Experiențe în masaj

Aceasta este o compilație a câtorva experiențe de masaj pe care le-am avut, bune, rele, urâte și — doar ca bonus – nepotrivite – acolo undeva. Nu primele 21, ci cele 21 de experiențe care ies cel mai mult în evidență din diverse motive. Toate au un pic de unicitate. Intervalul de timp este din ultimii 12 ani și cum le-aș evalua. 7/10 înseamnă foarte bine și îndeplinește așteptările. 8 este foarte bun și mai bun decât mă așteptam, 9 foarte bun și 10/10 ieșit din comun de bun. Cele de 5 sau mai puțin s-au simțit doar ca o risipă de bani. După ce mi-am amintit, este aproximativ în ordine cronologică. Mă aștept că mulți dintre cititorii acestui articol ar fi avut câteva experiențe similare cu una sau două dintre acestea. Toate numele au fost schimbate, așa că dacă ați avut experiențe similare cu aceleași persoane numite, probabil că este o pură coincidență. Bucurați-vă de ……….

1) Prima din 20 de ani.

În 2010, am fost câteva zile într-un alt oraș cu o misiune de lucru. Cea mai mare parte a muncii mele s-a desfășurat într-o fermă mică la 15 km de oraș. Noaptea mergeam în oraș pentru a lua masa și mă întorceam la hotel să mă uit puțin la televizor. Într-o noapte mă întorceam cu mașina înapoi la hotel când am văzut un panou cu „Masaj”. În această etapă nu făcusem un masaj de cel puțin 20 de ani, așa că simțind că trecuse cam mult, am decis să-i fac o vizită. Am intrat înăuntru, o doamnă a întrebat ce mi-aș dori, am întrebat-o care sunt prețurile și mi-a răspuns.

Nu mai făcusem niciodată un masaj cu finalizare, așa că m-am gândit că voi încerca opțiunea aceasta. Așa că m-a condus într-o cameră mică și caldă din spate. Ea mi-a cerut să mă dezbrac și să mă întind în față pe patul dublu, ceea ce am făcut. A rămas complet îmbrăcată, cu o presiune medie și ulei încins mi-a masat umerii, spatele, fundul, spatele picioarelor și până la tălpi. Aveam penisul drept în jos între picioarele mele îndreptat spre tălpi și la fiecare două minute ea își aluneca degetele uleioase în jos între fese, în jurul anusului meu într-un cerc, jos ușor peste testicule și de-a lungul spatelui meu. S-a simțit atât de frumos să am din nou parte de atingerea unei femei.

Sunt căsătorit, dar soția mea are atingerea și sensibilitatea unui set de mânere în comparație, destul de des ciupindu-mă și împingându-mă. Îmi iubesc soția, este o mamă foarte bună, dar când vine vorba de sex este una dintre cele mai puțin senzuale persoane pe care le-am cunoscut vreodată. După ce această doamnă a coborât la tălpi, s-a așezat între picioarele mele în timp ce eu eram încă întinsă în față și mi-a masat penisul din spate. Acest lucru a durat aproximativ 2 minute. Această femeie știa cu adevărat ce face, eram în rai cu asta. Cu un mic chicot, mi-a cerut să mă întorc. Penisul meu era încă flasc, dar crescuse puțin.

În timp ce m-am întins pe spate, ea mi-a masat pieptul și burta, apoi a coborât mai jos și mi-a făcut coapsele și interiorul coapselor, suflând ocazional în capul penisului, când fața ei trecea pe lângă el și mâinile ei îl atingeau ușor. Ea a început să-mi maseze ușor interiorul coapselor, ceea ce a fost un sentiment foarte senzual și erotic și ochii ei erau ațintiți asupra penisului meu, urmărindu-l cum crește până la o erecție de dimensiune completă, fără ca ea să-l atingă. Ea mi-a sărutat capul penisului, apoi a început să vorbească și a spus încet 

– Îmi place să mă uit la acea parte, îmi place să văd penisurile crescând singure și îmi place să le văd și ejaculând.

Și cu asta a aplicat mai mult ulei cald pe capul penisului meu și l-a masat ușor folosindu-și palmele. Eram atât de tare în acel stadiu încât nu cred că o pisică ar fi putut să îl zgârie. După un minut sau cam așa ceva, ea a folosit o mână pentru a-mi prinde testiculele în timp ce încet și senzual îmi masa penisul cu cealaltă. Mâna ei era drăguță și lentă, fără o viteză reală, masându-mi penisul cu o presiune ușoară până la medie în timp ce îl îndrepta într-un unghi de aproximativ 60 de grade, cealaltă mână mi-a cuprins testiculele cu un deget, masând ușor anusul când, dintr-o dată, am ejaculat aproximativ 4 squirturi foarte mari în aer și două dintre ele aterizează pe fața și pe piept. 

– Ohhh wow, spuse ea încet. Nu mă satur să văd asta. Wow, atât de acolo, a spus ea încet în timp ce înceta încet de muls, apoi m-a șters cu niște șervețele umede. După aceasta, a folosit un prosop umed fierbinte pe tot corpul meu pentru a elimina excesul de ulei.

Acest lucru m-a făcut să mă simt atât de ușurat și atât de mulțumit încât, după ce m-am întors la hotel, am umplut cada cu spumă și am acolo timp de aproximativ o oră, masturându-mă de mai multe ori. Această femeie a fost o atingere moale și senzuală, cu mâini lente și calde, în comparație cu atingerea de tip strivire și ciupire a penisului a soției mele acasă, care avea mâinile reci ca gheața, de la spălarea lor în apă rece înainte de a merge în pat în fiecare seară și o tehnică de lucru manual care era comparabilă cu un ciocan cric.

În momentul în care am lovit scrotul, penisul meu era destul de dureros pentru că era lovit de mine în cada spa. Acesta a fost ca standardul de top în masajul îmbrăcat de 30 de minute și a fost cel mai bun pe care l-am avut la momentul respectiv, lăsându-mă dependent și încercând să urmăresc niveluri similare de entuziasm de atunci, dezbrăcându-mă în fața străinilor, precum și trezindu-mi curiozitatea pentru alte tipuri de masaj. 

Speram să mă întorc a doua zi, dar nu aveam timp, când am terminat ceea ce venisem să fac zborul meu trebuia să plece la ora 16:00. Nu m-am întors niciodată, dar nu am putut să-i reproșez și a fost mult mai bine decât mă așteptam, așa că i-am dat un scor de 8/10, promițându-mi că o voi vizita din nou data viitoare când voi trece pe acolo. 

………………………………………….. ………….

2)

Câteva săptămâni mai târziu m-am trezit gândindu-mă destul de mult la asta, așa că am decis să merg la un masaj tantric. Nu am avut niciodată unul înainte, așa că am început să caut în jur. Era o singură persoană în orașul meu în acest moment care pretindea că face un masaj tantric, așa că am rezervat o ședință de 1 1/2 oră cu Janice așteptând lucruri grozave.

Janice, era o femeie simpatică, cu sânii cupa D. Am început într-o cameră foarte caldă unde mi-a cerut să mă dezbrac, am stat gol pe scaunul din colț. Janice s-a dezbrăcat până la chiloți, apoi a venit și a început să-mi maseze picioarele și gleznele. Mi s-a părut destul de erotic și mi s-a întărit destul de tare. Când a văzut că sunt drăguț și dur, m-a îndrumat către o masă de masaj adecvată și m-a rugat să mă întind în față. Am făcut cum mi-a cerut ea, dar a fost puțin incomod să stau întins pe față pe o masă de masaj, cu o piesă tare. Curând s-a domolit, așa că mi-am ridicat șoldurile și mi-am mișcat penisul astfel încât să fie îndreptat drept în jos între picioarele mele pentru a-i oferi o oarecare ușurare.

Aceasta a fost partea cea mai erotică a acestui masaj, iar restul a fost destul de dezamăgitor. Când am rezervat, mi-a spus că va fi nud, dar a fost doar topless, a spus că o pot atinge, dar am putut doar în jurul taliei. Masajul de 90 de minute s-a terminat până la 70 și a fost mult sub ceea ce mă așteptam, costând de 3 ori prețul ca primul meu masaj. A fost prima dată când am experimentat „masaj cu sânii”, așa că asta a fost nou pentru mine.

Eram întins pe o masă de masaj adecvată, iar Janice făcea masaj cu sânii ei mari cupa D, stând pe podea și aplecându-se peste mine și apoi mergând în sus și în jos pe masă de câteva ori, trecându-și sânii de-a lungul spatelui meu. Deci a fost mai degrabă o plimbare cu sânii și puțin comic.

Ceea ce a vrut să spună Janice prin „tantric” însemna de fapt doar o eliberare ușoară a penisului, bine uns, dar în stil jack hammer. Data viitoare, m-am hotărât să cer mai multe detalii înainte de a programa o ședință. Începutul a fost destul de mișto, dar restul a fost destul de dezamăgitor, i-aș da 6/10 pentru că a fost puțin sub ceea ce mă așteptam. Cred că a oferi cuiva un masaj tantric și a folosi o masă de masaj adecvată nu funcționează cu adevărat și nu este un semn bun pentru lucrurile care vor urma. Conversația a fost bună și pozitivă, deci 7/10 pentru asta, dar în general nu merită să revin.

………………………………………….. …………………

3)

Câteva luni mai târziu, am descoperit că era o altă doamnă care făcea reclamă pentru un masaj tantric de 30 de minute pe care m-am gândit să-l încerc. Era thailandeză și stilul ei de masaj era identic cu un masaj thailandez, cu un pic de tachinare a penisului. Era îmbrăcată complet, atunci când a venit să termine cu un handjob, a cerut încă 40 de dolari, i-am spus că am doar 20 de dolari pentru că handjobul ar fi trebuit să fie inclus în prețul masajului pe care îl reclamă ca fiind „masaj erotic tantric”. Ea mi-a luat 20 de dolari și mi-a făcut o treabă destul de drăguță, dar mi-a lăsat sentimentul că aș fi putut să fac mult mai bine la un preț mai mic în altă parte. Așa că nici nu m-am mai întors acolo. Toți acești oameni care făceau reclamă că făceau un masaj „tantric” au devenit o adevărată dezamăgire, iar termenul „tantric” am simțit că era folosit destul de vag de arena masajului. Am decis că poate „tantric” este o idee proastă pentru moment. 5/10

………………………………………….. ………..

