Aventuri în camera VIP

Sfaturi pentru un masaj erotic intens

 Aventuri în camera VIP– Bine ați venit în camera VIP. Am o propunere pentru tine. 

M-am uitat prin cameră. Era o masă mare în mijloc, dulapuri de-a lungul peretelui din spate și un covor de pluș. Pe un perete era un alt ecran plat. Camera era bine luminată, cu ferestre mari așezate sus pe doi pereți. Giullia era gata să mă surprindă. 

– Mi-ar plăcea să vă îți un masaj corporal complet ca bun venit în salonul nostru. 

Gândul că mâinile Giulliei mi se învârteau pe tot corpul a fost o noțiune incitantă și am simțit că mă întăresc destul de mult. 

– Accept propunerea ta și las trupul meu în mâinile tale. 

Giullia a fost destul de încântată de acceptarea mea și a scotocit prin dulapuri după prosoape, uleiuri și alte articole de masaj. A aranjat prosoape pe masă și m-a invitat să mă ridic. 

– Trebuie să-ți scoți îmbrăcămintea și încălțămintea înainte de a începe. 

M-am urcat pe masă și m-am întins cu fața în jos. Eram fericit să-mi ascund erecția în creștere. Nu am vrut ca Giullia să îmi stă gândul doar la sex. Giullia a pus uleiurile de masaj, a aprins niște lumânări pentru a crea ambianță și a pornit niște muzică liniștitoare. Când a fost pe deplin pregătită, mi-a turnat o cantitate generoasă de ulei pe spate și a împrăștiat-o. Lotiunea de incalzire mi-a relaxat muschii. 

Giullia a început o rutină sistematică de apăsare, frecare și întindere în jurul umerilor și spatelui meu. 

– Se simte minunat. Presupun că ai mai făcut asta de o mulțime de ori. 

Giullia și-a continuat tehnica de masaj profund. 

– Da, de multe ori. Sunt o maseuză profesionistă certificată. Lucrez de mult timp la Vip Zone. Sunt specializată în masaj suedez, masajul țesuturilor în profunzime și masaj erotic. 

Giullia a întins mâna după mai mult ulei, și-a turnat o cantitate mare în palmă și a început să-și acopere sânii cu loțiune. Am privit-o cum se masează și își strânge sânii și îi ciupește și își răsucește sfarcurile până au devenit tari. Sfarcurile ei au crescut la aproape jumătate de centimetru în timp ce areola i s-a întunecat. Am urmărit cu atenție în timp ce penisul mi s-a întărit. 

– Îmi place să-mi simt sânii și să-i fac să strălucească de ulei. Am această tehnică specială de care s-ar putea să te bucuri dacă nu te mai holbezi. 

Penisul îmi pulsa acum și se zdrobea între burtă și masă. M-am întins ca să mă așez mai bine, pentru a-i permite penisului meu un mic spațiu de respirație. Giullia a continuat să vorbească:

– Este totul în regulă acolo jos? Văd că ești drăguț și dur, un lucru atât de bun. 

Ea a continuat să-mi maseze spatele și s-a întins pentru a ajunge la partea inferioară a spatelui meu. 

– Îmi place să ofer masaj în timp ce sunt goală. Având regula opțională a îmbrăcămintei înseamnă că nu trebuie să găsesc o scuză pentru a mă dezbrăca.

 Giullia îmi aplica acum o presiune mare pe partea inferioară a spatelui. Tot ce am putut să răspund a fost: 

– Oh, într-adevăr. Ugg. 

– Avem o clientela exclusivista la salon si nu trebuie să cautam scuze pentru a rămâne topless in timpul sedintelor. Inainte sa intrebi, da am facut masaj erotic și la barbati si la femei. Si da, am fost topless de cele mai multe ori. 

– Deci, acești clienți, s-au bucurat de un… 

– Happy Ending! Da, de multe ori. Am avut „preferații” mei și ne-am bucurat de fructele unui masaj bun. 

 

Giullia s-a mutat la capătul opus și a început să lucreze la picioarele și tălpile mele. Mi-a ținut piciorul în sus și și-a făcut magia pe piciorul meu, frământându-mi și manipulându-mi arcuirea. Mi-a apăsat piciorul de sânul ei și i-am simțit mamelonul dur. 

 

– Asta e tehnica ta specială? 

 

Giullia mi-a apucat celălalt picior și a repetat procedura. 

 

– Taci, nu mai vorbi. 

