Masaj făcut de Tara

 Masaj făcut de Tara

 

Tara și-a lăsat pantalonii scurți pe podea și și-a tras tricoul peste cap, dezvăluind sânii plini, abia prinși în sutienul subțire din dantelă. Brett se întinse cu fața în jos pe pat, cu brațele întinse și capul întors de la ea. Lumina soarelui de după-amiază le lumina dormitorul. 

S-a oprit să se privească în oglinda mesei de toaletă de modă veche înainte de a-și scoate sutienul, dezvăluindu-și sânii bine rotunjiți în toată gloria lor. Și-a trecut mâinile peste ei și și-a înconjurat degetele în jurul areolelor întunecate, apoi și-a rostogolit sfârcurile între degete mari și arătătoare, mai întâi unul, apoi celălalt. Se minuna de reflexia ei; o fată de culoare brună, cu o față dulce, cu trepte lungi și întunecate curgând peste sâni cu câteva nuanțe mai deschise decât restul pielii ei, cu talia minusculă care se curba în șolduri ample, încă acoperită de o pereche de chiloți negri cu șnur.

După ce și-a mângâiat abdomenul și și-a masat din nou sânii și sfârcurile, și-a dat jos chiloții și s-a așezat pe pat lângă Brett. Luând sticla cu ulei de masaj, ea a turnat o cantitate generoasă în palma dreaptă și a aplicat-o pe spatele lui. El murmură apreciativ, cu ochiul drept pe jumătate deschis, admirând trupul ei delicios în timp ce lucra.

Brett era un om cu puține cuvinte, așa că Tara nu se aștepta să spună nimic în timpul a ceea ce ea a considerat un episod intim, erotic. Acțiunile vorbeau mai tare decât cuvintele, oricum.

Se poziționase în fața oglinzii de la toaletă, astfel încât să aibă o vedere completă despre ea în timp ce lucra. Sânii i se legănau ușor în timp ce freca și masa uleiul în corpul voluntar al lui Brett.

Ea i-a masat brațele și, în același timp, și-a masat sânii, începând să simtă o furnicătură delicioasă între picioare și o căldură care s-a răspândit pe tot corpul ei. Întinse mâna după mai mult ulei, și-a umplut palma dreaptă și l-a aplicat pe spatele și pe brațele lui Brett. Ea s-a întins în spatele ei cu brațul stâng, frecându-și păsărica cu cele trei degete din mijloc pentru a spori fluxul de miere între picioare. S-a mângâiat și s-a frecat puțin, în timp ce mâna ei dreaptă a continuat să-l maseze pe Brett.

Când mâna ei stângă a fost acoperită de rouă, ea și-a retras-o și și-a frecat umezeala peste sâni și mameloane. Până acum, sfârcurile ei mari aveau o nuanță închisă de purpuriu, bine și cu adevărat erecte. Ea s-a mirat de frumusețea lor în oglindă și Brett a privit-o prin ochiul lui pe jumătate închis gemând apreciativ în timp ce se mângâia atât pe ea, cât și spatele lui.

Fără tragere de inimă, ea a aplicat ambele mâini la lucru, degetele ei puternice masând cu experiență spatele, fundul și coapsele lui Brett. Îi plăcea să maseze corpul iubitului ei.

Nu s-a putut abține să nu admire curba reflectată a fundului ei bine rotunjit în timp ce lucra. Nu s-a putut abține să nu-și scufunde degetul în mierea care curgea între picioare, producând o furnicătură rafinată care a devenit rapid o durere în fanta.

Ea a decis să nu se mai atingă, ci să-și concentreze eforturile asupra corpului musculos al lui Brett. Se relaxa, gemând mulțumit ca răspuns la mângâierea ei. Ea i-a masat din nou brațele, apoi a început să lucreze la partea inferioară a picioarelor.

