Masaj de cuplu duminică seara

Masaj de cuplu duminică seara

 

Recent, lucrurile dintre Michelle și mine au fost plăcute, dar destul de blânde. Până în acea seară de duminică. Am aprins lumânarea la ambele capete (legat cu proiecte de muncă și probleme politice locale asupra cărora mă pasionează și în care investesc timp și bani). Michelle știa că mă epuizeam și am vorbit despre a face ceva sălbatic când o să putem – când viața ei și programul meu o permiteau. Duminică seara ea a făcut asta să se întâmple.

Mi-a trimis un mesaj în care mă întreabă dacă sunt liber de la 6-10 sau cam așa duminica seara (cine nu e?) Se pare că soțul ei a prins un zbor în acea după-amiază și ea trebuie să fi știut despre asta mai înainte decât am știut eu. Oricum, m-a pus să o iau de unde își lasă adesea mașina, apoi m-a pus să conduc la un mic spa din Uptown, care se află într-o casă veche. Era 6:30 sau cam așa ceva duminica și nu cred ca localul este deschis duminica – dar cand am ajuns la ușa din spate, o domnisoara de 30 de ani a deschis ușa si ne-a lasat sa intram. Michelle atunci îmi spune că această tânără face masaje cuplurilor și că ar trebui să facem fiecare duș, să ne punem câte un halat și că ne vom face un masaj împreună.

Recunosc, am fost atât încântat, cât și puțin surprins că Michelle își va asuma riscul, dar era în mod clar interesată de asta. Fiecare ne-am făcut duș, ne-am așezat într-o cameră mică de „dispoziție” cu băuturi în așteptare – și în timp ce așteptam ca Kavya (maseuza) să ne ia – Michelle îmi spune că înțelege că Kavya va masa orice, dar că ne-am putea atinge unul pe celălalt. iar eu și Michelle eram liberi să ne jucăm/să ne bucurăm unul de celălalt în timpul masajului fără ca asta să o deranjeze pe Kavya.

Ar trebui să vă spun că Kavya are probabil 1.80 m sau cam așa ceva, are pielea închisă la culoare și e clar că nu este născută în SUA, deși engleza ei era destul de bună. Nu este o altă persoană în camera de masaj și ne duce într-o cameră în care două mese de masaj sunt una lângă alta, cu picioarele legate împreună, astfel încât să nu se miște. Ea ne-a instruit pe fiecare dintre noi să ne întindem pe burtă – din cap până în picioare și nu se deranjează să ne acopere pe niciunul dintre noi. În timp ce stăm întinși acolo, ea o unge pe Michelle, apoi pe mine – și își ia timp să o maseze pe Michelle – de la picioare în sus – în timp ce se întinde ocazional să păstreze contactul cu mine – dar concentrându-se pe Michelle. Când ajunge la jumătatea corpului lui Michelle – mângâindu-i fundul – despărțindu-și picioarele, ea se plimbă și începe să lucreze la picioarele și tălpile mele – și eu încep să-i masez picioarele lui Michelle pentru distracție. Michelle se întinde și începe să-mi frece fundul și partea inferioară a spatelui în timp ce stă întinsă acolo – și ocazional Kavya încetează să-mi maseze coapsele suficient de mult încât să atingă spatele lui Michelle – menținându-ne pe amândoi puțin stimulați.

Așa că, în mod ciudat, eram timid la început – mi-am alunecat mâinile pe picioarele despărțite ale lui Michelle, am masat, fără să mă grăbesc – ei bine, nici unul dintre noi nu s-a grăbit – înainte și înapoi în timp ce Kavya și Michelle îmi masau fundul, interiorul coapselor – Michelle îmi mângâia testiculele și apoi o făcea pe Kavya să facă asta în timp ce mă bătea jucăuș la fund – amândouă despărțindu-mi fesele și atingându-mi atât de încet fundul în jos, până la scrot… mă excitau. În momentul în care mă lăsasem să-mi alunec degetele în sus pentru a o tachina și a o găsi pe Michelle udă, Kavya îmi masa deasupra taliei – făcând masaj profund pe spate, în timp ce Michelle alterna între jocul cu testiculele mele și alunecarea unui deget bine lubrifiat înăuntru și în afara fundului meu. Am alunecat și am sărutat ocazional gambele lui Michelle (da, sunt atât de oral – voi săruta și linge orice) și de cele mai multe ori îmi alunec încet degetele în Michelle. .apoi tachinandu-i fundul. Kavya oferă cu amabilitate puțină lubrifiere, iar degetele ei s-au împletit uneori în ale mele în timp ce o exploram pe Michelle. Uneori, Kavya îmi masa profund umărul cu o mână și o masa încet pe Michelle cu cealaltă. A fost al naibii de sexy.

Apoi Kavya s-a întors și, așa cum a fost ținută încet, ținând-o încet pe Michelle trezită, Kavya i-a făcut un masaj complet pe spate – nimic sexual, dar foarte amănunțit. Michelle aproape a avut orgasm – mi-am dat seama. M-am dat înapoi de câteva ori doar pentru a o ține pe nesimțite. Ea (Michelle) și-a alunecat mâna sub mine pentru a-mi lua penisul (tare și singurul lucru inconfortabil în acest moment) – și am îndoit un picior doar pentru a-i oferi un acces mai bun.

