Ajustarea

Erotic hailandez la vip zone. Contactati-ne!

Ajustarea

Nu m-am simțit bine îm ultimele trei luni. Mă durea corpul peste tot, în unele zile mai rău decât altele. Am fost la un medic și, după o baterie de teste scumpe care au arătat că nu am boala Lyme sau artrită reumatoidă, m-a diagnosticat cu fibromialgie și mi-a prescris mai multe medicamente, inclusiv analgezice, relaxante musculare și somnifere. Când acestea nu păreau să-mi îmbunătățească durerea misterioasă, a adăugat steroizi. Am fost un zombi timp de câteva săptămâni și nu mă simțeam mai bine, deși medicamentele păreau să mascheze durerea pentru o vreme. În timp ce întrerupeam medicamentele, am petrecut câteva zile de sevraj îngrozitoare. Când s-a terminat, mă durea în continuare, dar în loc să fie peste tot, părea să se localizeze în umerii și mâinile mele, care păreau a fi adormite perpetuu. Am fost foarte nefericit și m-am întors la doctor. Mi-a sugerat să merg la un specialist, așa că am sunat pentru o programare, iar cea mai devreme era peste mai mult de o lună. 

Când specialistul m-a informat despre onorariile lui, am început să mă gândesc dacă pot sau nu să trăiesc cu durerea. Având în vedere că eram falit și aproape sărac și că aveam puțin de muncă, a fost o decizie majoră. Am contactat câteva dintre vechile mele prietene care practicau medicina holistică și una dintre ele, Laura, mi-a spus că îmi va face câteva tratamente de acupunctură gratuit. Am fost la ea și, în timp ce tratamentele s-au simțit grozav, au avut efect doar câteva zile și apoi m-am simțit din nou bătrân și bolnav.

M-am hotărât să văd dacă chiropracticianul al cărui birou se afla în josul blocului mă poate ajuta. Când i-am văzut tarifele, aproape am leșinat deoarece erau mai mari decât ale specialistului. După cum vă puteți imagina, eram cu adevărat dezamăgit până acum. Și apoi norocul a dat peste mine. Mai târziu în acea zi, îmi plimbam câinele când am trecut pe lângă o căsuță ciudată, cu un semn mic, “Vip Zone”. Am intrat să aflu mai multe. Ea era cu un client, așa că eu și câinele meu am așteptat ceva timp până s-a putut consulta cu mine.

Când s-a încheiat întâlnirea ei, a venit să mă întâmpine. Mi-a plăcut de ea imediat. Era înaltă, slabă, dar puternică și cu o personalitate foarte plăcută. I-am spus povestea mea de și ea m-a informat că mă poate vedea la sfârșitul zilei și că onorariul ei era între patruzeci și cincizeci și cinci de dolari, în funcție de ce făcea. Asta îmi puteam permite. Mi-am făcut programarea și mi-am propus să fac niște comisioane.

Când m-am întors, ea m-a introdus în biroul ei. În următoarele patruzeci și cinci de minute, ea m-a adaptat în moduri diferite și, când a terminat, m-am simțit considerabil mai bine decât atunci când am intrat. Mâna încă se simțea ciudat, dar umerii îmi erau mult îmbunătățiți. Ea m-a întrebat dacă mai vreau o întâlnire, deoarece mai erau domenii la care dorea să lucreze și, bineînțeles, am fost de acord. Am observat că, în timp ce se apleca peste birou, sânii ei drăguți erau la vedere sub cămașa ei de bumbac cu decolteu în V. Nu erau deosebit de mari, dar erau niște globuri rotunde. Micul ei sutien cu jumătate de cupă a scos la iveală vârfurile mameloanelor maro. Am luat acea amintire cu mine când am părăsit biroul ei.

În următoarele câteva săptămâni, mi-am continuat programările. Am anulat chiar și ședința cu specialistul pentru că începeam să mă simt mai puternic și mai puțin inconfortabil, chiar dormeam perioade mai lungi de noapte. Trina și cu mine am devenit mai confortabili unul cu celălalt pe măsură ce discutam despre viața noastră, familiile noastre și plăcerile noastre în timpul vizitelor mele. Am împărtășit gusturi muzicale și am pregătit cd-uri pentru ea. Am aflat că cel mai mic copil al ei era boboc la facultate. Am mai aflat că, la fel ca mine, a divorțat de opt ani. Și, ca și mine, era adesea singură. M-am oferit să o iau la cină de mai multe ori și în cele din urmă a fost de acord. Ne-am distrat frumos împreună și am menținut o relație profesională, deși sunt sigură că ea simțea cum creștea dorința mea și uneori chiar mă gândeam că ar putea avea sentimente reciproce. Totuși, am lăsat acea parte să alunece și nu am vrut să stric relația noastră frumoasă.