Brett era foarte încântat atât de masaj, cât și de corpul Tarei. Își întoarse capul spre stânga, uitându-se în oglindă la reflexia ei, admirând curba spatelui ei, fundul ei amplu și sânii ei cu vârfuri trandafirii, legănându-se ademenitor peste corpul lui. Era doar pe jumătate întoarsă spre oglindă, făcându-și reflexia mai tentantă.

Tara făcea ocazional o pauză în pentru a se privi în oglindă, atingându-și sânii și rostogolindu-și sfârcurile. Era tăcută, dar nu se putea abține să nu ofteze de plăcere la sentimentele erotice evocate de reflecția și atingerea ei.

Brett nu s-a putut abține să nu-și întindă brațul stâng, să-i atingă mamelonul drept, ajustându-l puțin și masând areola înainte de a rostogoli mamelonul erect între degetul mare și arătător, uitându-se tot timpul la el și la Tara cu ochii pe jumătate închiși.

Un zâmbet se curba pe buzele Tarei. Brett întinse mâna, mângâindu-i gâtul și pielea moale de deasupra sânilor ei, ceea ce o făcea să geamă încet de încântare. Ea și-a continuat munca la Brett, cu o energie sporită acum de Brett atingându-i sfârcurile de culoare trandafirie.

Urccându-se pe fesele lui, ea și-a plimbat mâinile pe spate și în jos din nou, de mai multe ori, nu doar pentru Brett, ci și pentru că îi plăcea senzația senzuală a păsăricii frecându-se de fundul lui.

Mierea îi curgea puternic între picioare, așa că și-a pus degetul mijlociu pe clitoris, tremurând ușor de la senzațiile rafinate produse. Gemete respirate i-au scăpat din gură cu fiecare lovitură.

Ea s-a întins în jurul ei și și-a înfipt degetele în umezeala care aștepta acolo, înainte de a-și freca acele degete alunecoase peste sfârcurile ei. Deși dorea cu disperare să-l simtă pe Brett în ea, s-a ridicat de pe corpul lui și a spus: 

– Întoarce-te.

El s-a conformat și ea a văzut că are o erecție frumoasă. Ochii lui au devorat-o în timp ce ea îi călărea penisul, învăluindu-l în pliurile cu miere dintre picioarele ei. Ea s-a dus să lucreze la trunchiul lui, degetele ei acordând o atenție deosebită sfârcurilor lui, pe care le-a rotit înainte de a le apuca și de a ciupi puternic.

Întinzându-se, mâinile lui Brett i-au prins sânii, i-au ridicat și i-au legănat împreună, gemând de senzațiile trăite în penisul și sfârcurile lui și de viziunea iubitei sale voluptuoase.

Tara mai trebuia să termine de lucrat la picioarele lui Brett, așa că descălecă fără tragere de inimă și se apucă să-i maseze coapsa stângă, dreapta și apoi partea inferioară a picioarelor. Brett se uită la sânii ei care se legănau în timp ce lucra, o sărbătoare vizuală de care nu se sătura niciodată. A vrut să-i devoreze, pentru că l-a tachinat atât de mult timp. Nivelul lui de excitare devenise aproape dureros.

El a spus: 

– Am nevoie de sfârcurile tale, în gura mea… acum!

Tara a zâmbit și a încuviințat, urcându-se din nou, chiar deasupra penisului său erect. Brett a reușit să-și pună imediat gura la sânul ei stâng, folosindu-și limba pentru a se juca cu mamelonul ei. El i-a legănat și i-a masat celălalt sân cu mâna dreaptă în același timp.

Tara gemu de plăcere la suptul și atingerea lui. De îndată ce el și-a eliberat sânul stâng, ea și-a așezat buzele flămânde pe gura lui deschisă într-un sărut prelungit și dur, senzații ajungând acum de la sânii ei până la păsărica ei îmbibată cu miere.

Când în cele din urmă l-a eliberat de sărutul ei râvnitor, și-a pus buzele pe gâtul lui și a început să-l sărute până la sfârcul lui drept. Ea îşi trecu limba pe erecția lui şi a supt cât a putut de tare. 

