GALERIE FOTO – MASEUZE

Fotografii și descrieri 100% reale și de actualitate!

RECOMAND─éRI

Pentru a v─â asigura c─â ╚Öedin╚Ťa de masaj erotic va fi o experien╚Ť─â pl─âcut─â, unic─â ╚Öi plin─â de satisfac╚Ťii, v─â recomand─âm s─â alege╚Ťi cu aten╚Ťie o maseuz─â care:

  • Are servicii, tehnici erotice ╚Öi fantezii bifate ├«n profilul din galeria foto, care s─â corespund─â preferin╚Ťelor dvs.

  • Verifica╚Ťi ╚Öi rating-ul general al maseuzei, u╚Öor de identificat prin num─ârul de stele pe profilul s─âu.

  • Comunica╚Ťi deschis cu maseuza aleas─â ╚Öi spune╚Ťi-i cu sinceritate ce v─â place ╚Öi ce nu, pentru a asigura o experien╚Ť─â erotic─â personalizat─â pe m─âsura a╚Ötept─ârilor dvs.

BONUSURI / TIPS

Dac─â sunte╚Ťi complet mul╚Ťumit de atitudinea ╚Öi serviciile oferite de c─âtre maseuz─â, ave╚Ťi op╚Ťiunea de a l─âsa o aten╚Ťie personal─â de maximum 100 de lei la recep╚Ťie. Aceast─â sum─â va fi ├«n ├«ntregime pentru maseuz─â.

La salonul VIP ZONE, avem o politic─â strict─â ├«mpotriva maseuzelor care solicit─â bani suplimentari pentru servicii extra, tehnici, fantezii sau permisivit─â╚Ťi, ├«n special pentru cele deja incluse ├«n ╚Öedin╚Ťa de masaj, care sunt bifate ├«n profilul de pe site sau men╚Ťionate la recep╚Ťie ├«n momentul achit─ârii.

Dac─â cu toate acestea, se ├«nt├ómpl─â s─â primi╚Ťi astfel de solicit─âri, v─â rug─âm s─â ne anun╚Ťa╚Ťi imediat la recep╚Ťia salonului c├ónd vi-se solicit─â un feedback. V─â asigur─âm c─â vom lua m─âsurile corespunz─âtoare!

FEEDBACK

Pentru a ne ajuta s─â men╚Ťinem serviciile noastre la cel mai ├«nalt nivel de calitate, v─â rug─âm s─â ne oferi╚Ťi un feedback sincer la finalul ╚Öedin╚Ťei de masaj, la recep╚Ťie sau telefonic.

Ne dorim cu ardoare s─â ne asigur─âm c─â fiecare experien╚Ť─â petrecut─â al─âturi de maseuzele noastre este una de cea mai bun─â calitate pentru to╚Ťi clien╚Ťii no╚Ötri.

CONDUIT─é

Pentru a p─âstra o atmosfer─â pl─âcut─â, relaxant─â ╚Öi erotic─â ├«n cadrul salonului, v─â rug─âm s─â respecta╚Ťi cu stricte╚Ťe urm─âtoarele reguli. ├Än caz contrar, ╚Öedin╚Ťa de masaj va fi ├«ncheiat─â f─âr─â posibilitatea de a primi rambursarea sumelor deja pl─âtite, iar ├«n situa╚Ťii grave, vom apela la serviciile unei firme de paz─â.

ÔŚő NU h─âr╚Ťui╚Ťi, brusca╚Ťi, jigni╚Ťi, ╚Ťipa╚Ťi la personalul angajat (maseuze, recep╚Ťionere, personal auxiliar)
ÔŚő NU fuma╚Ťi ╚Ťig─âri clasice ╚Öi NU consuma╚Ťi substan╚Ťe interzise
ÔŚő NU fotografia╚Ťi/ filma╚Ťi/ ├«nregistra╚Ťi audio nic─âieri ├«n incinta salonului ╚Öi cu at├ót mai mult maseuzele
ÔŚő NU solicita╚Ťi insistent servicii care pot fi asociate cu prostitu╚Ťia
ÔŚő NU folosi╚Ťi un limbaj trivial ├«n salon