4)

Următorul meu masaj a fost o doamnă de patruzeci de ani, Sophie. Am vorbit cu ea la telefon, a spus că a fost instruită într-un salon de masaj senzual, dar va fi complet nudă și da, aș putea să o ating peste tot și a fost &100 timp de o oră. Acesta a fost promovat ca un „masaj profesional senzual pentru întregul corp”.

Ajungând la Sophie, în camera drăguță, caldă și bine pregătită, ea m-a rugat să mă dezbrac și să mă întind pe pat pe spate, cu capul la picioarele patului. Sophie dezbrăcată a venit și a stat chiar deasupra capului meu, eu mă îndreptam direct spre vaginul ei curat și ras, la vedere în toată frumusețea ei și sânii mari. S-a aplecat încet și mi-a aplicat ulei cald pe brațe și picioare, aplecându-se înainte și tachinandu-mi membrul complet erect în timp ce vorbea despre alte experiențe de masaj pe care le-a avut. Sânii ei plutând chiar peste fața mea, cu unul dintre sfarcurile ei trecând peste buzele mele. După câteva minute, mi-a spus să mă întorc pe față și mi-a făcut umerii, spatele, fundul, între picioare, timp de aproximativ 15 minute. S-a așezat pe pat lângă mine și mi-a aplicat uleiul fierbinte pe sâni, apoi mi-a făcut primul meu masaj adecvat al sânilor pe care l-am avut, adică folosind sânii ei pentru a-mi masa spatele.

Întinsă în fața mea și Sophie punându-și mult ulei fierbinte peste sâni, piept și burtă, i-am simțit sânii ei uleiosi și caldzi atingând fundul meu, apoi se mișcă de la spate până la umăr, apoi ea și-a pus toată greutatea corpului pe spate. Apoi alunecându-se în sus și în jos, masând spatele folosind în principal sânii ei și folosindu-și păsărica pentru a-mi masa mușchii ischio-jambierii. Acest lucru a fost foarte bun în comparație cu încercarea patetică a lui Janice cu câteva luni mai devreme.

După câteva minute de asta, m-a făcut să mă întorc pe spate din nou și să mă concentrez din nou pe burtă, talie, interiorul coapselor și penis. Tot timpul a vorbit, destul de adesea negativ, despre cât de grea este viața, cât de greu este să plătești chiria, cum nu își găsește un iubit etc etc, nu prea multă energie pozitivă de la Sophie, aproape de parcă ar fi fost deprimată. Un masaj bun totuși și apoi a început să-mi maseze pieptul folosind din nou sânii ei, cu păsărica ei goală călare și mișcându-se în sus și în jos pe coapsa mea, de parcă ar fi folosit coapsa mea ca un instrument de masturbare pentru clitorisul ei.

Apoi ea a venit, s-a ridicat din nou lângă capul meu, așa că m-am uitat direct în vaginul ei și mi-a spus „Fă-i acolo ce îți place”, m-a luat de mână și mi-a pus-o pe păsărica. În următoarele câteva minute, m-a lăsat să-i masez păsărica în timp ce ea stătea acolo. Era uda cu glandele ei secretand atat de mult suc si dupa cateva minute mi-a fost inmuiata toata mana. Cred că era excitată ca naiba. Ea nu a avut orgasm, dar i-a plăcut foarte mult să stea deasupra mea să fie masată de mine în timp ce amândoi ne bucuram de moment.

Apoi ea a spus „bine, trebuie să terminăm asta” și a spus „Sunt o femeie singură și dacă ești un bărbat singur, pot să mă ridic pe deasupra pentru un timp dacă vrei?” Ea îmi cerea să i-o trag? Uau, dar pentru că eram căsătorit am refuzat și am spus nu și i-am spus de ce. Sexul oral a fost atât de departe cât eram dispus să merg, așa că și-a mișcat păsărica peste fața mea într-o poziție 69, mi-a sărutat capul penisului și mi-a făcut o treabă senzuală foarte drăguță și lentă, în timp ce uneori sufla ușor pe capul penisului meu și folosind din nou sânii ei uleioși calzi pentru a-mi masa burtica.

În timp ce îi lingeam și sugeam clitorisul și îi gustam sucul de păsărică din belșug, am ejaculat împușcându-mi mai multe jeturi peste burtă. După ce am terminat de ejaculat, ea a sărit de pe mine și m-a șters cu șervețele umede și apoi am intrat la duș, iar ea mi-a spălat uleiul de pe burtă și penisul, apoi i-am întors favoarea, săpunându-i și clătându-i spatele, burta și păsărica. Ne-am uscat, îmbrăcați unul în fața celuilalt ne-am îmbrățișat rapid și am plecat.

Timpul total a fost de 70 de minute și timpul de masaj nu a inclus timpul de curățare atât de bine meritat, cu conversații foarte negative ca și cum ar fi pus un pic de amortizare. Masajul ar fi 9/10 din cauza stării constante de excitare în care m-a ținut, conversația 5/10 pentru că a fost atât de negativă. Acesta a fost primul masaj senzual cu adevărat pe întregul corp pe care l-am avut și ultimul de la această Sophie.

Am încercat să o caut din nou câțiva ani mai târziu, dar se mutase.

………………………………………….. ………….

5)

Câteva luni mai târziu, cel de-al 5-lea masaj al meu a durat 30 de minute cu o escortă thailandeză ușor supraponderală, ea a spus că va merge nud, dar și-a mișcat corpul de parcă ar fi fost foarte timidă, nu i-am văzut păsărica. Masajul în sine a durat doar mai puțin de 15 minute, după care mi-a lovit penisul în timp ce stătea în genunchi între picioarele mele, la capătul îndepărtat al patului, de parcă nu știa ce face. Am plecat crezând că a fost o risipă completă de bani, amuzant cum îți rămân în minte cele rele la fel ca și cele extra bune. Ea a rămas nudă, dar și-a păstrat păsărica ascunsă vederii. 5/10. Nu cred că masajele sau handjoburile erau cu adevărat menirea ei, ar trebui să se facă sex pe bani. Deși nu sunt sigur dacă ar fi fost foarte bună la asta.

………………………………………….. ………….

6)

Masajul nr. 6 a fost unul din afara orașului, a trebuit să conduc timp de 30 de minute pentru a ajunge acolo. Era o doamnă mai în vârstă, începutul anilor 60 și a fost un masaj senzual de 30 de minute nud. Era destul de plinuță și nu era mare lucru de văzut, sânii pe care ea a spus că îi pot atinge, dar nu prea voiam. Nu am reușit să-i văd păsărică din cauza grăsimii ei supraponderale pe burtă atârnând deasupra ei. Totuși, avea mâini foarte mari și calde și de îndată ce m-a atins, frecându-mi uleiul cald în spate, a fost atingerea experienței. Ea făcuse asta de multe ori înainte, îmi făcea un masaj pe tot corpul cu presiune medie și la fiecare cinci minute își trecea ușor degetul peste penisul meu.

Când stăteam întins în față, îmi masa spatele și înainte de a mă face să mă rostogolesc, a adus o pană mare de păun, lungă de aproximativ un metru. Mi-a trecut asta pe coloana vertebrală, între picioarele mele și peste spatele penisului meu și pe interiorul picioarelor mele timp de câteva minute. A fost un sentiment atât de frumos, un sentiment uimitor pe care nu l-am mai avut de atunci. După ce m-a făcut să mă rostogolesc, mi-a masat brațele și picioarele din piept, ceea ce a fost foarte bine până în acel moment. Apoi mi-a făcut un handjob în timp ce purta mănuși de latex, stil jackhammer, care m-a cam dezamăgit. Dacă aș desparti asta in 2 parti, masajului i-as da 7/10, a fost foarte bun, dar handjob-ul 4/10.

………………………………………….. ………………………….

7)

Al 7-lea masaj pe care l-am avut a fost cu o femeie minionă de 40 de ani, pe nume Alexa. Acesta trebuia să fie un masaj erotic de 60 de minute. Era o adevărată vorbăreață. De fapt un pic prea mult. Alexa avea o păsărică frumoasă și rasă pe care îi plăcea să o arate și mi-a făcut un masaj destul de bun pe tot corpul. Ea a vorbit mult, de fapt mai mult decât orice altă femeie pe care am întâlnit-o, pur și simplu nu a încetat niciodată. Handjobul la final a fost destul de bun, nu cel mai bună, dar cu siguranță nici cel mai prost.

Trebuia să fie un „masaj erotic senzual”, dar era mai degrabă un masaj de relaxare, fără să-mi tachineze sau să-mi atingă penisul până la sfârșit. Am întrebat-o pe la jumătatea drumului dacă poate să mă tachineze mai mult, răspunsul ei a fost 

– Oh, asta vine, nu-ți face griji. 

A venit în sfârșit, dar abia în ultimele 5 minute. Această doamnă făcea doar masaj senzual de 2 ani, spunea că a fost programatoare de computere înainte de asta, ceea ce mai făcea prin contract din când în când. Acesta a fost ceva ce aveam în comun, așa că am vorbit despre diferite limbaje etc. în care aveam experiență amândoi. Ea a început să facă masaj senzual pentru că una dintre prietenele ei o făcea și suna interesant — a spus ea.

Am întrebat-o unde s-a antrenat și mi-a spus că toată antrenamentul ei provine din vizionarea videoclipurilor despre asta. Cu siguranță nu a fost niciodată pregătită în mod corespunzător în masaj senzual sau terapeutic, a făcut o atingere frumoasă cu sânilor de-a lungul spatelui meu și mi-a plăcut să mă uit la păsărică, dar nu a folosit-o în felul în care Sophie o folosea pe a ei. Ea mi-a oferit întotdeauna o priveliște grozavă, dar fără atingere. Faptul că nu m-a atins deloc pe penis în timpul masajului și a păstrat totul pentru final nu prea mi-a plăcut și m-a făcut să apreciez mult mai mult masajul Sophiei după aceea. 6/10, deci mediu, dar nu merită să te întorci decât dacă îți place să vorbești până mori.

………………………………………….. ……………………………..

