DESCRIERE SERVICII MASAJ EROTIC

Vă încurajăm să alocați câteva momente pentru a explora detaliile serviciilor noastre de masaj. Aici veți găsi o varietate de opțiuni, toate create cu scopul de a vă oferi momente de relaxare deosebite. Suntem dedicați oferirii unei experiențe de masaj unică și personalizată, adaptată nevoilor fiecărui client.

În continuare, vă punem la dispoziție descrieri amănunțite ale serviciilor noastre.

DUȘ INIȚIAL ASISTAT

Puteți alege dacă doriți ca maseuza să vă asiste în timpul dușului sau nu.

În cazul în care optați pentru un duș asistat, maseuza vă va spăla cu delicatețe pe întreg corpul (inclusiv zonele intime) din exteriorul căzii sau cabinei de duș, într-un mod senzual.

Dacă doriți să fiți însoțiți în cabina de duș sau cadă, puteți solicita acest lucru maseuzei, dar acceptul său este la latitudinea ei și NU trebuie condiționat de achitarea unor sume suplimentare.

Sfat: Un corp curat este esențial pentru o experiență de erotică de calitate 😉.

Durată: 5 – 7 minute

MASAJ DE RELAXARE

Această procedură de masaj este aplicată pe întreg corpul folosind diverse tehnici, printre care se numără efleuraj, fricțiune, frământat, tapotament, vibrații, cernut, rulat, scuturat, tracțiuni și presiuni.

Așa cum sugerează numele său, scopul principal al acestui masaj este de a inducă relaxare – atât din punct de vedere fizic, cât și psihic – oferind clienților o pauză de la grijile cotidiene și pregătindu-i pentru experiențe erotice.

Vă rugăm să aveți în vedere că nivelurile de competență în ceea ce privește tehniciile de masaj de relaxare pot varia între maseuze. Dacă doriți un masaj de relaxare profesionist, vă rugăm să anunțați acest lucru la recepție înainte de a selecta maseuza.

Sfat: Vă recomandăm cu căldură să experimentați acest masaj pentru o experiență deosebită 😉.

Durată: 5 – 15 minute

MASAJ BODY TO BODY SENZUAL

Acest tip de masaj implică masarea întregului corp al clientului cu ajutorul corpului maseuzei, fără a folosi în general mâinile, ci doar diverse părți ale corpului, cum ar fi sânii, fesele, părul, unghiile și abdomenul.

Sesiunea începe de obicei cu masarea părții din spate a corpului și continuă cu partea frontală.

Fiind un masaj senzual, acesta este efectuat lent și cu grație, însoțit de șoapte la ureche și sărutări ușoare pe corp. Pentru a experimenta o intensitate mai mare și o conexiune mai profundă, este recomandat să comunicați maseuzei preferințele dvs., zonele erogene, intensitatea mișcărilor și viteza acestora.

Durată: 5 – 10 minute

MASAJ TANTRIC/ EROTIC

Toată atenția se mută către zonele erogene.

Tehnicile folosite diferă de la maseuză la maseuză și le puteți stabili de comun acord, iar pe parcursul sedinței de masaj puteți indica maseuzei în ce zone să insiste.

Cu clavicula cea mai apreciată de către clienți. Mișcarea de du-te-vino realizată în spațiul creat între mandibulă, claviculă și gât, cu ajutorul mâinii, a uleiului cald și a respirației maseuzei, generează senzații extraordinare, rar întâlnite într-o sedință de masaj erotic.

Cu abdomenulde asemenea apreciată de clienți datorită gradului crescut de apropiere dintre maseuză și client. Este o tehnică apreciată în special de clienții care aleg și o experiență G.F.E.

Cu sâniicea mai cunoscută tehnică. De obicei este insoțită de priviri incitante și respirație intensă. Se poate realiza din diferite poziții în funcție de fanteziile fiecăruia. Este o variantă optimă și pentru cei ce au ușoare tendințe de BDSM ACTIV.

Lingamvarianta perfectă pentru un răsfăț total. Se realizează cu ambele mâini ale maseuzei, cu mișcări lungi, senzuale sau intense. Se dă atenție întregii zone intime și zonelor adiacente până la nivelul dorit de dvs.

Cu picioarele pentru cei care vor să încerce ceva nou sau pentru pasionații de picioare (foot fetish). Masajul realizat cu tălpile și degetele de la picioare, alături de priveliștea încântătoare, pot duce foarte ușor la explozii de plăcere.