La cererea lui Kavya, amândoi ne-am întors. Desigur, sunt foarte tare (drăguț din partea lui Kavya să spună „impresionant” și să zâmbească lui Michelle). Ea continuă să lucreze la Michelle – frunte, urechi, față. . gat . .Deși unele dintre acestea trebuie să-mi asum credință pentru că am alunecat-o puțin pe Michelle pe masă, am alunecat puțin în altă direcție – mi-am ridicat un picior peste corp, m-am sprijinit în mare parte pe o parte și mi-am strecurat limba în Michelle în timp ce Kavya i-a dat un masaj la sân/partea superioară a corpului. O vedeam pe Kavya privindu-mă, clar că nu mă deranjează deloc – zâmbind în timp ce lingeam, exploram, atingeam. Michelle a avut primul ei punct culminant al după-amiezii târzii, când limba mea era înăuntrul ei, iar Kavya îi masa cu pricepere sfârcurile.

Mâinile lui Kavya s-au îndreptat spre locul în care era limba mea și a masat interiorul coapselor lui Michelle, a întins buzele păsăricii pentru limba mea, s-a jucat încet cu clitorisul. Am împărțit-o Michelle o vreme, degetele lui Kavya, limba mea. Michelle stătea întinsă acolo, bucurându-se – o mână pe penisul meu – ocazional mângâind, uneori jucându-se cu lichidul seminal.

Apoi a încetat să lucreze la Michelle, și- mutat trupul de pe mine, m-a pus să mă întind, s-a mișcat și a început pe linia scalpului, față, urechi, gât… Durează foarte puțin timp înainte ca Michelle să se aplece să mă sugă. La dracu . .Îmi amintesc din nou greu când în sfârșit gura ei era pe mine. Lucram din greu din punct de vedere mental pentru a rămâne concentrat asupra ei – iar acum eram concentrat și era intens. Mi-am alunecat degetele înapoi între picioarele lui Michelle, două degete în interiorul ei (ceva care îi place foarte mult), tachinându-i clitorisul cu degetul mare în timp ce mă sugea . .și am profitat de șansa să mă întind cu cealaltă mână . .trebuia să mă întind un pic – să o sprijine sus pe interiorul coapsei lui Kavya. Până atunci îmi masa pieptul și umerii. .și ea nici nu mi-a mișcat mâna și nici nu a spus nimic – așa că mi-am alunecat mâna mai sus – și ea a scos un geamăt – nu eram sigur dacă era vorba de excitare sau exasperare că încercam să încalc regulile – presupunând că acestea erau cu adevărat regulile. Michelle a văzut unde îmi era mâna și a mormăit (chiar și cu capul penisului meu în gură „la naiba da”. Purta pantaloni scurți de gimnastică sau de bicicletă, gri, scurti, dar nu restrictivi, foarte scurti – și după a continuat, masându-mă chiar și atunci când mâna mea se freca de ea..Mi-am strecurat degetele pe sub material, în jurul curelei ei și am atins-o. Când a râs și și-a rostogolit puțin șoldurile, am știut că se pricepe. Iată-mă, degetele în interiorul a două femei când Kavya nici măcar nu-mi atinsese penisul… îmi lucra doar pieptul și brațele – coborând.

Michelle se mișcă de pe penis și trage mâna lui Kavya spre mine – amândouă se joacă cu mine și mă mângâie – urmărindu-mi reacția. Îmi scot degetele din interiorul lui Kavya și privind direct la Michelle, le ling. Ea râde, cunoscându-mă atât de bine, știind exact starea mea de spirit.

– Iubitul meu vrea să te lingă. Ar trebui să-l lași – este într-adevăr foarte bun. 

Ele au această conversație despre asta, Kavya părea interesată, dar nu făcea parte din ceea ce este de obicei, etc. dar era ca un joc, știam cu toții că mă va lăsa. Și în curând își scoate pantalonii scurți și tanga – alunec în sus, astfel încât capul meu să se ridice de pe masă – și ea se întinde pe fața mea – un picior în sus – și mă lasă să o ling în timp ce Michelle mă mângâie – iar Kavya se întoarce la frecat pieptul meu.

Era atât de umedă, diferită și exact ceea ce mi-am dorit. Și, deși este înaltă, ea este foarte subțire, cu cadru minion – și am ridicat-o cu ușurință și am alunecat în jos, astfel încât să fie mai îngenuncheată de fiecare parte a feței și călărind pe limba mea. 

Kavya a avut orgasm destul de brusc – mai puțin avertisment decât mă așteptam. Pe măsură ce s-a răcorit, a sărit rapid de pe mine și a reluat să-mi maseze picioarele. Ambele au început să mă facă să ejaculez. Am fost atât de aproape de câteva ori, dar eram chiar la limită. Am văzut-o pe Michelle îndemnând-o vizual pe Kavya să mă sugă. Kavya nu a opus rezistență. . a facut-o . . mângâind, tachinând, Michelle alunecându-mi un deget în fund, ocazional Michelle mi-a lins sau a supt capul . . spunându-i lui Kavya să facă asta. Sunt atât de aproape . .apoi deodată Kavya se aplecă și îmi ia doar capul în buzele ei. Ea mă suge doar un pic – apoi se dă înapoi și mă mângâie în timp ce ejaculez direct în aer. . peste ambele mâini. Michelle îmi linge sperma de pe ambele mâini, o parte din ea – apoi șterge restul. Kavya îi dă lui Michelle și mie un sărut blând cu gura deschisă. .prelungit dar nu menit să ducă la nimic. Ne oferă să sărim în cada cu apă sărată în timp ce Kavya ne împrospăta băuturile. Facem asta, goi. .relaxându-ne atâta timp cât este nevoie să ne terminăm băuturile, să ne scoatem prosopul, să ne îmbrăcăm – să plătim masajul, încă un sărut pentru fiecare de la Kavya, iar eu și Michelle plecăm înapoi la mine.