Lecții de masaj erotic

Masaj pe scaun la vip-zone salon de masaj erotic

Lecții de masaj erotic

 

– Pentru a păstra puțină modestie, așa a fost formulat atunci când i s-a oferit îmbrăcămintea pentru lecția noastră de masaj. 

Mă uit la corpul tău cu fața în jos pe masa de masaj din fața mea, nud, cu excepția celor mai subțiri șnururi din jurul taliei tale și unul care dispare între fese. Bănuiesc că modestia este oferită de materialul subțire, minuscul și alb, care îți acoperă păsărica. Nu îl văd, dar știu că este acolo pentru că port același tip de slip sub halatul pe care îl port. Cu priveliștea din fața mea și a instructorului din sală pregătit să ne ghideze prin mângâieri și atingeri unul pe celălalt, sunt deja tare și îmi simt duritatea împingând materialul subțire de pe corpul meu.

Ea mută uleiurile la locul lor, vorbind despre beneficiile masajului și despre senzualitatea acestuia, despre cum ne va învăța tehnici pe care le putem folosi acasă. Stau lângă partea dreaptă, cu mâna sprijinită pe spatele tău la câțiva centimetri deasupra fundului tău gol, uitându-mă la ea așezată lângă tine în stânga ta. În timp ce ea vorbește, încerc să păstrez contactul vizual cu ea, dar ori de câte ori se uită de la mine la tine, mă trezesc aruncând priviri către corpul tău. Pielea netedă a spatelui tău se curbează până la talie și fundul încadrat cu slip. Cu mâinile încrucișate sub cap, pot să văd partea sânului plin de sub tine, atât de expus, dar încântător de ascuns vederii.

– Cred că suntem gata să începem, spune ea în timp ce își dezleagă și își scoate halatul. Și ea poartă doar șnurul mic și ne oferă un zâmbet cald în timp ce corpul ei, gol, cu excepția celui mai mic triunghi de material dintre picioare, este dezgolit pentru ca noi să-l vedem. Ea arată spre halatul meu, un indiciu că ar trebui să urmez exemplul. Îmi scot halatul și vezi că ochii ei se mișcă în jos în timp ce spune: 

– Oh, doamne. 

Îți întorci capul spre mine… slipul nu face nimic pentru a-mi ascunde starea de întărire. Materialul îmi acoperă doar testiculele, penisul și capul meu complet expuse. Încerc să întind materialul peste penisul meu și tu spui: 

– Nu. 

Încremenesc pe loc, șocat de cuvânt.

– Dă-l jos, îmi spui.

Caut o reacție de la maseuza, dar ea pur și simplu aprobă din cap. Alunec sforile pe picioarele mele și stau nud în fața ta, tare și pulsând. Întinzi mâna dreaptă și îmi atingi testiculele.

– Îmi place mai mult asta. Deja mă distrez.

– Așteaptă, spune instructorul nostru, distracția abia începe. Să începem? 

Ne asezăm fiecare lângă tine, ea în stânga ta, eu în dreapta. Ea toarnă o linie fină de ulei începând de la baza gâtului și terminând la partea inferioară a spatelui. Îi urmez exemplul și începem să-ți tratăm spatele cu un masaj cu patru mâini. În timp ce te frec, mă uit în jos la propriul meu corp gol… penisul meu este tare și strălucește cu o picătură în vârf.

Când mă uit la instructoarea noastră, văd că privirea ei a urmat-o pe a mea și se uită direct la mine. Când ridică privirea, îmi zâmbește și îmi spune: 

– Ține minte, acesta este un masaj pentru întregul corp. Trebuie să ne asigurăm că îi acordăm atenție partenerei tale peste tot. 

Ea pune câteva picături de ulei pe fiecare dintre fesele tale și împreună începem să răspândim uleiul până când fundul tău strălucește. 

– Această zonă a corpului poate fi foarte excitantă, dar nu toată lumea este deschisă. Vom crește intimitatea masajului și vom vedea dacă iubita ta este receptivă sau rezistentă. 

