Cel mai bun masaj al Oanei

Cel mai bun masaj al Oanei

Matei își pregătea echipamentul de alergare, pregătindu-se să iasă la o plimbare și să alerge câțiva km.

– Voi două veți fi bine câteva ore împreună?, le strigă el Oanei și Antoniei.

– Da, sigur, nicio problemă. O inviți pe prietena ta Antonia să stea în weekend și apoi pleci la alergat, lăsându-ne singure, a strigat Oana râzând din salon.

– Hei, sunteți mari, doamnelor, sunt sigur că vă puteți distra pentru o perioadă scurtă de timp, a răspuns Matei. În plus, o să pregătesc cina când mă întorc pentru a compensa, a adăugat el.

Stând în salon, l-au auzit pornind mașina și apoi plecând.

– Atunci se pare că suntem doar noi două, spuse Oana.

– Ei bine, nu crezi că este timpul pentru un vin? răspunse Antonia.

– Sigur, nu e ca și cum am merge undeva curând. În felul acesta ne putem bucura măcar de niște discuții între fete, a spus Oana.

Au stat de vorbă puțin, bucurându-se de după-amiaza leneșă și de vin. Fiecare a vorbit despre ceea ce a făcut din punct de vedere al muncii și despre ce le place și despre ce nu le place.

– M-am format ca terapeut de masaj. Mi-a plăcut foarte mult, dar a fost greu să găsesc de muncă unde locuiesc, așa că am fost forțată să fac o schimbare în carieră, a spus Antonia.

– Pe bune? M-am gândit că nu vei avea nicio problemă în a găsi clienți. Doamne, îmi place un masaj bun. Mai ales după un antrenament intens. Unele dintre cursurile mele de yoga pot deveni intense și încerc să fac unele provocatoare. Dar, de obicei, ajung să fiu puțin încordată și să mă tensionez, a răspuns Oana.

– Se pare că ai nevoie de un masaj bun, a răspuns Antonia râzând.

– La naiba, da, mi-ar plăcea o sesiune bună. Matei uneori îmi face un masaj Ok, dar este Ok. El face tot posibilul, cred. Nu este ca un profesionist, a răspuns Oana.

– Ei bine, ți-aș putea face chiar acum. Oh, un masaj, vreau să spun, a chicotit Antonia, apoi a adăugat: Ai o masă sau folosești patul?

– Masa! a spus Oana, putin tulburata de comentariul initial al lui Antonia. O să o aduc. E în dulapul de pe hol, spuse ea în timp ce se repezi către dulap.

Oana se întoarse repede, aducând masa portabilă în cameră.

– Ah, aceste mese nu sunt rele pentru o amenajare de bază. Du-te și pregătește-te în timp ce eu pregătesc aici. A, și adu niște ulei de masaj dacă ai și un prosop mare, spuse Antonia.

Oana a ieșit în grabă din cameră în timp ce Antonia pregătea masa. Observând câteva lumânări împrăștiate prin cameră, Antonia le aprinse pe fiecare și reduse luminile. A ales niște CD-uri de relaxare și le-a pus în player și a apăsat pe play.

Oana a revenit învelită într-un prosop mare alb. Avea un prosop suplimentar într-o mână și o sticlă de ulei în cealaltă.

– Gata, spuse ea în timp ce îi întindea Antoniei uleiul și prosopul.

Antonia pregăti masa în timp ce Oana înghiți ultima gură de vin.

– Ok, întinde-te cu fața în jos și relaxează-te, șopti Antonia în timp ce o îndruma pe Oana spre masă.

În timp ce Oana se întindea, Antonia a ajustat prosopul, astfel încât acum să acopere partea inferioară a spatelui și fundul Oanei.

– Oh, e puțin rece, a icnit Oana și a chicotit ușor în timp ce Antonia turna ulei pe umerii și spatele Oanei.

– Shhhhhh, relaxează-te, a răspuns Antonia în timp ce începea să lucreze pe umerii Oanei.

Degetele Antoniei caută noduri și puncte de tensiune în umerii și spatele Oanei. Lucrând de la un umăr la altul, apoi pe coloana vertebrală, apoi pe tot spatele ei. Antonia o simți pe Oana relaxându-se de la masaj pe măsură ce acesta progresa. Respirația Oanei a încetinit și a devenit mai profundă. Mâinile Antoniei s-au mișcat în josul spatelui Oanei. În timp ce mâinile ei se mișcau în jos, Antonia trase ușor prosopul sub fundul Oanei. În timp ce făcea asta, Antonia o auzi pe Oana oftând ușor.

– Ești bine? întrebă Antonia.

– Mmmmmm, bine, a răspuns Oana cu o voce stinsă și relaxată.

Antonia a continuat să maseze fundul Oanei, frământând ușor fesele cu mâinile unse. Lucrând pe o parte, mâinile Antoniei s-au mutat pe coapsele Oanei. La acea atingere, Oana și-a despărțit ușor coapsele, permițând mâinilor Antoniei să acceseze spațiul dintre ele. Antonia a notat acest lucru și s-a întrebat dacă a fost intenționat. Și-a uns din nou mâinile cu ulei și s-a concentrat pe o coapsă, lucrând încet din exterior spre interior. În timp ce degetele ei atingeau partea interioară moale a coapsei, picioarele Oanei s-au despărțit din nou ușor. Degetul Antoniei a explorat lungimea piciorului și interiorul coapsei Oanei, apoi a trecut pe fundul Oanei până la celălalt picior. Antonia a lucrat pe piciorul opus în același mod și a observat oftatul ocazional al Oanei și respirația mai profundă.