Mi-a coborât piciorul și le-a despărțit. Mâinile ei mi-au manipulat mușchii gambei, folosindu-și degetele pentru a masa și a rezolva nodurile. A fost o maestră în a-mi relaxa fiecare parte a corpului, cu excepția uneia. Eram încă dur. Giullia a aplicat mai mult ulei și mi-a masat coapsele chiar sub fundul meu. Aici degetele erau în mișcare continuă, cu cât ea se mișca mai sus, cu atât îmi desfăceam picioarele mai mult. 

Era aproape de fesele mele și i-am simțit degetele atingându-mi testiculele. Acest lucru nu a ajutat cu nimic pentru a ușura presiunea penisului meu umflat. 

Giullia era mulțumită de munca ei de până acum. A luat sticla cu ulei și a turnat loțiune peste fundul meu, permițând unei porții bune să-mi curgă pe crăpătura fundului. Mi-a plăcut senzația. A prins câte o fesă în fiecare mână și a continuat cu tehnica ei de strângere, frecare și masaj. 

Giullia mi-a întins fesele și și-a trecut degetele în sus și în jos pe crăpătura mea, aplicând presiune pe sfincterul meu. S-a frecat înainte și înapoi peste deschiderea fundului, făcându-mă să gem. 

– Îți place asta, nu? 

Giullia și-a concentrat efortul asupra găurii mele. Trebuie să fi tresărit. 

– Relaxează-te, sunt profesionistă. Nu am unghii lungi. 

Cu asta, și-a înfipt adânc degetul arătător în anusul meu. Sentimentul era intens și erotic. Penisul mi s-a umflat și mai mult. Giullia și-a mișcat degetul înainte și înapoi, pătrunzând mai adânc cu fiecare mișcare, până când degetul ei a fost îngropat adânc în canalul meu anal. Poate că încerca să-mi maseze prostata, nu știu. Mi-am pierdut orice simț al gândirii și m-am pierdut în senzație. 

Giullia și-a retras încet degetul și a spus că știe exact de ce am nevoie. Am auzit-o scotocind după ceva. Înainte să înțeleg situația, am simțit din nou presiune asupra sfincterului meu. De data asta nu a fost degetul ei care mă înțepa. În momentul în care am simțit vârful de silicon, m-am prins. Avea un dop anal în mână. 

– Nu te zvârcoli. Te vei bucura de asta. Este doar un dop mic și are o mulțime de loțiune pe el. 

Giullia a aplicat mai multă forță și dopul a alunecat la loc. Am experimentat un sentiment intens de umplere. S-a întins în jos și mi-a prins testiculele. Le-a frecat ușor și le-a rostogolit între degete. Jur că eram gata să explodez. A bătut de două ori pe dop pentru a se asigura că era la locul lui. Am asigurat-o că era cu siguranță la locul lui. 

Giullia m-a plesnit peste fund și mi-a spus să mă întorc. M-am ridicat cu prudență în patru labe, asigurându-mă că nu îmi rup penisul în două. L-am văzut tremurând și venele formau mici creste de-a lungul axului. Am putut să mă întorc și în cele din urmă să mă întind pe spate. 

Penisul meu era îndreptat în sus. Giullia avea un rânjet pervers. Și-a stropit mai mult ulei pe sânii și s-a frecat energic. Puteam doar să privesc și să gem. 

A luat un prosop și l-a pus peste penisul meu. 

– E cam târziu pentru asta, nu crezi? 

Giullia a răspuns: 

– Dacă mă mai uit la el, s-ar putea să fac ceva ce nu ar trebui să fac. 

Ea și-a prins sfarcurile și le-a ciupit pe amândouă. Am gemut din nou. S-a uitat la prosop și a spus: 

– Hei, frumos cort. 

Ce e cu femeile și corturile! Giullia stătea acum lângă capul meu. Degetele ei mi-au frecat ușor tâmplele de ambele părți. 

– Aceasta este o veche tehnică mayașă care vizează stimularea procesului de gândire. 

A fost mai mult stimulant decât atât când îmi îndoiam penisul. „Cortul” meu s-a ridicat mai sus. Cu mâinile Giulliei frecându-mi părțile laterale ale capului, am avut o vedere delicioasă a sânilor ei frumoși. M-am uitat direct la globurile rotunjite. Străluceau de la ulei. Sfarcurile ei ieșiră în afară cam o jumătate de centimetru. M-am întins și le-am prins cu fiecare mână. M-am apăsat de ea și i-am simțit sfarcurile apăsând pe palmele mele. 

