Experiență de masaj

 Experiență de masaj

 

Ok, nu am împărtășit niciodată o poveste în timp real înainte. Călătoresc des. Am căutat pe internet saloane de masaj și am găsit doar unul în zonă.

Acest loc nu avea un site web și am putut găsi doar câteva recenzii, așa că aveam foarte puține informații. Cel mai bun lucru pe care l-am primit a fost recenzia publică care spunea că au un duș decent la masă („deși nu erau atât de pricepuți cu mizeriile mele”) și „primitorii ar pleca foarte fericiți”, și că tarifele erau de 40 USD pentru o jumătate de oră și 80 USD pentru o oră.

La 80 de dolari pe oră s-ar părea că ai putea obține un duș decent de masă și un handjob. Era prea scump pentru un loc care oferea servicii complete. Totuși mi-am petrecut cea mai mare parte a timpului acolo confuz. Acum că stau în camera mea de hotel, la câțiva km distanță, sunt încă confuz. 

Am condus la salon. Nu erau alte mașini în parcare și nu am observat niciuna în spate. M-am întrebat cum vin fetele la muncă…

Am sunat la sonerie. O femeie a venit și a deschis ușa și m-a primit. M-am chinuit să intru. Dacă ar fi maseuza mea, nu aș avea niciodată o erecție. Am avut un număr de 50 de maseuze care încă arătau bine cu corpurile încordate, dar această femeie nu era una dintre ele.

M-a adus într-un hol lung și întunecat, cu cel puțin opt săli de masaj, în camera numărul trei. Mi-a cerut 40 de dolari. Am spus, “nu, vreau să fac 60 de minute”.

Ea doar s-a uitat la mine și mi-a spus:

– Stabilește cu ea.

Așa că acum mă întreb dacă acesta este un salon cu servicii complete. Cu 40 USD ca taxă de casă, aceasta poate duce adesea ca fata să facă un masaj scurt și apoi să solicite 120 USD pentru a finaliza afacerea. După cum am mai spus, renunți la toate jetoanele tale de tranzacționare atunci când ea are în mâna ei penisul tău.

Ea nu m-a întrebat niciodată dacă era prima dată când merg la salonul lor – o întrebare frecventă. Ai crede că cel mai sigur lucru de spus este că ai mai fost acolo și ele vor ști că nu ești polițist. Cu toate acestea, dacă înclini mâna, întrebând unde este baia sau solicitând un serviciu pe care nu îl oferă, ajung la concluzia că ești polițist. Nu vrei asta.

Cerând serviciul de 60 de minute, mi-a fost teamă că am arătat că sunt prima dată acolo, nu trebuie să am încredere.

M-a adus în camera 3, m-a introdus înăuntru, m-a întrebat dacă vreau să fac un duș, (am spus da) și mi-a spus să mă scot hainele și să aștept.

Așa că sper că va trimite pe cineva care s-a născut undeva prin 1990. A făcut-o.

Stăteam acolo cu un prosop abia înfășurat pe fund când Lee a intrat. Lasă-mă să o trec în revistă de jos în sus.

O pereche grozavă de pantofi roșii Fuck Me. Apoi o pereche de picioare lungi, subțiri, bine formate, care duc la fundul unei rochii foarte scurte. Rochia era o dungă de tigru strânsă pe piele, cu decolteu și bretele subțiri. Mai sus era un cap lung și plin de păr lung și negru. Fața ei arăta o vârstă – poate 40 – 45. Părea ca o posibilă intervenție chirurgicală plastică proastă. În acest moment, m-am gândit că o voi fugi în treizeci de minute, așa că îmi parcurg calculul personal. Avea un corp grozav sub rochia strânsă pe piele. Un fund foarte bine conturat, burtă fermă și sâni de cupă B (adevărați). M-am gândit că mă pot concentra pe sâni și nu pe față…

I-am confirmat că vreau un duș la masă și m-a dus pe hol până la duș.

Aici a devenit puțin ciudat.

După ce a închis ușa, mi-am atârnat imediat prosopul de cârligul de pe perete. Ea a încălzit apa, a curățat perna mesei de duș și apoi s-a întors să mi se adreseze. Stau acolo cu un penis care era doar la aproximativ 40% din potențial. Ea a chicotit nervoasă – nu răspunsul cuiva la care mă așteptam să mi-o tragă în 30 de minute. M-a pus întins pe față și a început să mă spele. Mă așteptam la un pic de masaj la fund fund, sau ca ea măcar să ia legătura cu penisul și testiculele mele – dar nimic.

Totuși, eram puțin excitat. M-a pus să mă întorc și apoi a răspuns când a văzut că eram încă la aproximativ 40%. Mă așteptam ca ea să mă mângâie puțin, ca să mă întărească pe deplin. Tot ce a făcut a fost să-l lovească de câteva ori cu încheietura ei în timp ce mă săpuna. Acest lucru nu mergea atât de bine pe cât am sperat.

Ea continuă dușul la masă și apoi m-a pus să mă ridic, ca să mă poată usca. În mod obișnuit, ele vor începe din partea de sus, îți vor usca trunchiul până la picioare și apoi îți vor mângâia puțin penisul când ajung acolo. Apoi îți usucă spatele și se joacă puțin cu fundul când ajung acolo. În cele din urmă, îngenunchează în fața ta pentru a-ți usca picioarele, ajungând periculos de aproape de penis.

Tot ce a făcut a fost să-mi dea prosopul să mă usuc. Acum, motivul pentru care acest lucru este ciudat, este că ea tocmai m-a curățat în timp ce stăteam întins gol, este prea târziu să se prefacă că estei un spa legitim.