8)

În 2016, soția mea a plecat în Australia pentru o vacanță cu cele două surori ale ei timp de 10 zile, așa că am avut o zi liberă de la serviciu și am rezervat un masaj terapeutic adecvat — non-erotic. Aceasta a fost o rezervare de 90 de minute cu Serena. Avea aproximativ 50 de ani, o femeie europeană cu personalitate caldă, minionă și destul de drăguță pentru vârsta ei, drăguță și foarte prietenoasă. A fost făcut în casa Serenei, în sufrageria ei, unde avea o masă de masaj montată într-un colț. Când am ajuns acolo, am avut o discuție rapidă, mai făcusem masaj înainte?, ce interval de timp îmi doream (90 de minute era singura opțiune aici)? Ce fel de presiune etc. Apoi mi-a spus să merg în spatele paravanelor și să mă dezbrac, să mă întind pe masă și să mă acopăr cu un prosop. Am avut un masaj de relaxare de 90 de minute foarte bun pentru întregul corp. A fost destul de profesionistă și am fost întotdeauna acoperit cu un prosop mare alb de plajă. Serena a început de la capul meu și s-a deplasat în jos spre partea inferioară a spatelui, apoi m-a acoperit, a schimbat părțile, a început de la picioarele mele și mi-a mutat în sus piciorul drept, făcând interiorul piciorului superior, i-am simțit degetul trecând peste penisul meu. A fost frumos, dar am bănuit că a fost doar un accident.

Ea mi-a verificat fundul, ținând prosopul pe cealaltă fesă, când i-am spus că poate scoate prosopul dacă îi stă în cale. Ea a spus nu pentru ca un prosopul îi permitea sa se concentreze mai usor pe zona de masat, asa ca doar partea de masat era descoperita, asta era stilul ei. Mi-a făcut celălalt picior și din nou degetele ei mi-au trecut ușor peste penis când îmi masa interiorul piciorului superior în timp ce vorbea despre soțul ei, care a părăsit-o cu aproximativ 12 ani în urmă, ea nu a mai avut o relație stabilă de atunci, singurul ei copil, o fiică care avea 20 de ani și ce punea la cale etc. Din nou, nu eram sigur dacă acest periaj peste penisul meu a fost accidental sau nu. Cu asta m-am întors și ea a pornit de la scalp, la brațele, pieptul și burta mea, păstrându-mi partea inferioară acoperită.

Masajul burții s-a simțit puțin erotic și vezica mea era plină pe jumătate. Am început să am o erecție, pe care ea a ignorat-o, dar conturul ei care creștea sub prosop era clar vizibil pentru ea. Mi-a fost teamă că capul penisului îmi va ieși de sub prosop atunci când îmi acoperă burta. Apoi s-a deplasat ușor în jos și a făcut interiorul coapsei mele, ceea ce mi-a dat rapid o erecție completă, a putut vedea clar conturul, dar a păstrat prosopul peste penisul meu. 

 

Cele 90 de minute s-au încheiat și ea a întrebat dacă vreau să fac un duș. Am spus că da, așa că a plecat și să pregătească. Stăteam dezbrăcat pe masa de masaj, dar mă acoperisem cu un prosop mare. Când s-a întors, mi-a spus 

– Ți-am pus un prosop curat în baie, iar cu asta a întins mâna în mod neașteptat și a smuls prosopul pe care l-am avut din mâna mea. A fost prima dată când m-a văzut gol, a stat acolo ținându-mi prosopul în timp ce eu stăteam nud pe masa ei de masaj, cu ochii ei fixați pe penisul meu timp de aproximativ 5 secunde, dar păreau 30.

Erecția mea completă trecuse de mult până atunci, dar era încă destul de mare, semi-dură. Apoi mi-a spus: 

– Dușul ar trebui să fie gata acum. 

Apoi s-a uitat cum mă ridic și mă duc din camera ei gol la duș, cu penisul meu semi-erect legănându-mă dintr-o parte în alta în timp ce mă îndepărtam. Am făcut un duș rapid, am intrat înapoi în sufragerie cu prosopul înfășurat în jurul meu. Ea era încă acolo și mă aștepta. am vorbit fleacuri pe măsură ce mă uscam și stăteam în fața ei, ca să se poată uita la corpul meu gol, a fost un pic de tachinare și mă bucuram când am început să am o erecție din nou.

Mi-am pus șosetele mai întâi, apoi cămașa și topul pentru ca ea să se poată bucura de priveliștea ei asupra penisului meu cât mai mult posibil. Până mi-am pus chiloții, a trebuit să-mi pun penisul semi-erect într-un unghi lateral. Nu am discutat despre asta, dar știu că ei i-a plăcut totul la fel de mult ca și mie. După ce mi-am pus pantalonii, a început să facă mai mult contact vizual cu mine. După ce m-am îmbrăcat, mi-a oferit o cafea căreia i-am spus nu, mulțumesc și a trebuit să mă mișc în continuare, dar retrospectiv ar fi trebuit să spun da. A fost un masaj foarte bun și Serena a fost întotdeauna plăcută și deschisă să vorbească și mi-a plăcut surpriza finală. Când am plecat, am îmbrățișat-o pe Serena și ea mi-a spus:

– Mulțumesc mult.

Eu am spus:

– Pentru ce?

Iar ea a răspuns:

– Pentru spectacolul frumos de la sfârșit, data viitoare când vii, am putea folosi un prosop mai mic dacă vrei.

Am spus: 

– Da, ar fi frumos.

Și, cu asta, ne-am despărțit intenționând să ne revedem.

I-aș da 8/10 pentru că a depășit așteptările în toate domeniile. Am încercat să rezerv o altă ședință cu ea câteva luni mai târziu, dar părea că a dispărut, se mutase. Nu am avut niciodată ocazia să o vizitez din nou. Site-ul ei a dispărut și pagina ei de Facebook a încetat să fie actualizată.

………………………………………….. ……….

9)

Într-o zi, o femeie pe nume Aimee făcea reclamă că poate face masaje senzuale de acasă, nu departe de locul unde lucram eu. Așa că m-am gândit că mă voi strecura acolo vreo oră și ceva. Am rezervat o sesiune de 30 de minute cu ea. M-am dus la apartamentul ei mic și am bătut la ușă. Aimee a răspuns și m-a condus într-o cameră mică și rece care avea un pat de o persoană. Camera era într-adevăr mică și rece. Aimee era europeană, avea 40 de ani și era cea mai neatractivă femeie pe care am văzut-o vreodată. Am continuat ședința, gândindu-mă că poate ea m-ar mai putea surprinde și că ar compensa asta fiind foarte bună la meseria ei.

M-am dezbrăcat în fața ei și m-am întins pe față pe patul rece. Am privit-o dezbrăcându-se, ușor supraponderală, dar nu obeză, sânii lăsați și păsărica foarte păroasă. Ea a îngenuncheat pe pat lângă capul meu, cu picioarele ușor deschise, oferindu-mi o vedere bună asupra buzelor ei vaginale păroase. Totuși, era un miros ciudat. Apoi a început, folosindu-și doar unghiile, aproape gâdilându-mă în sus și în jos pe coloana vertebrală. Am rămas blocat. Presupun că masajul va începe în scurt timp, aceasta trebuie să fie încălzirea. Așa că mi-a urcat și coborât spatele și coloana vertebrală, doar cu unghiile pe un pat rece timp de aproximativ 10 minute. Apoi m-a instruit să mă rotesc unde a urcat și coborât pe partea superioară a picioarelor mele, pe burtă și pe piept, fără să schimbe poziția poziția.

Am întrebat-o dacă pot să-i ating păsărica, ceea ce a spus că este ok, așa că m-am jucat cu clitorisul și buzele ei, apoi i-am introdus unul dintre degetele mele în păsărică și am început să o masez cu degetul. Era puțin umedă, dar nu s-a udat foarte mult. Apoi a mers la penisul meu unde mi-a făcut un handjob, în stil jackhammer. Fără lubrifiant sau altceva. Ea s-a aplecat și a scuipat puțin din saliva ei pe capul penisului meu, aveam un miros puternic pe degete și miroseau foarte rău, ca suc de păsărică foarte învechit sau ea nu făcuse duș de câteva zile.

Am continuat să o mase cu degetele – hotărât să fac să merite banii pe care i-am dat. Nu am ejaculat prea mult și penisul meu nu a fost atât de tare când ea îl masa, trebuie să fi fost una dintre cele mai non-erotice handjoburi pe care le-am avut vreodată. M-am bucurat când s-a terminat, m-am îmbrăcat și am plecat. Chiar mă așteptam la un mic masaj al spatelui, nu doar la o gâdilătură a degetului.

Încă simțeam mirosul ei de păsărică putred pe degete până la muncă, m-am întors la muncă și am încercat să-i spăl mirosul de pe degete în apă și săpun, dar nu a funcționat, am încercat din nou folosind un săpun mai puternic pt. indepartarea grasimii si nici asta nu a mers. A durat până la sfârșitul zilei următoare până nu am mai putut să-l miros. Până și volanul mașinii mele a mirosit rău timp de câteva zile. Mă bucur că soția mea nu a observat. În general, nu a meritat efortul și încă face reclamă și acum, dar nu m-aș întoarce la ea. 2/10

………………………………………….. ………………….

10)

Am văzut o reclamă pentru un „masaj terapeutic cu un pic de senzualitate” la un preț bun efectuat de către o femeie într-o zonă destul de luxoasă, așa că am decis să merg. Când am ajuns acolo, era o casă mare, cu două etaje, foarte strălucitoare. Audrey avea o cameră rezervată pentru masaj la care m-a dus, drăguță și însorită, cu încălzitorul care era și el aprins. Am avut o discuție rapidă cu Audrey întrebând ce mi-aș dori, i-am spus un masaj de relaxare de 60 de minute cu puțină senzualitate. Era o doamnă de vârstă mijlocie de construcție medie care vorbea cu un accent scoțian drăguț. Ea a spus că a face un masaj senzual nu era nicio problemă, va rămâne complet îmbrăcată și nu putea să atingă niciuna dintre zonele mele private, dar eram binevenit să mă ocup eu de lucruri când va veni momentul, așa cum au făcut uneori unii dintre ceilalți clienți ai ei.

Apoi ea a spus: 

– Scoate-ți hainele până când la nivelul în care te simți confortabil, apoi urcă-te pe masă și acoperă-te cu pătura. Mă întorc imediat. 

M-am uitat la masa care era așezată și deasupra era o pătură tricotată acoperită în aceste găuri de 2 cm, așa că era absolut vizibil dacă cineva era nud sub ea. Am scos totul, m-am întins în poziția normală pe masă și mi-am pus pătura peste picioare și spate. Era aproximativ 10.30 dimineața și așa că ziua era încă în curs de încălzire, așa că era puțin răcoare în cameră. Nu cred că încălzitorul era aprins de mai mult de câteva minute, dar se încălzea.

Ea a venit, stând în capul mesei și a coborât pătura în jos, astfel încât să-mi dezvăluie tot spatele, dar ținându-mi fundul și picioarele acoperite.