Astăzi, ca de obicei, am fost ultimul ei client. Am ajuns în pantaloni scurți și tricou și mi-am scos tricoul când am intrat în camera de tratament. Am fost surprins să o văd aplecându-se spre reglarea mesei. Purta pantaloni de bumbac cu șnur și am putut distinge linia de sub pantalonii subțiri. În timp ce mă duceam să mă întind, ea mi-a cerut să fac ceva ce nu făcusem până acum, mi-a cerut să-mi scot pantalonii scurți, dar să mă îmi păstrez lenjeria.

– Vreau să-ți lucrez sacrul astăzi, așa că lasă-te în chiloți, Rick.

– Hm… ei… ei bine, Trina, nu port chiloți. Sunt comando.

– Chiar nu contează pentru mine, dacă ești de acord cu asta. De fapt, ar putea fi mai bine pentru că mă gândeam să-ți fac și eu un masaj azi. Vom pune acest prosop peste tine.

– Nu-i nimic. Nu am nevoie de prosop.

Mi-am dat jos pantalonii scurți și m-am întors să mă întind pe burtă. Ea a aruncat o privire la penisul meu atârnat de coapsa mea și a bătut mâna pe masă, așezându-mi prosopul peste fund..

De-a lungul masajului, am stat de vorbă cu liniște și nu am simțit niciun disconfort în timp ce mâinile ei s-au ocupat de mine. Cu capul sprijinit în gaura de pe masă, știam că ea avea o priveliște de fiecare dată când îmi tragea picioarele înapoi.

– Ok, este timpul să te întorci. Vreau să-ți reglez umerii acum.

M-am întors și în timp ce prosopul a căzut pe podea, penisul meu semi-erect a apărut drept în sus.

– Îmi cer scuze pentru penisul meu, Trina, se pare că gândește de unul singur!

Ea a râs: 

– Este în regulă. E drăguț. N-am mai văzut unul de ceva vreme și arată foarte frumos.

Ea s-a apropiat și a aruncat o privire atentă și am remarcat că era surprinsă că mi-am bărbierit testiculele. I-am explicat că în urmă cu câțiva ani, în timpul actului sexual, eu și prietena mea eram bărbieriți și că m-am obișnuit cu sentimentul, că îmi place și că am continuat să le  mențin goale.

S-a dus la capul mesei și mi-a cerut să respir adânc de câteva ori. Pe măsură ce i-am urmat instrucțiunile, am simțit un miros din parfumul ei și a fost literalmente uluitor. Când am tras a doua respirație, mi-am lăsat puțin capul pe spate și i-am inhalat mai mult din bifurcația ei, care era la doar șase centimetri distanță. Penisul meu era acum complet erect.

– Se pare că îți place asta, a spus ea în timp ce își punea mâinile sub umerii mei și îmi lucra omoplații.

– Se pare că și ție. Miroși minunat.

– E doar săpunul Oil of Olay pe care îl folosesc, atâta tot.

– Nu, nu cred, Trina. Mă refer la parfumul păsăricii tale. Cred că ești udă.

– Hmmm… cred că ai dreptate. Uite, te ajută asta?

Și-a lăsat să cadă pantalonii cu șnur. M-am lăsat pe spate și m-am uitat la tanga ei roz. Aveam o zonă mare umedă care dezvăluia părul ei pubian firav prin material. Am inspirat adânc în timp ce ea s-a aplecat înainte. Nasul meu îi atingea chiloții și aroma era copioasă, iar eu am gemut.

– Ok, ok. Doar închide ochii și lasă-mă să lucrez la tine.

Am făcut cum a spus ea și am lăsat-o să termine ajustarea. Mi-a spus să rămân în liniște și se va întoarce în câteva minute să mă maseze. Mi-am închis ochii ca să mă relaxez, dar penisul nu mi-a urmat comenzile mentale.

Câteva minute mai târziu, Trina s-a întors cu o tavă cu uleiuri pe care tocmai le încălzise. Și-a scos tricoul și și-a desfăcut sutienul lăsându-i să iasă sânii dulci.

– Ai un corp grozav, Trina. Îmi plac sânii tăi. Arăți ca o zeiță care stă acolo doar în tanga.

– Nu vreau să-mi stric hainele cu ulei și cred că nu ar trebui să fii doar tu gol. Acum întoarce-te din nou pe spate, te rog.

