Masaj erotic de la o femeie sexy

 Masaj erotic de la o femeie sexy

 

Sarah era o prietenă bună de-a mea și mama unui prieten bun. Sarah tocmai își primise licența de masaj și căuta clienți. Ea opera din casa ei și am fost de acord să încerc serviciile ei. Nu am avut niciodată un masaj profesionist înainte și prețul era corect, așa că m-am gândit „De ce nu?”

Am cunoscut-o cu ani în urmă la barul soțului ei (pe atunci se întâlneau) și de-a lungul anilor am păstrat o prietenie destul de sănătoasă. El și cu mine eram prieteni destul de buni și nu era un secret pentru nimeni care îi cunoștea că sunt swingeri. Eu, pe de altă parte, nu m-am gândit niciodată la Sarah din punct de vedere sexual.

Adică nu arată rău. E înaltă, cu părul blond până la umeri, are peste 50 de ani (eu sunt la începutul anilor 40) și are sâni plini de viață, și, în general, un corp nu prea rău pentru cineva de varsta ei. Poți spune că are grijă destul de decent de ea însăși. Poate pentru că o privesc mai mult ca pe o figură maternă sau ca pe o mătușă este motivul pentru care nu m-am simțit niciodată atrasă sexual de ea sau pentru faptul că este mama unui bun prieten de-al meu.

În ziua masajului, m-a dus sus în camera ei de masaj și m-a rugat să mă dezbrac până la boxeri și să mă întind pe masă pe burtă. Pe fundal se auzea muzică relaxantă, iar camera avea o iluminare foarte blândă. Era o atmosferă destul de relaxantă.

– Bine, picioarele tale au nevoie de ceva muncă suplimentară, Mike. Trebuie să te întorci și să te întinzi pe spate. Aceste picioare sunt foarte încordate și au noduri și poate chiar trebuie să te întorci pentru încă o sesiune.

– Sigur, Sarah nicio problemă.

Acum nu sunt foarte sigur ce l-a provocat, dar în timp ce ea îmi masa gambele și picioarele, penisul mi-a tresărit puternic. Nu era ca și cum ar fi fost îmbrăcată proactiv pentru masaj sau altceva. Poate că a fost ceva subconștient care m-a încântat când făcea masajul picioarelor, dar părea să fi venit de nicăieri.

– Boing! a râs în timp ce se uita la umflătura din boxerii mei.

– Da, nu sunt sigur de unde a apărut, am glumit jenant.

– Nu-ți face griji, ai fi surprins cât de obișnuit este atunci când se masează bărbații, mi-a spus ea.

– Oh, îmi pot imagina, am spus.

– Dacă te simți inconfortabil, ne putem opri până dispare, poate pot să-ți aduc niște apă sau ceva între timp? a întrebat ea.

– Nu, e în regulă Sarah, suntem amândoi adulți aici și nu e ca și cum altcineva se uită, am spus.

– Ei bine, dacă te face să te simți mai bine, trebuie să spun că este o umflătură mare pe care o ai acolo, Mike… Adică sunt destul de surprinsă pentru că nu m-am gândit niciodată la tine în acest fel, pentru mine ești ca un nepot pe care nu l-am avut niciodată ceea ce face să fie puțin ciudat.

– Oh, mulțumesc, i-am spus. Da și doar ca să te anunț, nimic împotriva ta, nu era ca și cum aveam fantezii despre tine în vreun fel sexual, cred că s-a întâmplat pur și simplu.

Pe măsură ce a început să-mi lucreze încet picioarele, ea a început să se întindă sub pantalonii mei scurți și mi-a alunecat ușor.

Am fost oarecum luat prin surprindere de acest lucru, având în vedere că amândoi tocmai recunoscusem că nu ne plăceam unul pe celălalt în acel fel. Dar, din nou, sunt un tip și foarte singur.

– Îmi pare rău Mike, pur și simplu nu mă pot abține, oprește-mă oricând vrei, a șoptit ea în timp ce îmi lua penisul în gură și începea încet să lucreze cu limba ei umedă.

Acum, în mod normal, aș fi oprit-o din cauza „ciudățeniei” lucrurilor, dar m-am simțit atât de bine.

(Râzând) Am spus:

– Sarah, nu cred că sunt în stare să te opresc oricum. E atât de plăcut și umed, exact cum îmi place mie.

Mișcările ei lente în sus și în jos pe penisul meu au crescut din ce în ce mai repede. Ea chiar se pricepea! Chiar l-a udat cu scuipatul ei (Așa cum îmi place). Pe măsură ce limba ei ajungea până la capul penisului meu, ea îl înconjura și cobora rapid înapoi luându-l până la capăt în gură.

– Dumnezeule! am gemut. Sarah! Sunt pe punctul de a ejacula!

Ea nu a spus nimic și a continuat să-mi lucreze penisul ca și cum ar fi fost pe mod automat.

Picioarele mi s-au înțepenit și un cutremur mic, dar brusc, mi-a cuprins întregul corp înainte să scot o încărcătură rapidă, dar mare, de sperma în gura ei. Gura ei încă lucra, luându-mi toată sperma până când m-a uscat complet. Orgasmul a fost intens!

– O Doamne! spuse ea în timp ce ridica privirea drept înainte. Nu pot să cred că tocmai am făcut asta.

– Uf! am spus gâfâind ca să-mi reglez respirația.

– Uite, hai să păstrăm asta secret între noi doi. Nu că soțului meu i-ar păsa cu adevărat, știi bine că schimbăm partenerii, dar de dragul profesiei mele nu vreau să știe nimeni despre asta, mi-a spus ea. .

– Oh, nu-ți face griji Sarah. Am o mulțime de motive întemeiate să nu spun nimănui eu însumi, i-am spus.

– Doar că, din senin m-am încântat uitându-mă la acea umflătură și o puteam vedea prin boxerii tăi albi și mă făcea… ei bine, îmi place să sug penisuri și nu știu ce ai auzit, dar există femei care iubesc să facă sex oral și eu sunt una dintre ele, mi-a spus. Doar ca să știi, chiar nu-mi sug fiecare client de sex masculin pe care îl am. De fapt, aceasta este prima dată!.

– Norocul meu, am spus râzând. Ei bine, chiar ai făcut asta bine, i-am spus.

– Mulțumesc. Și ai un penis frumos, Mike. Consideră-te binecuvântat. Este o operă de artă.

Înainte de a pleca, m-am așezat pe masa de masaj și am băut multă apă, încercând să mă rehidratez și să revin la „Realitate”. Am făcut încă o programare, ea m-a sărutat pe obraz și am plecat.

Întreaga experiență a fost oarecum ciudată când mă gândesc la ea acum. Nu pentru că m-a supt, ci pentru că de atunci nu am vorbit niciodată despre asta și nu ne purtăm „ciudat” când suntem în preajma celuilalt, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat vreodată. Am mai avut și alte câteva ședințe de masaj după aceea. Nimic altceva nu s-a întâmplat cu adevărat, în afară de câteva masaje ale penisului meu cu ulei de masaj, dar nimic mai mult. Cu toate ca e swinger, nu a încercat niciodată să mă invite în „Cercurile” ei, pentru că cred că știe că nu sunt deschis pentru toate.