– E timpul să te întorci, îi șopti Antonia la urechea Oanei.

– Mmmmmm, bine, răspunse Oana visătoare și se întoarse.

Întoarcerea a făcut ca prosopul să cadă.

– Nu contează, spuse Oana și se relaxă pe spate și închise ochii.

Antonia a stropit cu ulei pe pieptul și pe abdomenul Oanei și și-a lăsat degetele unse cu ulei să coboare de pe umerii Oanei, în jos peste sânii ei, cu o ușoară atingere a degetelor pe mameloane, care a provocat o ușoară icnire din buzele Oanei. Antonia a înaintat pe piciorul Oanei, mângâind și masând în timp ce avansa, apoi s-a întors înapoi în sus. Picioarele Oanei s-au despărțit când Antonia a ajuns la coapsă. Antonia a stropit mai mult ulei și degetele ei au mângâiat interiorul coapsei Oanei, făcând picioarele să se despartă mai tare. Degetele Antoniei au atins labiile Oanei, provocând un gâfâit vizibil.

– E în regulă, șopti Antonia.

– Mmmm, sigur, a răspuns Oana pe un ton scăzut, emoționat.

Antonia a zâmbit și a aplicat un strop generos de ulei pe burta Oanei. Degetele Antoniei au început apoi să exploreze în jos pubisul ras al Oanei și până la labii. Antonia a masat labiile și încet, cu siguranță, a început să le despartă pentru a permite mai mult acces. Făcând acest lucru, Oana și-a depărtat și mai mult picioarele. Degetele Antoniei au explorat ușor și ferm, înainte de a găsi butonul de pornire al clitorisului Oanei

– Jackpot! şopti Oana.

– Se simte de parcă îi place tehnica mea, șopti Antonia înapoi.

Antonia a continuat masajul clitorisului Oanei, în timp ce și-a folosit degetele pentru a aluneca afară și între buzele păsăricii Oanei. În timp ce Antonia masa, șoldurile Oanei s-au așezat ușor în mâinile Antoniei. Antonia a crescut presiunea și ritmul, provocând o creștere egală a respirației mai profunde și a oftatului Oanei. Degetele unse cu ulei au sondat și tachinat buzele întredeschise și clitorisul, făcând păsărica Oanei să devină mai umedă cu fiecare secundă.

Antonia se aplecă și o sărută blând pe Oana, care a răspuns cu un oftat și i-a întors sărutul. Sărutările Antoniei au continuat pe gâtul Oanei, pe umerii ei și până la sâni. Buzele Antoniei au atins sfarcurile erecte întărite ale Oanei, zăbovind să îl lingă, sugă și muște fiecare pe rând înainte de a continua să coboare pe lângă abdomenul Oanei.

Antonia a început să mângâie interiorul coapsei Oanei, deplasându-se încet până la păsărica ei. Oana s-a relaxat pe spate simțind senzația minunată a degetelor Antoniei care îi explorează păsărica și clitorisul. Picioarele Oanei s-au deschis mai larg pe măsură ce Antonia a pătruns mai adânc. Antonia a mângâiat și ciugulit clitorisul Oanei, simțindu-l că se întărește.

Acest lucru a adus-o pe Oana la un orgasm rapid și intens. Oana a atras-o pe Antonia mai adânc, în timp ce spatele i se arcuia, iar orgasmul ei a trimis valuri de plăcere încântătoare tremurând prin corpul ei. După care Oana s-a prăbușit înapoi într-o stare profund relaxată.

Antonia ridică privirea între picioarele Oanei, îi aruncă un zâmbet și o ultimă atingere delicată a clitorisului Oanei, înainte să se îndepărteze și să se întoarcă în jurul mesei de masaj. Privind în jos și Oana întinsă fericită pe masă, Antonia a zâmbit și i-a dat Oanei un sărut persistent.

– Ei bine, sper că asta a eliminat toate durerile și tensiunea, a spus Antonia zâmbind.

– Mmmmm, într-adevăr. Cel mai bun masaj erotic pe care l-am primit vreodată, a spus Oana.

– Întotdeauna sunt dornică de un masaj, să știi, dacă ești pregătită pentru asta, spuse Antonia făcând cu ochiul.

– S-ar putea să fiu, răspunse Oana. Presupun că ar fi bine să te îmbraci. Matei e pe aproape. Ar fi supărată dacă ar ști ce a ratat, a adăugat ea chicotind.

Când Matei s-a întors, le-a văzut pe Oana și pe Antonia stând una lângă alta pe canapea.

– Hei, păreți foarte relaxate, ați avut o după-amiază bună atunci? a spus el.

– Cu siguranță. Am ajuns să o cunosc puțin mai bine pe Oana, a răspuns Antonia.

– Și eu am ajuns să o cunosc destul de bine pe Antonia, spuse Oana. Oh, te duci să faci alegi din nou mâine? adăugă Oana zâmbind.