Apoi s-a ridicat și și-a așezat sânul drept lângă gura lui Brett. El a luat instantaneu sfârcul și i-a ghidat mamelonul în gură, sugând cu încântare și dorință. Tara și-a legănat capul iubitului în mâini și i-a mângâiat gâtul, buzele păsăricii legănându-i penisul, și-a scuturat fundul pentru a spori senzațiile produse pentru amândoi de acest contact delicios.

Fiecare dintre ei era în al nouălea cer al extazului precoital; efectul unui festin vizual somptuos și al pielii asupra contactului cu pielea anticipând explozia masivă după care tânjeau amândoi. Dar Brett voia să prelungească lucrurile; nu voia să ejaculeze încă, deși penisul îi pulsa aproape insuportabil.

O împinse pe Tara pe spatele ei și se mișcă repede pentru a-și pune capul între picioarele ei. El a bătut sucul ei, acum curgând fără oprire. Tara a gemut de extaz și și-a inversat poziția pe pat, întorcându-se pe o parte pentru a-i lua penisul în gură. Ea a luat vârful între buze și a început să se miște înapoi și înainte peste el. Brett a continuat să-i lingă faldurile cu miere cu limba lui minunată și tare.

Știa că îl voia pe Brett în ea. Acum. Ea a încetat să-l sugă și l-a împins pe spate.

– Hei, încă nu am terminat! a spus el.

– Nu-mi pasă! Tot ce vreau este să mi-o tragi. Acum! Am nevoie de tine în mine!

Cu asta, ea s-a înfipt pe axul lui dur, sucurile păsăricii ei lubrifiate fiind bine pregătite pentru această sarcină. Ea a alunecat cu ușurință și s-a delectat cu senzația pe care o producea penisul lui, adânc în vaginul ei. Durerea pe care o simțea de ceva vreme a fost imediat atenuată de penisul lui Brett. O simțise de multe ori înainte, dar totuși îi dădea o satisfacție instantanee. O călărea cu încredere, anticipând satisfacția pe care i-o va oferi.

În acest moment, Brett gemea… nu… torcea, de satisfacție. Avea sânii și sfârcurile superbe ale Tarei tremurând în fața lui și penisul îi era masat de păsărica ei minunată. El și-a pus mâinile peste sânii ei și i-a mângâiat ferm în timp ce ea se mișca în sus și în jos pe el, sucurile ei curgând liber peste penisul lui tare și tremurător.

Mâna Tarei s-a concentrat alternativ pe sfârcurile și testiculele lui, întinzându-se pentru a-i masa scrotul, în timp ce își suspenda activitatea păsăricii pe penisul lui. Ea l-a călărit din nou pentru puțin timp, înainte de a se întinde să-și pună limba să lucreze pe sfârcul lui drept, apoi pe cel stâng, sugându-le ca și cum ar fi fructe pline de nectar.

Dar ea și-a reluat în scurt timp munca adevărată, masarea penisului dur al lui Brett cu vaginul ei magic. Ea și-a contractat mușchii acolo și Brett și-a arătat aprecierea apucându-i din nou sânii și masându-le minunata plenitudine.

Tara a pus urgență în mișcările ei și a fost în curând răsplătită de o explozie adâncă în păsărica ei, care a eliberat ceea ce păreau a fi câteva sute de păsări plutitoare prin corpul ei. Ea a țipat extaziată și a căzut asupra lui Brett, care a profitat de ocazie pentru a-și elibera propria explozie, aruncându-o pe spate și împingând-o tare și repede până când el a ejaculat cu un vuiet, eliberându-și sămânța adânc în corpul ei.

Căzând peste ea, gâfâind, Brett i-a făcut complimentul: 

– Întotdeauna îmi depășești așteptările când spui că îmi vei face un masaj, Tara!