Așa că m-am uscat și ea m-a condus într-o mică baie de aburi. Ea a spus „stai aici să te încălzești pentru câteva minute.” M-am așezat pe prosop fără să-l înfășor în jurul meu. S-a întors în cinci minute și părea să fie surprinsă că stăteam pe prosop cu penisul la vedere – totuși ea doar m-a spălat în dușul de la masă, este prea târziu pentru modestie.

Apoi m-a dus înapoi în camera mea. M-am întins pe burtă și ea a început masajul. A fost unul ciudat. Nu a folosit ulei, dar poate puțină pudră pentru a-și netezi mișcările. Nu eram obișnuit cu asta. Mă așteptam din nou să fie un masaj leneș înainte ca ea să-mi propună servicii complete.

Cu toate acestea, a fost relativ atentă la masaj. A fost destul de relaxant în general și a continuat aproximativ 25 de minute. Niciodată nu a trecut linia; a păstrat-o legală, cu excepția faptului că nu mi-a acoperit fundul cu un prosop.

Apoi m-a pus să mă întorc pe spate. Mi-a acoperit un pic penisul și testiculele cu un prosop mic și a continuat masajul timp de aproximativ cinci minute.

După aceasta, ea a spus:

– Ok, timpul a expirat. 

Am încercat să-i explic că vreau masajul de 60 de minute, dar ea a spus că nu este posibil. Acum, la această conversație, ea stă chiar lângă umărul meu drept, cu mâinile sprijinite pe pieptul meu. Știam că trebuie să fie mai mult la masaj decât asta, altfel nu ar purta o rochie atât de sexy. Am decis că trebuie să devin mai agresiv decât fac de obicei.

Așa că am întrebat-o:

– Ce mai este în meniu?

Ea a râs și a spus:

– Niciun meniu.

I-am răspuns:

– Trebuie să fie și altceva în meniu, și am pus mâna pe fundul ei, peste rochie.

Ea a râs și a spus din nou:

– Fără meniu, nu există meniu.

Apoi am făcut doi pași și mi-am strecurat mâna sub rochia ei și i-am prins fundul acoperit cu tanga, între timp am scos prosopul și am lăsat penisul meu semi-dur să iasă în aer liber.

Ea a spus din nou:

– Nu avem meniu.

I-am răspuns că:

– Trebuie să ai și alte opțiuni pentru că dacă nu ai fi avut, m-ai fi dat afară până acum.

Ea a râs, în timp ce mi-am luat mâna de pe fundul ei și am alunecat-o în sus pentru a-i simți sânii. Ea nu m-a oprit, așa că i-am tras breteaua în jos și i-am expus sânul stâng. Ea a țipat puțin, dar nu a încercat să mă oprească. Apoi m-am ridicat puțin și i-am tras în jos cealaltă bretea pentru a-i expune sânul drept.

Sânii ei erau cupa B într-adevăr plini de viață, cu sfârcurile ca niște conuri ascuțite. S-au simțit grozav în gura mea. În acest moment, ea mi-a prins în sfârșit penisul și a început încet să-l mângâie. Am continuat coborându-i rochia atât de mult încât a căzut pe podea, lăsând-o în pantofii ei și o chestie roz. Am împins puțin mai mult și am tras tanga în jos, astfel încât au atins și ei podeaua. 

Ea nu s-a retras, așa că mi-am împins puțin mai mult norocul. M-am așezat cu un picior de fiecare parte a ei, penisul meu sprijinit pe burta ei. Am continuat să o pipăi și să-i sug sânii. Ea mă tot mângâia. Apoi am surprins-o ridicându-se în picioare. Acum stăteam față în față și în picioare. Acesta a fost un pas prea departe. Ea a început să spună:

– Nu, nu, nu, ce faci, trebuie să te întinzi pe spate.

Vreo 30 de secunde am încercat să trec în spatele ei, așa că ea a fost între mine și masă. După 30 de secunde, m-am conformat și m-am întins pe spate. Apoi s-a întins în jos și a venit în mod magic cu o sticlă de ulei de masaj. Ea a început să-mi ungă penisul tare și a început să-l mângâie energic. A trebuit să o opresc după câteva minute pentru a-mi întârzia orgasmul. A înțeles de ce am oprit-o și a început să mă mângâie puțin mai încet. Cu toate acestea, odată ce am început să-i sug sânii și strângându-i fundul, ea a luat ritmul și m-a terminat.

Odată ce am terminat, ea a rămas goală în timp ce mă curăță. Apoi m-am ridicat, să mă îmbrac. Și-a pus tanga, apoi m-a ajutat să mă îmbrac. Apoi și-a pus rochia înapoi. Am băgat mâna în buzunar și am scos două bancnote. Ea a spus că mai vrea una, iar eu am chicotit și i-am spus:

– Ar fi trebuit să faci puțin mai mult pentru a obține încă una. 

Și am plecat.

Era ciudat că era atât de greu de citit. Adesea fetelor le place să te tachineze puțin pe tot parcursul procesului. Întotdeauna am crezut că ele au crezut că dacă te tachinau mai mult le va crește bacșișul și te va excita atât de mult încât nu vei rezista prea mult. Ea a făcut să pară că vrea să facă un masaj legitim, deși mi-a făcut un duș la masă nud, s-a îmbrăcat destul de provocator și nu a protestat când am dezbrăcat-o. Până la urmă a fost o experiență destul de grozavă, chiar dacă a fost confuză.