Și apoi a început să aplice pe umerii mei un ulei fierbinte cu miros de lavandă foarte puternic, dar destul de drăguț, și să maseze. În timp ce făcea asta, vorbea spunând că este din Scoția și a petrecut mult timp în Egipt cu soțul ei, unde a învățat arta masajului cu aproximativ 20 de ani mai devreme. Au petrecut câțiva ani acolo, apoi s-au mutat în Germania și au petrecut câțiva ani acolo, precum și în alte părți ale lumii. După aproximativ 15 minute cu umerii și spatele bine masați, Audrey mi-a tras pătura înapoi peste spate, a coborât până la capătul piciorului și mi-a împins pătura de pe picioare și mi-a mutat-o ​​în sus pe partea inferioară a spatelui meu, unde ar fi putut avea o vedere clară asupra fundului meu.

Apoi mi-a despărțot puțin picioarele, astfel încât fiecare dintre picioarele mele să fie de fiecare parte a mesei de masaj, oferindu-i o vedere mai bună asupra fundului meu, testiculelor și penisului care era îndreptat în jos spre picioarele mele. Apoi a început să-mi maseze piciorul drept și să-mi urce încet pe piciorul drept. Am întrebat-o dacă a vizitat vreo plajă pentru nudiști în Germania și a spus că ea și soțul obișnuiau să petreacă mult timp vizitând diverse plaje din Germania și din alte părți ale lumii, le plăcea să meargă nud atunci când puteau, dar era un cam frig in tara asta pentru asta.

În timp ce Audrey se îndrepta în interiorul coapsei mele, cu degetele ei trecând ușor peste penisul meu, ceea ce am crezut că a fost întâmplător, mâinile ei cu experiență dându-mi fundului un antrenament foarte bun. Când a terminat partea aceea, a început la picioarele mele și la mușchiul gambei de pe partea stângă, să lucreze din nou și să vorbească în continuare despre ce lucruri a făcut în străinătate.

Când a terminat această parte, a stat lângă masă și a ridicat pătura ca să nu poată vedea deasupra, spunându-mi să mă întorc pe spate. Nu prea am înțeles rostul felului în care a ținut pătura în sus, când oricum era atât de transparentă. Când am fost pregătit, ea mi-a așezat apoi pătura peste față, unde întregul meu corp era clar vizibil prin găurile de 2 cm și prin cusăturile libere de croșet. Trecând la capul mesei, mi-a coborât pătura până la talie, unde a început să-mi aplice ulei de lavandă mai puternic parfumat pe umeri și pe piept, masându-mă. Subiectul de conversație a revenit la vremea ei în Egipt și cât de fascinant credea că era. După ce a terminat de masat pieptul meu, Audrey a tras pătura înapoi pe umeri, s-a deplasat pe partea laterală a mesei, stând la jumătatea drumului, apoi a scos pătura și a aruncat-o pe podea. Așa că acum zăceam gol pe spate pe masa ei de masaj. Oricum nu era bine.

Apoi a început să aplice puțin ulei și să-mi maseze șoldul și coapsa având grijă să nu atingă penisul meu încă flasc care era îndreptat spre picioarele mele. Ea a încetat să vorbească în timp ce a început să-mi maseze interiorul coapsei, făcându-mi penisul să înceapă să se umple de sânge. Bănuiesc că asta era partea senzuală despre care vorbea. Penisul îmi creștea, cu ea făcându-și magia și urmărindu-l de sus când creștea în fiecare secundă, după aproximativ 30 de secunde a dat câteva smucituri, apoi a sărit și s-a întins pe burta mea, așa că era îndreptat în sus spre bărbia mea și inca crestea.

Am întrebat-o dacă mulți bărbați au primit acest tratament. Șără a-și lua ochii de la penisul meu, a spus că despre un sfert din cei pe care i-a masat, adică cam 2 sau 3 pe săptămână. Am întrebat-o că trebuie să fi văzut o mulțime de penisuri de dimensiuni diferite și a spus da, cel mai mic fiind aproximativ jumătate din dimensiunea degetului ei mic, cel mai mare aproape de dimensiunea antebrațului ei și al meu era puțin mai mare decât media. Ea a spus: 

– Nu este cel mai mare pe care l-am văzut, dar are o dimensiune foarte frumoasă, majoritatea femeilor ar fi cu siguranță mulțumite de asta. 

Am întrebat-o dacă a masat și femei și ea a spus da. Ea le masa doar sânii totuși și nu vulvele și câteva dintre ele se masturbau pe masa ei în timp ce ea făcea masajul sânilor. Ea a spus că „era întotdeauna un lucru special să ajuți și să-i vezi pe unii oameni atingând orgasmul”. Apoi a adăugat că 80% dintre clienții ei și-au dorit doar masajul terapeutic și doar jumătate dintre ei ar merge complet nud.

Între masajul ei și vorbirea ei, penisul meu era acum serios tare și avea nevoie disperată de o eliberare. Ea a văzut asta și a scăpat puțin ulei de-a lungul axului meu pentru mine până la capul penisului meu. Audrey și-a schimbat părțile pe masă, apoi mi-am deschis picioarele, unde a continuat să-mi maseze partea interioară a celeilalte coapse, în timp ce mă privea mângâindu-mi încet penisul la început, apoi accelerând după câteva minute ejaculând pe toată burta.

După ce am ejaculat, mi-a dat niște șervețele umede cu care să mă șterg și a comentat că este de două ori mai mult decât obișnuia să vadă. Mai aveam aproape 10 minute până la final, ea s-a mișcat în sus și mi-a masat burta, folosind ambele mâini și făcând un masaj circular al burții, dar evitând zona de sub buric, deoarece penisul meu era încă în erecție completă. Când au trecut cele 60 de minute, s-a oprit, și-a pus ambele mâini pe piept, a respirat adânc și a întrebat dacă vreau să fac duș.

I-am spus da, mulțumesc, știind că mirosul de lavandă ar putea fi puțin ciudat de explicat soției mele când mă întorceam acasă. Ea s-a uitat la penisul meu și a spus „Doamne, e impresionant”, deoarece era încă rigid ca o piatră, apoi a părăsit camera pentru a deschide dușul pentru mine. Încă a trebuit să mă duc la serviciu, deoarece îmi luasem doar dimineața liberă. Slavă Domnului că aveam propriul meu birou în care puteam închide ușa și deschide o fereastră. Audrey s-a întors în cameră și a spus că era un prosop la duș pe care l-aș putea folosi.

Am sărit de pe masă, penisul meu încă la fel de tare ca întotdeauna îndreptat direct spre tavan, Audrey urmărindu-mă mergând complet nud la duș, cu această furie puternică. Dușul a fost plăcut și cald și am încercat să spăl cât mai mult posibil de ulei. Când am terminat, penisul meu se dezumflase puțin, dar era încă mare și îndreptat aproape drept înainte, legănându-se când mergeam. M-am întors în camera de masaj, Audrey mi-a văzut penisul arătând drept spre ea și a spus: 

– A fost suficient de senzual pentru tine atunci?

Și i-am spus:

– Da, încă te bucuri de spectacol. 

Ea a râs și a spus: 

– Da, n-am mai văzut asta până acum, de obicei se micșorează destul de repede după un orgasm bun, a adăugat ea.

Acest lucru mi s-a întâmplat doar de câteva ori și cu siguranță nu era normal. M-am îmbrăcat cu ea încă privindu-mi penisul semi-erect fluturând în jur, urmărindu-mă cum îmi pun chiloții și îmi așez penisul în lateral, îndreptat spre stânga, lăsând un contur mare vizibil. Îmi pun pantalonii și ea încă se uita la conturul clar vizibil al penisului meu întins lateral prin pantaloni. Ea mi-a spus când plecam:

– Ei bine, sper cu adevărat să ne vedem din nou. 

Speram si eu la asta.

Când am ajuns acasă în acea noapte, încă mai miroseam a ulei de lavandă, le-am spus copiilor în timp ce am intrat pe ușă:

– Bine, mergem la piscină. 

Soției mele nu îi place să înoate, din când în când mergea să privească. Câteva ore de bălăceală într-o piscină interioară încălzită, saturată cu clor, au făcut trucul. Când am ieșit, am ajuns acasă și am făcut un alt duș, nu mai era nici o urmă de ulei de lavandă.

Acest masaj s-a petrecut acum vreo 8 ani, nu am reusit sa ma intorc sa o vad pentru ca a inceput sa lucreze cu norma intreaga ziua si era disponibila doar noaptea. De câțiva ani am încercat să obțin un moment care să se potrivească pentru amândoi, dar nu s-a întâmplat niciodată, apoi acum aproximativ 6 ani i-am cerut o programare și ea a spus:

– Nu, îmi pare rău, soțul meu și cu mine ne mutăm în Australia săptămâna viitoare, unde este mult mai cald și am împachetat deja totul într-un container. 

Au fost amintiri grozave, mulțumesc Audrey. 8/10.

………………………………………….. …………………….

11)

Câteva luni mai târziu, m-am hotărât să încerc din nou un alt masaj tantric, așa că am găsit o reclamă nouă pe care nu o mai văzusem niciodată. Nicki. Ea avea o politică strictă „Te ating, dar tu nu mă atingi”, dar își făcea publicitate drept „Păcătos de senzuală”. Asta era într-o casă privată, Nikki m-a întâmpinat la ușă, apoi mi-a arătat unde e dușul. Îmi cerea să fac duș mai întâi. Doar de 2 ori mi s-a cerut să fac asta. Când am terminat de uscat, ea s-a îndreptat către o cameră care avea un pat queen size, aceasta a fost prima dată când am fost într-o cameră care avea oglinzi peste tot în jurul pereților.

Nicki era foarte bună și foarte prietenoasă la 30 de ani. Era o femeie mică, jumătate polineziană și jumătate europeană, foarte atrăgătoare, cu părul negru și ondulat, sânii de cupă B și o păsărică frumoasă și rasă. Îi plăcea să-și etaleze fundul aplecându-se pe pat, astfel încât fundul, anusul și păsărica să fie clar vizibile în oricare dintre oglinzi de cele mai multe ori, foarte erotice. În timpul masajului am găsit-o foarte prietenoasă și ușor de vorbit cu ea.