Dacă alegeți ca masajul să fie unul tantric, finalizarea nu va avea loc, dar în schimb veți face cunostință cu trăirile orgasmice interioare mult mai intense și de mai lungă durată.

Dacă alegeți masajul erotic, vor exista pe parcursul unei ore maximum 2 senzații orgasmice.

Durată: 5 – 10 minute

SENZAȚII ORGASMICE MULTIPLE

Misiunea noastră și totodată obiectivul unui masaj erotic de înaltă calitate, este obținerea unor stări orgasmice intense și de lungă durată. Acestea sunt posibil de atins doar dacă putem întarzia sau chiar evita momentul ejaculării.

Trăirile orgasmice, intense, de lungă durată, generează valuri de energie sexuală ce vor invada tot corpul, pentru ca la final această energie să fie sublimată în energie vitală benefică întregului organism.

Senzațiile orgasmice sunt o continuare firească a masajului erotic dar, pentru a obține efectul maxim, trebuie să vă cunoașteți foarte bine organismul și să stabiliți un sistem de comunicare cu maseuza, pentru ca odată ajunși la punctul de maximă încărcătură sexuală, aceasta să vă ofere câteva secunde de pauză pentru scăderea presiunii, astfel încât să reușiti o prelungire a erotismului și a senzațiilor orgasmice.

Pe scurt, orgasme intense și de lungă durată sunt posibile doar fără ejaculări necontrolate.

Muzica relaxantă, pielea fină a maseuzei, mișcările de du-te-vino, șoaptele sexy, respirația caldă, sărutările pe corp – toate adunate te vor conduce către punctul culminant, către explozia de plăcere pe care o căutăm, către……eliberarea tuturor tensiunilor.

Durată: în funcție de nevoile dvs.

DUȘ FINAL ASISTAT

Uleiul, crema de masaj și parfumul maseuzei sunt adesea persistente pe piele, în special pe zona spatelui.

Dacă optați pentru un duș asistat de către maseuză, aceasta se va asigura să elimine toate urmele acestor produse, astfel încât ședința de masaj recent încheiată să rămână un mic secret al dvs.

Durată: 5 – 7 minute

MASAJ & JACUZZI

Pentru a vă pregăti pentru o experiență erotică de neuitat, vă invităm să vă relaxați profund în jacuzzi-ul nostru.

Aici, veți găsi lumină difuză, arome parfumate orientale, selecție muzicală personalizată și o maseuză frumoasă care vă va răsfăța cu atingeri senzuale în toate zonele erogene, oferindu-vă în plus un mini masaj. Totul se desfășoară în timp ce vă relaxați și savurați un vin spumant din partea casei.

Aceasta este o experiență de răsfăț completă, pregătirea ideală pentru ședința de masaj erotic ulterioară.

Sfat: Vă recomandăm să nu petreceți mai mult de 20 de minute în apă.

Durată Jacuzzi: ~ 15 minute

Durată totală ședință: 60 minute

MASAJ SOFT BDSM

Un schimb erotic de putere, dominare și supunere ce are ca scop stimularea sexuală.

La noi, maseuzele sunt întotdeauna personajele ACTIVE și pot pune în practică diferite fantezii ușoare, dintre care enumerăm: plimbat în zgardă, pălmuire, călcare, imitat comportamentul animalelor, realizarea unor task-uri de curățenie, satisfacerea unor plăceri ale maseuzei, etc.

Tip: La alegerea dvs., ședința de masaj poate să conțină doar tehnici de soft BDSM sau puteți combina BDSM-ul cu restul serviciilor standard.

Durată: 60 minute

MASAJ PROSTATIC

Pentru anumiți bărbați, prostata este un centru al plăcerii care necesită o atenție deosebită.

Denumită și punctul G masculin, stimulată corect, prostata este capabilă să producă un orgasm masculin total diferit de cel clasic. Mult mai lung, mai expansiv, asemănător unui val de plăcere ce cuprinde întreg corpul.

În cadrul salonului de masaj erotic VIP ZONE, masajul prostatei se poate realiza, în funcție de preferințe, prin interior sau exterior, cu mâna în mănusă sau cu jucării specifice protejate.

Durată masaj prostatic: 15 minute (în timpul masajului erotic/ tantric)

Durată totală sedință: 60 minute

LECȚIE EROTICĂ

Dacă ați descoperit masajul erotic, vă place, vreți sa vă bucurați de el oricând, sau dacă pur și simplu doriți să vă condimentați viața de cuplu și să aduceți mai multă senzualitate în propriul dormitor, maseuzele noastre vă pot învăța și explica pas cu pas tehnicile de masaj body to body și erotic pe măsură ce le realizează pe dvs.

