Masaj cu un bonus neașteptat

 Masaj cu un bonus neașteptat

Trebuie să împărtășesc o experiență pe care am avut-o acum câteva săptămâni. M-am rănit la umăr și aveam destulă durere și disconfort. În mod normal, pot obține kinetoterapie prin intermediul angajatorului meu, dar în acest moment nu existau programări disponibile. Am decis să văd dacă pot găsi ajutor pe cont propriu. Am făcut o căutare pe Google pentru servicii locale de masaj/fiziologic și am ajuns la un serviciu mult mai bun decât mă așteptam.

Anunțul la care am răspuns a fost postat de o doamnă pe nume Kat (anunțul spunea că acesta nu este un serviciu sexual, așa că nu mă așteptam la nimic anormal). Mi-am explicat problema și mi-a spus că mă va putea ajuta și mi-a făcut o programare pentru după-amiaza aceea. Când am ajuns la adresa pe care mi-a dat-o, am constatat că era un apartament privat. M-a dus într-o cameră amenajată cu o masă de masaj, uleiuri și prosoape etc. așezate pe o măsuță. Camera avea lumini slabe și muzică în surdină.

Am aflat de la ea că este poloneză și s-a mutat în România cu câțiva ani în urmă, apoi am început să-i spun despre accidentarea mea și alte dureri pe care le aveam la spate, m-am gândit că a spus că voi avea un happy finish, ceea ce înseamnă că aș fi mulțumit de tratamentul meu. Mi-a spus să mă dezbrac și să mă întind cu fața în jos pe masă și se va întoarce în câteva minute. Am continuat să fac așa cum mi-a spus și m-am întins pe masă și mi-am acoperit fundul cu un prosop mic care se afla pe marginea mesei.

Când s-a întors, a început să-mi facă un masaj începând de la glezne și mergând până la gambe, a continuat în sus pe picioarele mele până a ajuns la fundul feselor. S-a mutat apoi pe partea inferioară a spatelui meu și mi-a făcut un antrenament profund bun, spunând că poate simți încordarea mușchilor mei, după o perioadă de timp s-a mutat treptat mai sus până a ajuns la umerii mei și rănirea pe care o aveam, ea a comentat încă o dată despre a putea simți diferența și a procedat să ofere acestei zone un masaj lung bun. Pe măsură ce s-a liniștit și a început să lucreze mai jos, m-a întrebat cum mă simt, i-am spus că se simte mult mai bine. Ea a spus apoi că nu va mai lucra în zonele cu probleme, dar că îmi va încheia timpul făcându-mi un masaj relaxant.

Pe măsură ce a lucrat mai jos, a scos prosopul care îmi acoperea fundul și a început să mă maseze acolo, în timp ce lucra și-a pus mult ulei pe mâini și a coborât chiar între picioarele mele, despărțindu-le, apoi a continuat să-mi lucreze pe fund, cu vârfurile degetelor ei doar gâdilându-mi testiculele, în timp ce făcea asta, penisul meu a început să răspundă și să crească puțin. Stăteam acolo întins și mă gândeam că n-am mai făcut niciodată o kinetoterapie așa.

După câteva minute mi s-a cerut să mă întorc, ea nu s-a obosit să mă acopere din nou. Așa că acolo stăteam întins cu totul la vedere și făceam puțin mai mult decât o semifinală.

Apoi a început să-mi maseze picioarele din nou, urcând de la glezne, până la gambe pe coapse, după o perioadă de timp pe care nu am putut să-mi dau seama, și-a pus mult ulei pe mâini și a început să-mi mângâie ușor penisul, care până atunci era erect, în timp ce ea mângâia cu o mână, cealaltă îmi mângâia blând testiculele, eram într-o fericire totală. După vreo zece minute am simțit că sunt pe punctul de a erupe, Kat și-a mărit ritmul și am simțit că mi-ar fi explodat testiculele, nu cred că am mai eliberat atât de mult de mult. În timp ce stăteam acolo simțindu-mă complet epuizat, Kat a început să mă curețe cu niște șervețele. Apoi s-a dus și mi-a adus un prosop ca să pot face un duș și m-a întrebat cum mă simt acum, i-am spus că mă simt grozav și că nu mai făcusem niciodată un astfel de masaj.

După duș m-am îmbrăcat, i-am plătit pentru timpul ei, cei mai buni bani pe care i-am cheltuit în ultimul timp, am spus că mă voi întoarce data viitoare când voi avea nevoie de un masaj.

Cred că aș putea deveni un client obișnuit dacă acesta este serviciul pe care îl primesc.