Își petrecuse mulți ani trăind într-o bază militară cu soțul ei. Soțul ei era soldat și ea era un masaj terapeut bine pregătit. După ce s-a despărțit de soțul ei, a călătorit mult prin India, unde a spus că și-a petrecut timp învățând corect masajul tantric. Ea a avut, de asemenea, propria ei afacere de formare a altor terapeuti de masaj, atât masaj terapeutic, cât și senzual. Un comentariu interesant a fost că unii dintre oamenii pe care i-a antrenat au crezut că știu deja să maseze, dar a fost doar o gâdilătură fără nicio presiune asupra ei. M-am gândit imediat la Aimee. Nikki a mai spus că a lucrat ca escortă o perioadă în Anglia, făcând servicii complete, dar acum face doar masaj.

Avea un corp frumos și pielea colorată minunat și am putut vedea că serviciul complet ar fi fost popular în cazul ei. Acesta a fost un masaj de 90 de minute, a fost foarte scump, dar foarte bun și a fost unul dintre cele mai bune pe care le-am avut vreodată. Masajul cu sânii ei cupa C a fost foarte bun și au fost multe tachinări pe penisul meu, pe testicule, în jurul fundului în timpul masajului, atingerea ușoară a mâinilor pe acea zonă în timpul masajului și după aproximativ 1 1/2 ore mi-a făcut un handjob foarte plăcut care m-a făcut să vreau să mă întorc pentru mai mult.

Arăta foarte fierbinte și îi plăcea să-și țină clienții într-o stare de excitare completă pe toată durata masajului.

Handjobul a fost făcut cu mine în genunchi, cu capul în jos pe o pernă, cu fundul în aer și ea în spatele meu, în același timp masându-mi anusul și testiculele într-un model circular și în formă de 8 fără penetrare anală.

A fost atât de erotic încât am simțit că îmi drenează complet testiculele și prostata înainte de a fi mulțumită că am terminat. Cantitatea pe care am ejaculat-o a fost de 2-3 ori mai mare decât aș ejacula în mod normal. Consider că acesta este primul și singurul meu masaj tantric autentic, făcut de un profesionist tantric adecvat și a obținut cu adevărat mult mai mult decât speram. Mi-ar fi plăcut să mă întorc pentru altul, dar ea s-a mutat din oraș la scurt timp după aceasta, așa că a fost o singură dată. I-aș da lui Nikki 10/10

………………………………………….. ………….

12)

Cele mai multe dintre masajele proaste pe care le-am avut au fost de la femeile asiatice, dar cele două masaje foarte proaste care ies în evidență au fost făcute ambele de o femeie asiatică. Al doilea după cel mai rău masaj senzual pe care l-am avut vreodată a fost o femeie asiatică pe nume Helen. Era în casa ei și a fost o mare risipă de bani. Trebuia să dureze 1 oră și a durat doar 35 până la 40 de minute. Nu a existat ulei și o mare parte a fost făcută cu bile de masaj și alte ajutoare pentru masaj, mai degrabă decât cu mâinile ei.

Masajul gâtului a fost mai degrabă o strângere și ciupire a mușchilor gâtului și a fost destul de neplăcut. Trebuia să fie nud și nu era foarte prietenoasă. Ea a început un handjob cu mănuși de latex, dar apoi s-a oprit după un minut și a spus: „Te urmăresc” cu o voce solicitantă și a trebuit să o termin eu. Ne face să ne întrebăm de ce unii oameni rămân în domeniul masajului, plătesc mult pentru a face reclamă pe site-uri web scumpe și, în mod clar, depun foarte puțin efort și se comportă de parcă nu le-ar plăcea deloc. 3/10

13)

Cea mai proastă experiență de masaj pe care am avut-o a fost cu o grămadă de femei thailandeze care făceau reclamă pentru un masaj senzual nud. Am rezervat si am platit o sedinta de 1 ora. Am ajuns acolo și am fost ăndrumat către un mic dormitor rece. Ar fi trebuit să plec în acel moment, n-ar fi fost prima sau ultima oară. A intrat o doamnă care nu știa deloc engleză, nu s-a dezbrăcat. S-a încheiat după doar 20 de minute și un handjob rapid.

Cred că am fost foarte frustrat și am ieșit și am încercat să vorbesc cu femeia pe care am văzut-o prima dată, deodată și ea a pretins că nu vorbește deloc engleză. Am plecat de acolo jurând să nu mă mai apropii de o altă persoană asiatică care face masaj sau să iau mai întâi cea mai ieftină opțiune doar pentru a încerca să văd dacă merită să mă întorc sau nu. Există câteva bune, dar par să fie o excepție. Mulți dintre ele păreau a fi niște escroci și, deseori, ai pe cineva diferit de cel anunțat, de obicei o persoană mult mai în vârstă. Ei nu sunt după clienți care se întorc, e doar o înșelătorie pe termen scurt. 1/10 pentru masaj și 0/10 pentru conversație. Această experiență m-a învățat să plec mult mai repede dacă prima impresie nu e bună. 

 

………………………………………….. …………..

14)

Odată am avut un masaj de la o doamnă (Sophie nr. 2) care avea în jur de 20 de ani și făcea masaj senzual de acasă, nu departe de locul unde lucram eu. Așa că am rezervat o sesiune de o oră. S-a dovedit că împărțea apartamentul cu un grup de oameni și a făcut masajul în dormitorul ei, pe un pat dublu. Nu chiar unul de care să-mi amintesc foarte bine pentru că nu-mi place foarte mult când sunt alți oameni prin preajmă. Ne-am dus în dormitorul ei, care era drăguț și cald, și-a luat niște ulei fierbinte și mi-a făcut un masaj bun la spate, care a fost destul de drăguț.

Apoi, colegii ei de apartament au decis să bea ceva și să petreacă pe veranda lor exterioară. Dormitorul în care mă aflam avea vedere la ușile glisante, deși mari, cu sticlă. Deci nu mi s-a părut foarte privat. Vedeam clar ce fac, ea mi-a spus:

– Nu-ți face griji pentru ei, ei nu ne pot vedea. 

Nu prea am fost convins și mi-am pierdut cheful de masaj. Așa că am rugat-o să-mi facă un handjob în schimb. Era destul de fericită că am putut s-o ating, așa că am stat amândoi nud, pe spate, unul lângă altul pe patul ei, masturbându-ne unul pe celălalt.

Îmi udam degetele în păsărică și mă jucam cu clitorisul ei în timp ce ea îmi masă penisul, nu prea repede, ci la viteza potrivită și m-am ținut cât am putut înainte de a ejacula, după care mi-am dat drumul în 3 jeturi mari la care ea nu se aștepta, prima lovitură direct peste sânii și fața ei, cu o parte aterizând peste capul ei, a doua peste pieptul și fața mea și a treia aproape drept în sus și a aterizat pe burta și pe pieptul meu. Cred că a fost unul dintre cele mai puternice orgasme dintr-un handjob pe care le-am avut vreodată. Ea a terminat cu mine, în timp ce colegii de apartament de afară își continuau petrecerea de la mijlocul după-amiezii, bând și râzând în timp ce ne curățam.

Nu a fost oferit nici un duș și probabil aș fi refuzat oricum. A fost bine, dar de asemenea, abia așteptam să ies de acolo în acel moment și aveam puțin interes să mă întorc. Masajul a fost destul de simplu și nimic elegant 6/10, dar handjobul a fost foarte bun 9/10, însă colegii ei de apartament au distrus starea de spirit a întregii experiențe.

………………………………………….. …………………………..

15)

Odată am făcut un masaj terapeutic de relaxare cu o femeie pe nume Karen. Karen era o femeie la 30 de ani, cu o constituție destul de medie. A fost doar un masaj terapeutic și încercarea de a iniția o conversație cu ea a fost atât de grea, „Mă simt inconfortabil să răspund la asta” sau „Nu prea vreau să vorbesc despre astfel de lucruri” erau răspunsurile ei la aproape tot ce am încercat să folosesc ca subiect pentru a o face să se relaxeze și să converseze puțin.

Parcă era frustrată sau avea un sindrom premenstrual rău sau așa ceva. Ea a spus clar că nu era interesată să vorbească doar pentru a continua cu masajul. În timpul masajului, am fost nud, dar acoperit pe o masă de masaj într-o cameră rece. Masajul in sine a fost destul de ok. Părea să aibă puține probleme cu acoperitul, așa că i-am spus că poate scoate cearceaful dacă vrea și răspunsul ei a fost un tulburat „Nu suport să mă uit la crăpătura fundului”. Aveam chef să spun „Pentru ce faci asta atunci?” A fost un masaj ok, dar nu prietenos și nu chiar acea atitudine caldă de primire pe care o au mulți alți oameni.

Un masaj bun înseamnă mai mult decât doar folosirea mâinilor. Când am plecat, ea mi-a spus „Data viitoare când vii bla bla bla…” iar eu am întrerupt-o cu un „da, da, bine”. 6/10 pentru masaj 1/10 pentru conversație. 

………………………………………….. …………………….

16)

Cu Laura a fost al treilea masaj senzual al meu cu adevărat bun după Sophie și Nikki. Era o doamnă minusculă, în jur de 30 de ani, europeană, cu sânii cupa B – și nu era timidă. A durat 60 de minute și ea nu era de acord cu atingerea reciprocă. Avea o saltea dublă pe podeaua sediului ei. După ce am ajuns, m-a dus într-o cameră și m-a rugat să mă dezbrac și să mă întind pe saltea, astfel încât capul meu să fie la capătul ușii. Avea o păsărică rasă foarte frumoasă, cu buze interioare care ieșeau la lungimea potrivită. Ea a început prin a îngenunchea pe o pernă chiar deasupra capului meu, pe podea și mi-a turnat ulei fierbinte între omoplați, lăsându-l să picure de la aproximativ 2 metri înălțime.

O senzație foarte plăcută. Ea a mers direct pe toată coloana vertebrală, picurând acest ulei între picioarele mele, în jos, pe fundul penisului, apoi a urcat în același mod peste anus și înapoi spre gâtul meu. Un început foarte erotic pentru un masaj grozav, acordând puțină atenție zonei dintre picioarele mele la fiecare două minute. Ea a ridicat uleiul și l-a lăsat să picure peste regiunea mea anală, acest lucru a simțit uimitor de erotic. Apoi mi-a masat fundul, testiculele și penisul pentru câteva minute.

După ce a terminat cu spatele meu, s-a deplasat din nou la capătul îndepărtat al saltelei, unde a pornit de la partea inferioară a spatelui meu, peste fundul meu și pe picioarele mele chiar în jos, inclusiv gleznele și tălpile, înapoi în interior, de picioarele mele la penis, testicule, anus și fund din nou pentru încă câteva minute.