De asemenea, dacă doriți să vă răsfățați partenera cu un astfel de masaj, vă putem îndruma și în această direcție.

Serviciul se adresează chiar și doamnelor care vor să învețe arta masajului erotic pentru a face o surpriză extraordinară partenerului.

Indiferent dacă oferiți sau primiți, un masaj erotic, tantric, senzual este o modalitate excelentă de a vă conecta cu partenera/ partenerul.

Durată: 60 minute

MASAJ YONI

Masajul Yoni este destinat doamnelor și domnișoarelor.

Este un masaj ce cuprinde tot corpul, zonele erogene și intime. Este o explorare senzuală a întregului corp.

Masajul Yoni nu este unul grăbit. Este lent, senzual, un răsfăț al tuturor simțurilor și o posibilă descoperire a unor noi zone erogene, a unor noi mișcări ce crează plăcere.

Deși orgasmul nu este scopul principal al acestui masaj, majoritatea clientelor doresc sa atingă punctul culminant în timpul ședinței și să profite de o cantitate considerabilă de plăcere, o data sau, de ce nu, de mai multe ori.

La noi limitele dvs. vor fi respectate și încurajăm comunicarea deschisă cu maseuza, chiar și o ghidare ușoară.

Durată: 60 minute

MASAJ EROTIC - CUPLURI

Extazul unui masaj erotic nu este limitat doar la o singură persoană, vă puteți bucura de plăcere împreună cu partenera/ partenerul dvs.

Masajul erotic pentru cupluri este o experiență condusă de plăcere, care vă poate condimenta viața sexuală, vă poate crește intimitatea și vă poate îmbunătăți relația de cuplu.

Puteți alege:

○ un masaj cuplu realizat de o singură maseuză care vă va masa pe rând, fiecare dintre dvs. având posibilitatea să observe reacțiile de plăcere și senzațiile orgasmice trăite de partener.

un masaj cuplu realizat de două maseuze care vă vor masa simultan, în timp ce vă puteți ține de mâna partenerul, îl puteți atinge senzual, puteți flirta.

Durată: 60 minute

EPILARE DEFINITIVĂ - IPL

LISTA DE PRETURI SI SERVICII

Ne-am angajat să vă oferim o experiență cu totul unică, care combină plăcerea masajului erotic cu beneficiile epilării definitive IPL, toate într-un singur loc și într-o singură ședință.

Puteți să vă simțiți complet relaxat în timp ce maseuza, fie înainte sau după ședința de masaj erotic, inițiază procesul de epilare.

Este important să știți că procedura de epilare IPL este nedureroasă, astfel încât vă puteți alege orice zonă a corpului sau capului în care doriți să efectuăm epilarea.

De asemenea, vrem să subliniem următoarele aspecte:

  • Folosim aparate de ultimă generație, cu viteză mare, care sunt dezinfectate după fiecare utilizare. Acestea sunt echipate cu un sistem de răcire avansat pentru a minimiza orice disconfort.

  • Vă punem la dispoziție ochelari de protecție, care sunt de asemenea dezinfectați înainte de utilizare.

  • Epilarea cu laser nu are niciun impact asupra fertilității sau funcției erectile.

  • Primele rezultate ale epilării definitive IPL devin vizibile în general după aproximativ 2-3 săptămâni de la utilizare.

  • Pentru rezultate definitive, sunt necesare în medie 6 ședințe pentru fiecare zonă, realizate la un interval de aproximativ 2 săptămâni.

  • Înainte de a efectua procedura IPL, este important ca părul să fie ras în zona respectivă.

Durata procedurii este flexibilă și poate fi adaptată necesităților dvs. Puteți alege:

  • O zonă mică, cum ar fi perciuni, axile, zona inghinală sau interfesieră, care poate dura aproximativ 5 minute.

  • O zonă de dimensiuni medii, precum burtă, gambe, pulpe, fese sau brațe, care poate dura aproximativ 20 de minute.

  • O zonă mare, cum ar fi spatele, abdomenul integral sau picioarele integrale, care poate dura aproximativ 40 de minute.

Dacă doriți informații suplimentare sau programări, suntem la dispoziția dvs.

Descarcă sau vizualizează lista completă de prețuri și servicii