Mă uit cum ea pune o mână pe fiecare dintre picioarele tale și cu o presiune ușoară începe să-ți desfășoare picioarele, centimetru cu centimetru. Mâinile ei alunecă în sus pe interiorul coapselor, iar degetele ei urmăresc păsărica expusă, dar acoperită, continuând să-ți tachineze fundul în sus. Aud un geamăt blând care scapă de la tine și știu răspunsul la întrebare înainte de a fi adresată. 

– Vrei mai multă atenție în acest loc? întreabă ea .

– Da, este tot ce spui.

Ea îmi pune mâinile pe șnurul din jurul taliei tale și eu apuc șnurul și îl trag de pe corp, șoldurile tale ridicându-se pentru a-i permite îndepărtarea completă. Maseuza pune o mână pe fiecare parte a fundului tău și spune: 

– Există o serie de tehnici pe care le putem folosi, îți voi arăta și apoi vei urma.

 Mă uit cum îți întinde fesele și își coboară fața în fundul tău. Văd corpul tău înțepenindu-se ușor când limba ei iese și urmărește cercuri minuscule în jurul găurii tale și te aud gemând în timp ce ea începe să-ți mănânce fundul. Mă uit la o femeie aproape nudă care mănâncă fundul soției mele goale și expuse. Fără să-mi dau seama, mâna mea este înfășurată în jurul penisului, masturbându-măla scena din fața mea. Se ridică ușor și mă vede mângâindu-mă.

– Cred că v-a plăcut amândurora. Acum să vedem ce ați învățat.

În timp ce mâinile ei părăsesc fundul tău, ale mele le iau locul. Mă aplec și îmi pun limba pe tine. Când te aud din nou gemând, îmi așez vârful limbii la deschiderea ta și încerc să-ți pătrund în fund cu limba mea. Îți simt corpul reacționând și șoldurile se ridică de pe masă în timp ce mă împingi înapoi. Picioarele tale încep să se îndoaie pe măsură ce începi să te tragi pe genunchi pentru a-mi permite accesul total. Maseuza mă împinge ușor de la eforturile mele și îți împinge în jos fundul… ea vrea să stai întinsă încă o vreme.

– Soția ta a răspuns bine la limba ta, acum este timpul pentru stimularea manuală. 

Ea toarnă uleiul pe fundul tău și, în timp ce îți curge printre fese, mă ia de mână și pune ulei pe ea. 

– Vreau să o tachinezi cu degetul, crescând presiunea încet pe măsură ce o introduci în ea. 

Îmi alunec degetul peste gaura ta, ungând-o cu ulei în timp ce te tachinez. Îmi sprijin vârful degetului în deschiderea ta și încep să aplic o ușoară presiune. Mă uit când vârful intră în tine și tot apăs încet. Îți simt mușchii relaxându-se și degetul meu începe să alunece încet în tine. Respirația ta este zdrențuită când simți palma mâinii mele pe fundul tău semnalând că degetul meu este complet îngropat în fundul tău. O las acolo pentru o clipă în timp ce îți simt mușchii încleștați și mișc vârful mângâindu-te în interior. Pe măsură ce te relaxezi, încep să ies din tine, lăsând vârful înăuntru înainte de a-mi îngropa din nou degetul în tine.

Instructorul nostru se apropie și mă uit cum ea își alunecă mâinile sub corpul tău și începe să-ți frece păsărica. Ca răspuns, genunchii alunecă sub tine fără nicio rezistență de data aceasta. Corpul tău este supus senzațiilor în timp ce îți pătrund în fund și ea apasă pe clitorisul tău cu palma unei mâini în timp ce intră în păsărică cu un deget pe cealaltă mână. În timp ce amândoi te masăm cu degetul, îi pot simți degetul în tine când îți iau fundul. Schimbarea respirației tale este bruscă și simt că corpul tău începe să se înțepenească. Într-o clipă, întregul corp începe să tremure în timp ce strigi cu un orgasm intens care pare să nu se termine niciodată. Pe măsură ce începi să te potolești, ne retragem fiecare încet mâinile, lăsându-te gâfâind de plăcere.