După aceasta, ea a picurat mai mult ulei fierbinte peste sânii ei cupa B, apoi s-a întins pe spate, dându-i spatelui meu un masaj foarte frumos cu sânii, mișcându-și tot corpul în sus și în jos pe spatele meu. Cu picioarele ei călare pe spatele mele, am putut simți fiecare detaliu al păsăricii ei frecându-se în sus și în jos pe spatele piciorului meu. După aceasta, m-a rugat să mă întorc și s-a mutat înapoi la capătul patului. Îngenuncheată deasupra capului meu, cu picioarele ei puțin deschise, așa că mă uitam fix în sus la buzele păsăricii ei deschise, admirând vederea completă a clitorisului, uretrei și vaginului ei, ea a început pe scalpul meu, picurându-mi mai mult ulei fierbinte pe piept, apoi masându-mi umerii, brațele, pieptul și burta, cu genunchii ei pe perna de pe podea, călare pe fața mea și ocazional aplecându-se drept înainte, atingându-și palmele de penisul meu în timp ce îmi ofere o vedere minunată a întregii ei zone pubiene.

A schimbat din nou capetele și, pornind de la picioarele mele, a lucrat încet pe fiecare picior, picurând mai mult ulei fierbinte în timp ce mergea înapoi până la penisul meu. În acest moment, ea și-a repetat masajul cu sânii și pe pieptulmeu alunecând în sus și în jos, burta ei călărind peste penisul meu tare, păsărica ei călare pe coapsa mea, sânul ei a ajuns până la gâtul meu, așa că mi-a înfipt sfarcurile în gură pentru câteva secunde. Și apoi încet înapoi, astfel încât penisul meu să fie chiar la intrarea păsăricii ei foarte umede. Mă gândeam că avea de gând să se coboare pe penisul meu, dar nu a făcut-o. O singură lovitură bună și aș fi putut să o pătrund pe deplin, era tentant. Întinsă deasupra mea și tachinandu-mi capul penisului cu păsărica ei, s-a tras puțin în sus și și-a alunecat buzele vaginale în mijlocul tijei mele și înapoi până la coapse.

Acesta a fost WOW! A fost pur și simplu uimitor. Zâmbind, ea mi-a spus: 

– Îmi simți sfarcurile pe pieptul tău? 

Chiar nu m-am concentrat pe sfârcurile ei, ci pe păsărica ei frecându-mi piciorul și penisul. I-am spus că da, dar păsărica ei se simțit mai bine. Și încă câteva minute din asta ea a coborât și a stat cu picioarele încrucișate, așa că am avut o vedere minunată între ele, apoi mi-a făcut un handjob folosind palmele ei și mult ulei. Am ejaculat de mai multe ori în rafale mari care s-au înălțat în aer, apoi au aterizat pe abdomen și pe piept. Laura a luat apoi niște șervețele umede și mi-a șters toată mizeria și a terminat de muls penisul.

Pentru mine acesta a fost unul dintre cele mai uimitoare masaje pe care le-am avut până acum. În timp ce se făcea masaj, era bucuroasă să vorbească despre alți clienți, despre ce îi plăcea sau nu și era destul de deschisă să discute orice subiect care a fost abordat. Nu a fost o conversație bogată, dar a fost întotdeauna pozitivă. S-a dovedit că ea se antrenase și la același salon de masaj la care se antrenase Sophie. După 60 de minute, pregătit dușul pentru mine, apoi a intrat să-mi spele uleiul de pe spate. Apoi a ieșit afară și a rămas acolo goală, așteptând ca eu să mă termin de spălat pe piept până la picioare. Era doar o mică cabină de duș, dar odată ce am terminat, ea a intrat și mi-a cerut să o ajut să-i spăl uleiul de pe spate, piept și burtă.

Ne-am uscat amândoi și ne-am îmbrăcat unul în fața celuilalt, am îmbrățișat-o și i-am spus că este cel mai bun masaj pe care l-am făcut vreodată. Ea a spus că asta și-a propus și cu asta am plecat. 10/10

Acest masaj a creat aproape dependență și m-am trezit gândindu-mă atât de mult la asta încât doar o lună mai târziu am rezervat al doilea cu Laura. A doua oară nu a fost ca prima dată și părea să-i lipsească din magie. Ea nu a depus același efort în asta și totul părea puțin fad. Nu a fost un masaj rău, dar pur și simplu nu s-a comparat cu primul de la Laura. Am o mulțime de amintiri minunate de prima dată cu Laura, dar nimic special nu iese în evidență din a doua oară. Poate că a fost momentul greșit al lunii sau doar o problemă cu setarea ștachetei atât de sus de prima dată. Așa că am lăsat asta, dar am încercat un an mai târziu să o găsesc, dar se pare că a părăsit orașul. 7/10

………………………………………….. ……..

17) Prietena

Acum aproximativ 5 ani eram prieteni cu o altă familie tânără, Peter și Sheree și cei doi copii ai lor, care aveau vârste similare cu ai noștri. Vorbeam cu Sheree într-o noapte când eram doar noi doi și am întrebat-o cum a fost săptămâna ei doar ca să discutăm ceva. Ea a spus că a fost grozavă, a început de luni să meargă la sală, apoi cu un masaj de 1 oră înainte de a începe lucrul marți.

Slujba ei era cu jumătate de normă de marți până vineri. I-am spus în glumă: 

– Primești masaj lunea, ca să nu afle Peter?

Deoarece el avea o slujbă obișnuită de 5 zile pe săptămână. Ea a răspuns chicotind: 

– Mulțumesc foarte mult Sam, da, merg mereu la sală luni dimineața și joi seara, dar fac un masaj doar când îmi permit. Pare a fi un obicei, înainte de a adăuga: nu îndrăzni să-i spui asta. 

Așa că am lăsat-o să scape și am spus:

– Nu pot vorbi pentru că primesc și eu unul din când în când, fără ca soția mea să știe.

Deci, cu asta am început să comparăm puțin notele. Am întrebat-o dacă de obicei merge goală sau îmbrăcată și mi-a spus că întotdeauna nud, dar întotdeauna acoperită pentru că terapeutul ei a procedat întotdeauna așa, dar ar prefera nud și neacoperită dacă s-ar putea. Nu am menționat totul, dar am spus că femeii la care merg uneori (Sharon) îi plac clienții nud și neacoperiți. Părea destul de interesată, așa că i-am spus în glumă: 

– Poate ne-am putea masa unul pe altul și am putea fi amândoi nud și neacoperiți.

Iar Sheree a răspuns cu un chicot, dar sfidător:

– Da, ar trebui.

Ideile s-au intensificat și așa că, în lunile următoare, m-am dus la ea acasă în timp ce copiii ei erau la școală și soțul ei la serviciu. Am ajuns acolo la 9:30 și am băut o cafea înainte de a începe, probabil pentru a ne asigura că aceasta este încă o idee ok. I-am spus acolo că să fie complet nud a fost o idee proastă și nu i-a plăcut deloc acea sugestie și a spus cu hotărâre 

– Nu, o să ne descurcăm, Sam.

Așa că era plină de entuziasm pentru asta. Am hotărât amândoi să ne menținem planul. Planul nostru era ca Sheree să mă maseze astăzi și eu să o fac săptămâna următoare.

Am intrat în dormitorul ei, unde era o cameră frumoasă, mare și caldă, cu un pat king-size și încălzitorul pornit. Pe o parte era dulceața lor de  cadă spa pentru 2 persoane, duș în plan deschis și toaletă. Patul ei era mai lung și mai lat decât în ​​mod normal, așa că aveam o grămadă de spațiu. În timp ce vorbeam, ea a întins câteva prosoape de plajă pe pat pentru a proteja cearșafurile. A început să se dezbrace în timp ce mă privea, așa că am început să mă dezbrac și eu și am lăsat-o să conducă, să văd cât de departe este dispusă să mergă.

Nu a ezitat deloc să-și descheie și să-și scoată sutienul, apoi și-a dat jos chiloții, apoi a stat acolo, cu ochii în față, uitându-se la mine și privindu-mă cum îmi scot ultimele haine. Așadar, iată-ne, doi prieteni de familie care se cunoșteau de aproximativ 10 ani stând nud față în față și verificându-se vizual unul pe celălalt. I-am văzut ochii fixați pe penisul meu în timp ce mă uitam la sânii și la păsărică. Avea un corp frumos pentru vârsta ei, timpul petrecut la sală făcându-și treaba. Soția mea își ține păsărica bine tunsă și mult mai ordonată. Sheree avea 40 și ceva de ani, era de origine polineziană pe jumătate, cu pielea care nu era prea închisă, dar parcă avea o culoare frumoasă. Avea aproximativ 1.60 m și nu era slabă, dar cu siguranță nici grasă. Sânii ei erau drăguți pentru vârsta ei, iar păsărica ei era foarte păroasă, lungă și netunsă, un pic ca o peluză acoperită de vegetație.

Sheree a spus că făcuse un curs de masaj cu ani în urmă și face câteva pe an pentru alte prietene de-ale ei, așa că mă va masa azi. În afară de soțul ei, aș fi primul bărbat pe care l-a masat, ea îl masasese doar de 2 ori în trecut. Am fost destul de mulțumit de asta și m-am întins în față pe pat, penisul îndreptat în jos spre picioarele mele și picioarele deschise, ea având destul spațiu de lucru (și o vedere mai bună).

Sheree a început cu picioarele mele și, aplicând puțin ulei, a mers pe piciorul meu până la fundul meu. După senzația că a făcut asta înainte, a fost o presiune bună și o tehnică bună. S-a mutat înapoi în jos și a pornit pe celălalt picior până când a ajuns din nou la fundul meu. Apoi mi-a pus puțin ulei pe fund și a petrecut 5 minute bune la fiecare verificare, dându-i o lucrare foarte bună. La rotund, în sus și în jos, îmi simțeam anusul deschizându-se și închizându-se și fiind manipulat fără a fi atins direct. Cred că îi plăcea să privească și să facă asta la fel de mult ca și mie. De câteva ori i-am simțit degetele „accidental” trecându-mi ușor peste organele genitale, am luat asta ca și cum aș primi o invitație deschisă despre ceea ce se aștepta să-i fac. După puțin timp și-a schimbat poziția și s-a așezat pe spatele meu pentru a-mi putea masa umerii.