Înainte să am timp să mă reacționez, ea m-a prins de încheietura mâinii, a tras-o în jos și a prins o manșetă în jurul ei. A făcut același lucru cu cealaltă încheietură a mea. 

– Hei, de unde au apărut alea? 

– Le-am atașat sub masă pentru momente ca acestea. Mama nu ți-a dat permisiunea să atingi marfa. 

Mâinile și brațele mele erau acum reținute corespunzător deasupra capului meu. Am vorbit cu prudență: 

„Katy mi-a spus că ar trebui să fiu atent în preajma ta. Și ea a fost încătușată. 

– Da, dar în cazul lui Katy, a fost cererea ei. Ne-am distrat atât de mult. M-a încătușat și ea pe mine. Când am fost încătușată, s-a urcat pe mine și mi-a mâncat păsărică timp de ore parcă. Ne-am oferit una alteia orgasme multiple în acea zi. 

Katy a neglijat să-mi spună partea aceea. Giullia mi-a picurat ulei de masaj pe piept și și-a apăsat palmele pe pielea mea. În timp ce îmi frământa carnea, s-a aplecat să ajungă la burta mea. Sânii ei erau acum chiar în fața mea. Sfarcurile ei erau la câțiva centimetri de buzele mele. Știu că făcea asta intenționat. S-a scufundat mai jos și aproape că am putut să-i ating mugurii erecți cu limba. Pur și simplu erau la îndemână.

Giullia s-a ridicat și a zâmbit: 

– Îți place priveliștea? 

Apoi sa aplecat din nou. Sfarcurile ei erau atât de aproape încât le-am putut gusta. Erau atât de tari, ca niște gloanțe. Mi-am încordat gâtul ca să le ating, dar ea s-a îndepărtat.

Am pledat: 

– Știi că există pedepse aspre pentru tortură. Cred că este ilegal să fii încătușat așa. 

 

Giullia s-a mutat pe partea laterală a mesei și a continuat să-mi maseze trunchiul. Mâinile ei se mișcau delicios mai aproape de instrumentul meu. Dacă s-ar mișca mai jos. 

Și apoi s-a întâmplat de parcă mi-ar fi citit gândurile. Ea a scos prosopul, mi-a prins penisul cu ambele mâini și a început încet să mângâie în sus și în jos. 

– Nu vreau să îți dai drumul încă. Doar bucură-te de senzație. Vom face ca asta să dureze.

 Acestea fiind spuse, ea apucă vârful și strânse. Mi-a luat testiculele și le-a strâns ușor. Acel mic truc m-a ajutat să mă calmez. Eram pe punctul de a arunca fâșii groase de sperma în direcția ei. Evident, era o profesionistă și știa să facă față acestei situații. 

Giullia s-a ținut de penisul meu și a mai turnat puțin ulei de jur împrejur, acoperindu-și degetele și penisul meu. Ungerea suplimentară i-a permis să se miște cu ușurință în sus și în jos. Ea a revenit la dublu fisting și la masarea testiculelor mele în acest proces. Din când în când, când credea că mă apropii, aplica tehnica strângerii ferme și am rezistat puțin mai mult. 

De fiecare dată când mă flexam, simțeam dopul în fundul meu. Giullia se întinse și apucă ceva de pe birou. În timp ce ea continua să mângâie, am simțit o strângere înconjurându-mi membrul. Ea a rostogolit un inel pentru penis în jurul axului meu și l-a împins până la bază. 

– Mai ai surprize pentru mine? 

– Ei bine, aș putea scoate oul care vibrează sau poate un dop mai mare. Am un dop de 15 cm pe care îl ador. Mă umple complet. 

– Nu, cel care îmi atinge în prezent prostata este în regulă.

– Ăsta e cel mai mic pe care îl am. Giullia zâmbea și îmi ținea penisul strâns în pumnul ei. Am tresărit. Inelul îmi făcea umflături pe penis. Am întrebat-o pe Giullia: 

– Nu te atinge nimic din toate astea? Cum poți fi atât de calmă cu mâna în jurul penisului meu? 

-Ți-am spus că sunt profesionistă. De fapt, sunt foarte udă de ceva vreme. 

Giullia a început să își miște mâinile în sus și în jos pe penisul meu. Ea a scos imediat inelul de pe penisul meu. De fapt, s-a simțit mai bine să i se îndepărteze ajutorul artificial pentru sex. Fără forța restrânsă a inelului pe penis, terminațiile mele nervoase au luat viață, în special cele din jurul glandului. A fost suficient pentru a-mi declanșa orgasmul.