M-am întors și mi-am ajustat penisul astfel încât să se odihnească pe burtă. Ea a turnat ulei cald peste mine și am ajuns într-o stare de beatitudine în timp ce mă masa. Mâinile ei puternice au fugit de la brațele mele până la picioare. Când îmi lucra picioarele, își ducea mâinile în sus și între fesele mele. După aproximativ cincisprezece minute, ea mi-a spus să mă întorc din nou.

– Văd că ești încă tare. Te simți inconfortabil?

– Da, puțin. Totuși, nu e nimic cu care să nu pot trăi!

Ea a chicotit: 

– Oh, Rick, spui exact lucrurile potrivite! Ești amuzant.

S-a mutat la capul meu și a început să-mi maseze scalpul. Mi-am lăsat capul pe spate, astfel încât nasul meu să se odihnească în crăpătura umedă a chiloților ei. În timp ce se mișca în sus și înapoi de-a lungul pieptului meu, mi-am lăsat nasul să alunece de-a lungul vaginului ei. Se înmuia. Am întins mâna în spatele ei și i-am tras fesele în fața mea. Ea m-a lăsat câteva minute și apoi s-a îndepărtat, coborându-se spre partea de jos a mesei, unde mi-a putut lucra partea de jos a corpului. De fiecare dată când și-a dus mâinile în sus de-a lungul picioarelor mele, a evitat penisul meu. În cele din urmă, terminase masajul. M-am simțit grozav, mai bine decât m-am simțit în ultimele luni de zile.

– Și acum piesa de rezistență – finalul fericit.

Ea a picurat ulei cald pe penisul meu și a început să mă masturbeze. Părea fascinată de testiculele mele fără păr.

– Ai dreptate, astea se simt bine, în timp ce degetele ei uleioase le rostogoleau. Cealaltă mână a ei îmi freca acum penisul, îl răsucea și îl trăgea în sus și în jos.

– Trina, o să mă faci să ejaculez în curând.

Și-a coborât gura pe mine în timp ce a continuat să-mi maseze testiculele. Buzele ei erau cerești când m-am întins să-i cuprind sânul și să-i rostogolesc mamelonul între degetele mâinii mele amorțite. Am început să-mi arcuiesc spatele în timp ce ea mă sugea mai adânc. Ea a trecut un deget de-a lungul sfincterului meu și când a făcut asta, am început să-i trag frânghii de spermă în gâtul ei. Ea a mângâiat mai tare, fără a lăsa nimic să se irosească. Când a terminat și penisul meu a început să se liniștească, ea m-a eliberat și și-a rostogolit palma de-a lungul penisului meu.

– Mulțumesc, Rick, chiar aveam nevoie de asta.

– Oh, nu, Trina, eu sunt cea care ar trebui să-ți mulțumească… dar nu am terminat cu tine.

M-am ridicat de la masă și am mângâiat-o: 

– E rândul tău.

S-a întins pe masă în timp ce i-am scos încet tanga îmbibată. Am ridicat-o la nas cu un lung „Aaaaah” dramatic, i-am inhalat parfumul delicios.

M-am mutat la fața ei și m-am aplecat să-i iau buzele între ale mele și să-mi gust sperma în timp ce o lingeam. Apoi i-am picurat niște ulei pe sânii ei și am început să întind uleiul, trăgând din când în când un mamelon sau luându-l între buze. Ochii ei erau ațintiți asupra fiecărei mișcări ale mele. Când am ajuns la păsărica ei, i-am desfășurat picioarele și i-am deschis-o. Părul ei ușor șerpuit îi încadra buzele vaginale și mâinile mele au pus ulei în el și în jurul fundului ei. Ținând ambele fese, i-am tras vaginul în sus în fața mea și am început să o ling de la fund până la clitoris. Am făcut cercuri leneșe în jurul lui și ea s-a scuturat. Tremuratul ei a crescut și am știut că nu poate rezista prea mult. Șoldurile ei s-au legănat în ritm cu limba mea și am fost rapid răsplătit cu sucurile ei care țâșneau din ea și pe coapse. A avut câteva tremurături și a terminat. Am alunecat încet peste ea și ne-am sărutat împărțind sucul ei.

Am stat întinși câteva minute până când ea m-a împins blând. Ne-am ridicat și ne-am aruncat hainele.

– Nu mă simt în regulă să te taxez pentru sesiunea de astăzi, a spus ea.

– Atunci mă lași să te iau la cină în seara asta?

Asta a fost acum aproximativ o oră. Tocmai am ieșit din duș și acum mă îmbrac, deși intenționez să merg la comando. O iau peste o jumătate de oră și o duc la micul bistro franțuzesc de lângă port. Apoi intenționez s-o duc acasă ca să ne-o tragem.

Și nu m-am simțit așa de bine de luni de zile.