I-am simțit păsărica păroasă mișcându-se în partea mică a spatelui meu. S-a apucat să mă maseze sub umerii mei, apoi și-a schimbat din nou poziția și s-a mutat în genunchi deasupra capului meu și cu fața la picioarele mele, pentru a-mi putea masa spatele. M-am uitat în sus și drept între picioarele ei în păsărica ei păroasă, dar nu am simțit nevoia să o ating, poate că asta și-a dorit ea. Aplecându-se înainte, mi-a masat partea inferioară a spatelui, fundul meu din nou dintr-un unghi diferit, și apoi aplecându-se în față, trunchiul ei gol și sânii cupa C pe partea inferioară a spatelui meu, în timp ce ea stătea întinsă acolo pentru un minut, cu păsărica pe ceafa mea și se odihnea puțin.

Sheree s-a rostogolit în lateral și mi-a cerut să mă rostogolesc, m-am întins și eu pe o parte, în timp ce ea era încă întinsă pe o parte, cu un picior înclinat, cu ochii la nivelul penisului meu privindu-l, dar fără să-l atingă. Mi-am mutat puțin poziția, așa că eram amândoi întinși pe o parte față în față, într-o poziție de 69, pentru a ne vedea de aproape organele genitale.

Tentația m-a învins. Mi-am mișcat poziția puțin mai mult, astfel încât să pot începe să-i ling clitorisul roz de mărimea unui bob de mazăre cu limba, ea a simțit asta și a început să-mi sugă încet și senzual capul penisului pentru a-l aduce la erecție completă. Păsărica ei era foarte roz înăuntru și avea prea mult păr negru pe ea pentru a mă putea bucura cu adevărat, păr pubian liber și lung în gură pe care a trebuit să-l îndepărtez de mai multe ori folosind degetul, așa că am început să-i masez păsărica și să o iau încet cu degetul, încercând în schimb să-i găsesc punctul G. Sheree a încetat să mă sugă și și-a dat capul pe spate de plăcere, respirația ei crescând și păsărica ei fiind foarte umedă, în timp ce eu îi frecam ușor clitorisul cu o mână și o făceam cu degetul cât de repede am putut cu cealaltă. Apoi a avut acest orgasm rău, cu un climax foarte zgomotos, mi-am încetinit mâna și am început să-i suflu clitorisul. Am stat întinși un minut în timp ce ea și-a revenit și a început să-mi facă un handjob cu mâinile ei frumoase și calde. Ea a început să o facă în stilul jackhammer, așa că am oprit-o și i-am spus: 

– Lasă-mă să-ți arăt.

Am rugat-o să-mi gâdile testiculele și zona anală în timp ce ea avea o vedere de aproape asupra mea, mângâindu-mă încet și apoi ejaculând peste burtă. Apoi și-a pus mâna în sperma mea și mi-a frecat-o înapoi pe burtă într-o mișcare circulară folosind-o ca lubrifiant pentru masaj. Trecuseră vreo 40 de minute acum și niciunul dintre noi nu mai avea chef de masaj, ea a spus că vrea să i-o trag pe la spate, asta era poziția ei preferată, dar nu s-a întâmplat niciodată în căsnicia lor. Am spus că poate altă dată, bărbații sunt puțin diferiți de femeile de aici. A dat și câteva semnale de alarmă, i-am sugerat să facem o baie împreună, pe care ea a fost bucuroasă să o facă.

Amândoi trebuia să facem pipi după ce băusem prea multă cafea, așa că în timp ce se umplea cada, ea s-a apropiat și s-a așezat pe toaletă, urinând în fața mea, privindu-mă și continuând să vorbească. Nu puteam vedea mare lucru, ci doar sunetul ei de pipi și viteza cu care lovea apa. După ce a terminat, s-a ridicat și i-am spus că trebuie să fac și eu pipi, așa că a venit și m-a privit de aproape, stând în picioare și urinând în fața ei, a spus că a fost prima dată când a văzut un bărbat făcând asta. Mi-am dat seama atunci că poate nu era la fel de intimă cu soțul ei în ceea ce credeam că este normal.

Apa era până la talie când am sărit înăuntru, ea s-a dus goală înapoi în bucătărie să ia câte o bere rece din frigider. S-a întors și a intrat în cadă, aducând nivelul apei până la piept și am lăsat-o să se umple până când a ajuns până la gât. Am vorbim despre latura noastră intimă de a fi căsătoriți pentru următoarea oră și ne-am deschis unul față de celălalt despre viețile noastre sexuale. Ea mi-a spus că făcea dragoste cu Peter doar la fiecare 2 sau 3 luni și el nu era un amant bun etc etc, el era singurul bărbat pe care l-a avut, îi era dor de acea atingere umană, motiv pentru care îi plăcea atât de mult să fie masată, penisul meu era mult mai mare decât al lui și nu putea să susțină o erecție suficient de mult și alte câteva detalii pe care nu mi-a plăcut să le aud. S-a dovedit că amândoi aveam probleme similare cu frustrarea sexuală în viața noastră de căsătorie. Cred că toată lumea are probleme, doar unii mai multe decât alții. Apa a început să se răcească după o oră și jumătate chiar și cu încălzitorul din baie pornit.

Am ieșit din cadă, ne-am uscat și ne-am îmbrățișat goi amândoi, mângâindu-ne și simțindu-ne unul altuia corpurile  frumoase și calde și organele genitale pentru câteva minute. Ea a spus că face din nou pipi și m-a invitat să mă uit de aproape. Sheree s-a ghemuit cu picioarele pe scaunul de toaletă, astfel încât să pot vedea bine labiile ei, urmărirea urinei ieșite dintre buzele ei păroase a fost o vedere atât de erotică, încât mi-a dat o erecție și nu aveam cum să fac pipi în toaletă cu penisul meu îndreptat spre tavan.

Așa că am făcut un spectacol pentru ea stând lângă baie, mi-am tras preputul înapoi și am făcut pipi cât de sus am putut, astfel încât să se arcuiască în jurul valorii de a ateriza în apa din cadă care încă se scurgea încet. Ne-am cam distrat din cauza asta și ne-am îmbrăcat amândoi, am mai băut o cafea apoi am plecat de la ea spunând că îi datorez un masaj. Trecuseră aproape 3 ore. A fost o perioadă minunată împreună și încă mă gândesc mult la asta.

A doua zi am început să primesc toate aceste mesaje de la ea, unele explicite spunând lucruri precum de ce nu aș face act sexual cu ea?, sau cât de mult i-a plăcut sexul oral cu mine, cât de grozave au fost masajul și baia și când am putea face alta, cum de abia aștepta să-mi sugă din nou penisul, cum i-a plăcut să-mi ud limba în păsărică, cum îi mai pulsa clitorisul etc. Am rugat-o să nu-mi mai trimită mesaje de astea, pentru că soția mea ar putea să le citească. Apoi am început să primesc mesaje de tip cinic și urât spunând că asta e ca și cum aș fi folosit-o și s-a simțit ca o prostituată, numindu-mă un prădător și mai rău.

Am suportat asta timp de o săptămână, apoi m-am dus să o văd din nou lunea următoare. Ea a vrut să știe de ce „devenisem dintr-o dată așa de rece” cu ea. Am decis că trebuie să clarificăm lucrurile.

I-am spus că nu vom putea fi vreodată un cuplu, dar nici nu voiam să stricăm o prietenie perfectă. Ea a spus că are sentimente foarte profunde pentru mine acum și că nu se putea abține sau pur și simplu să le ignore, în mod clar că nu le putea controla. Dintr-o dată m-am bucurat foarte mult că nu am făcut sex cu ea și i-am reamintit că daunele colaterale aduse ambilor copii ai familiei ar fi mult prea mari dacă am continua, deoarece ar fi imposibil să ne ascundem cu ea acționând astfel, dacă așa se simțea ea, atunci cel mai bun lucru era să ne blocăm mesajele și să nu ne vedem din nou decât dacă ne ciocnim accidental într-o zi și o luăm de la capăt.

 

I-am spus că am fi fost un cuplu grozav, deoarece aveam mult mai multe în comun unul cu altul decât cu oamenii cu care eram căsătoriți, dar amândoi avem alte responsabilități acum și momentul era greșit. Dându-și seama că avea sens ceea ce spuneam, ea a fost de acord cu mine și ne-am despărțit, ne-am blocat mesajele și nu ne-am mai văzut sau auzit de atunci. E drept, mă gândeam că era puțin delirantă pentru că nu își dădea seama cât de distructiv putea fi comportamentul ei.

Modul de a distruge o prietenie de familie perfectă cu un masaj intim care a început ca o idee destul de inocentă. Toți trăim și învățăm, nu voi evalua acest lucru, deoarece era neterminat, dar părea să fie mai bun decât multe dintre cele pentru care am plătit. Ceea ce părea o idee bună la acea vreme nu era, amândoi ne-am lăsat duși de val pe moment și nu a meritat costul distrugerii unei prietenii perfecte între familii. Este de 10 ori mai ușor să plătești niște bani unui străin, să te bucuri de moment cu un masaj bun și companie de la ei, apoi să mergi mai departe fără a te fi atașat. Așa că Sheree nu și-a primit niciodată masajul de la mine, poate într-o zi, după ce copiii noștri vor crește și vor pleca de acasă.

Acest tip de experiență și altele similare se întâmplă probabil de mii de ori pe an în toată lumea.

………………………………………….. ………………………..

18) Client fidel

Uneori este plăcut să vezi aceeași persoană din nou și din nou. De asemenea, uneori este plăcut să nu fii sexual. Am făcut asta în mai multe rânduri. Dupa masajul meu terapeutic cu Serena am gasit o alta femeie care mi-a facut si ea un masaj terapeutic de 90 de minute foarte bun. Sharon era doamna mea obișnuită (de aproximativ 3 ori/an) de masaj terapeutic, avea în jur de 50 de ani. Stilul ei de masaj era de obicei asemănător cu unul suedez amestecat cu thailandez. Prima dată când am fost acolo, ea mi-a spus 

– Nu știu cu ce ești obișnuit în masaj, dar aici nu vei fi acoperit, te dezbraci imediat și mergem mai departe. 

Cred că ea se aștepta să alerg spre ușă, dar mi s-au luminat ochii și i-am spus: 

– Ei bine, să începem atunci.

Avea o cameră mică, încălzită, bine pregătită. De obicei, maseuzele plecau în timp ce mă dezbrăcam, apoi se întorceau când eram gata, dar lui Sharon îi plăcea întotdeauna să stea și să mă privească dezbrăcându-mă și îmbrăcându-mă la sfârșit.

Ea a fost întotdeauna complet îmbrăcată, iar eu eram întotdeauna complet nud, fără cearșaf. Așa a preferat fiecare dintre noi. Ea a susținut întotdeauna că era un masaj fără sex, dar cred că îi plăcea să mă privească având o erecție pe masa ei în timp ce îmi masa interiorul coapselor și cu siguranță îi plăcea să vorbească despre sex. Ea știa exact cum și unde să atingă indirect pentru a-și face clienții să se excite. Lui Sharon îi plăcea să vorbească despre viața ei sexuală dacă clienții ei erau deschiși cu privire la a lor. Era bisexuală, divorțată de soțul ei și acum era căsătorită cu o altă femeie și îi plăcea să vorbească despre ceea ce făceau ea și „soția” ei în patul lor, folosind legume și jucării una pe cealaltă și cât timp durau ședințele etc. Uneori poveștile ei îmi dădeau o erecție atât de mare. Sesiunile lui Sharon erau întotdeauna de 90 de minute. Sesiunile se terminau întotdeauna prea devreme, deoarece timpul trecea repede.

La sfârșit, ea a continuat să vorbească, urmărindu-mă mereu și vorbind, în timp ce eu mă îmbrăcam încet. O văd pe această femeie de 7 ani și ceva, făcând 2 sau trei masaje pe an în medie, face un masaj bun, dar mai mult pentru conversațiile mereu interesante despre viață și sex care sunt mai mult ca o sesiune de terapie bună.

………………………………………….. …………………….

19)

Un alt loc obișnuit pe care mi-a plăcut să-l vizitez a fost masajul lui Kathy, o doamnă chineză în jur de 50 de acasă pe care am descoperit-o acum aproximativ 4 ani. Nu era departe de muncă și de obicei făceam doar o ședință de 30 de minute pentru că părea să rămână fără idei după 30 de minute. Era un masaj ieftin pentru ceea ce făcea, raport calitate/preț bun. Am încercat o singură dată o oră cu ea, dar apoi am revenit la 30 de minute. Eram amândoi complet nud și ea făcea un masaj bun de 20 de minute înainte ca lucrurile să devină foarte explicite. Ultimele 10 sau 15 minute nu permiteau și pătrunderea, dar îi place să i se lingă păsărica, să se joace cu fundul și clitorisul.

De asemenea, îi plăceau sânii supți și să mă joc cu ei. Nu era partea mea preferată, dar i-am făcut o favoare pentru că este un sport atât de bun. Kathy avea mâini mari foarte calde și îi plăcea să se joace cu penisul meu în timp ce aproape stătea pe fața mea. Am întrebat-o dacă odată dacă mi-ar face sex oral și a spus nu. Așa că am încercat o abordare diferită, am întrebat-o dacă pot să îi fac eu ei — ochii i s-au luminat instantaneu și i-a plăcut ideea. I-am făcut timp de aproximativ 10 minute, apoi a fost fericită să-mi întoarcă favoarea și mi-a făcut sex oral depășind timpul alocat, transformând cele 30 de minute în 45 fără costuri suplimentare. Această parte a devenit obișnuită acum în rutina ei de masaj cu mine. De obicei o vedeam pe Kathy cam o dată la trei sau patru săptămâni în perioada de iarnă. Acest lucru a continuat timp de aproximativ 3 ani până când ea s-a mutat în urmă cu aproximativ 2 ani. 7/10

………………………………………….. …………………

20)

Următoarea pe care am folosit-o după plecarea Kathy a fost o doamnă filipineză de 30 de ani, care a făcut un masaj bun de 20 de minute, apoi i-a plăcut să facă 10 minute de sex oral. Ea iubea poziția 69 la fel ca și mine. Masajul ei a fost destul de bun, dar abilitățile ei de supt și mai bune. Am văzut-o de 3 ori anul trecut și am ieșit mereu bine. Masajul ei îmi place destul de mult pentru că este făcut fără ulei și tehnica ei nu părea să-l necesite. De asemenea, a fost destul de drăguță să vorbească despre ea și a spus că nu va face niciodată masaj în Filipine. Ea era aici și trimitea majoritatea banilor acasă pentru a-și întreține soțul și copiii, dar toți credeau că lucrează la un supermarket, precum și la îngrijirea copiilor.

………………………………………….. ……………………..

21)

Cel mai bun masaj pe care l-am făcut în ultimii ani a fost chiar la sfârșitul anului trecut, am decis să încerc un salon pentru o schimbare. Așa că am decis să merg la salonul în care Laura și Sophie s-au pregătit și la care lucrau. Acest salon făcea doar masaj erotic, adică fără sex și a fost prima dată când încercam un salon specializat doar în masaj senzual. Am căutat site-ul lor, am ales fata pe care mi-am dorit-o, am sunat și am făcut o rezervare.

Această fată avea aproximativ 30 de ani, Gemma. M-a întâmpinat la uşă când am bătut. Îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă transparentă, fără chiloți. Am urmat-o pe scări, urmărindu-i fundul gol în timp ce mergeam. M-a condus într-o cameră plină de oglinzi. De jur împrejurul pereților și chiar și pe tavan.

Mi-a spus să mă dezbrac și să mă întind pe față pe pat, cu capul la picioarele patului. Apoi a plecat să ia niște ulei fierbinte. Ea s-a întors, și-a scos rochia pentru a mă bucura de păsărică rasă curat și de sânii de mărimea C. Personalitate foarte prietenoasă și plăcut să vorbești cu ea. Stând la picioarele patului, mi-a masat umerii, gâtul și partea superioară a spatelui, vorbind în liniște. Mâna ei aluneca ocazional în jos între picioarele mele și peste spatele penisului meu, în jurul anusului meu și înapoi în sus de-a lungul coloanei vertebrale.

După aproximativ 10 minute, Gemma s-a mutat la capul patului unde era păsărica ei și călare pe unul dintre picioarele mele i-am simțit păsărica pe mușchiul gambei, de parcă îmi masa gambele cu păsărica ei, în timp ce îmi masa spatele, în același timp și fundul, între și în spatele picioarelor mele cu mâinile ei. Asta era divin. Un masaj ca din rai. După aceasta, ea a început pe toboganul pentru sâni, turnându-și uleiul cald peste sânii ei și dându-mi spatelui o frecvență bună de alunecare folosind sânii ei și simțindu-i păsărica mișcându-se pe mușchii ischio-jambierii.

După câteva minute, a coborât și am întrebat-o că vrea să o masez pe spate și pe față. Ea a spus că i-ar plăcea asta și așa s-a întins pe burtă unde am petrecut următoarele 7 sau 8 minute masându-i umerii, spatele, fundul, buzele păsăricii și anusul și picioarele până la tălpi. Apoi i-am spus să se ăntoarcă și am continuat începând de la umeri, sâni, puțin pe burtă, vulvă, picioarele larg deschise și interiorul coapselor cu o atingere ocazională a mâinii peste buzele păsăricii. Masajul lui Gemma asupra mea a fost la fel de bun ca și masajul lui Nicki sau Laura, dar cu vederi mai bune datorită oglinzilor suplimentare și, de asemenea, pentru că am plătit 40 de dolari în plus, ceea ce mi-a permis să o ating oriunde am vrut.

După ce am terminat-o cu spatele în picioare, m-am întins pe spate, unde ea a început pe pieptul meu, pe burtă, pe penis și pe partea din față a picioarelor și până în picioare. A îngenunchiat lângă mine și s-a întors la penisul meu pentru un pic mai mult de joacă în timp ce îi masam păsărica. Era udă și costul suplimentar a meritat fiecare cent. Gemma îmi turna mai mult ulei cald pe penis și îmi făcea o treabă drăguță, lentă, senzuală, folosind palmele și degetele ei. Fără stil de ciocan-pilot în acest loc. Am ejaculat destul de puternic peste burta, pieptul și peste mâinile și încheieturile ei, ea a luat câteva șervețele umede, a terminat de muls penisul și m-a șters.

Gemma m-a urmat apoi la duș, unde am făcut duș amândoi în apă caldă, spălându-ne uleiul unul de pe corpul celuilalt, din față și din spate, fund și organe genitale. Acesta este un serviciu standard pentru acest loc, aparent, nicăieri nu am întâlnit această parte în afară de Sophie și Laura cu ani în urmă. Dacă aș fi avut un masaj mai bun decât acesta, nu ar fi prea mult și aș fi fost în top 5.

Gemma a spus că a rămas blocată aici în timpul pandemiei de covid și că abia așteaptă să se întoarcă acasă cât mai curând posibil. Ea și-a asumat această slujbă pentru a câștiga niște bani în timp ce aștepta ocazia de a obține un bilet de avion acasă. Am întrebat-o dacă a făcut vreodată masaj în Germania și ea a spus „În niciun caz”. Ca un cadou de Crăciun pentru mine, voi primi un alt masaj de la acest loc anul acesta și voi vedea cum se compară, nu mă aștept ca Gemma să fie pe acolo atunci. 10/10

…………………………………………..

Rezumat:

Acestea reprezintă aproximativ 30% din masajele pe care le-am avut în ultimii 10 ani, dar sunt cele care se remarcă cel mai mult în diferite moduri. Tind să primesc unul la fiecare 6 săptămâni sau cam asa ceva, uneori de 30 sau uneori 60 de minute, în funcție de bugetul meu și de constrângerile de timp, știu atât bărbați, cât și femei care pretind că le primesc în fiecare săptămână, dar pur și simplu nu am timp sau buget pentru asta, de asemenea, ar risca să devină puțin plictisitor. Bugetul lor trebuie să fie mult mai mare decât al meu. Cele mai bune masaje sunt ale celor care sunt specializați doar în masaj și nu fac și sex. Unii dintre cei care nu permit atingerea reciprocă pot oferi totuși un masaj extraordinar de bun.

Dintre toate escortele pe care le-am încercat, cele mai multe sunt slabe când vine vorba de a oferi un masaj erotic bun, este o artă în sine și nu obții întotdeauna ceea ce plătești. Uneori, cele mai ieftine de 30 de minute pot fi surprinzător de bune în ceea ce fac. Fiecare maseuza este diferita prin ceea ce ofera si ceea ce asteapta. Există, de asemenea, o mulțime de oameni care spun că fac masaj erotic, dar într-adevăr spun asta doar ca să te bage pe ușă și să-ți ia banii. Singura modalitate de a ști cu adevărat este să încerci și să vezi. Mulțumesc pentru citit și sper că unele dintre experiențele tale au fost la fel de bune ca unele dintre ale mele sau poate chiar mai bune.