Masaj la hotel

Masaj la hotel

 

Ajungem la hotel. După ce ne uităm prin cameră și vedem ce are de oferit, te întreb dacă ți-ar plăcea acel masaj pe care ți l-am promis. Nu trebuie să întreb de două ori. Mă apropii de tine și-ți scot cămașa. Apoi deschei și deschid fermoarul pantalonilor. Te împing ușor pe pat. Îți ridic unul dintre picioare și-ți scot un pantof. Fac la fel cu celălalt. Apoi te iau de mână și te ridic înapoi. Trebuie să-ți dau pantalonii jos, dacă am de gând să-ți fac un masaj complet. Îți alunec pantalonii încet pe picioare. Îi arunc prin cameră. Ciorapii tăi sunt următorii. Îți zâmbesc înainte să-ți apuc părțile laterale ale lenjeriei. Aceasta urmează exact aceeași cale ca blugii tăi.

– Urcă-te pe pat și întinde-te pe burtă, îți șoptesc la ureche în timp ce o ciugulesc.

Mă asculți.

– Nu ai de gând să-ți dai jos hainele?, întrebi.

– Asta urmează mai târziu.

Iau puțin ulei de masaj. Te vreau toată udă și moale. Deschid uleiul și îmi storc puțin în mâini. Îți frec câteva mâini pe ambele mâini și îl frec ușor și încet în omoplații tăi. Frumoase mișcări circulare.

Strâng sticla și las lichidul să curgă peste tot spatele tău. Apoi ți-l frec ușor pe spate. Am început să-ți masez mai întâi omoplații. Toate sunt tensionate. Totuși, nu vor mai fi când voi tertmina.

Apoi, îți frec gâtul. Folosesc mai multă presiune, ca să pot rezolva toate problemele. Îmi trec mâinile în sus și în jos pe părțile laterale ale spatelui tău. Scoti un geamăt mic. Îți tot masez spatele până când se simte frumos și moale. Apoi, strâng mai multă loțiune în mâini și îți ud brațele cu lichidul frumos mirositor. Brațele tale sunt la fel de încordate ca spatele.

Acest lucru poate necesita ceva de lucru, cred pentru mine. Îmi alunec fundul pe spatele tău, ca să pot ajunge mai bine la brațele tale. Încep de la bază și mă îndrept spre mâinile tale. Acolo, fiecare deget este mângâiat și frecat. Mă întorc pe brațele tale. Mă alunec de pe spatele tău, doar pentru ca mâinile mele să se oprească pe fundul tău frumos și ferm. Trebuie din nou să mă întind după sticlă. De data asta o storc direct pe pielea ta în așteptare. Se prelinge în crăpătura ta. Îți prind fundul și îl frec bine. Scoti un mic geamat. Mă asigur și acord o atenție deosebită crăpăturii tale. Mă apropii foarte mult de fundul tău și îl masez încet și ușor.

– Desfă-ți picioarele. Vreau să-ți fac coapsele în continuare.

Îți desfaci picioarele pentru mine. Mă cobor de pe tine, doar ca să pot să te călăresc pe spate. Îți storc mai mult ulei pe ambele picioare. Dar stai, m-am răzgândit. Vreau să încep de la picioarele tale și să mă îndrept în sus.

Îți apuc unul din picioare. Îmi trec degetele printre degetele tale de la picioare. Apoi îți frec tare călcâiul. Se pare că aveau nevoie de asta. Apoi îți prind pe rând fiecare dintre glezne și o frec cu ulei. Odată ce gleznele sunt gata, fac același lucru cu gambele tale. Acum am ajuns la coapsele tale. Frec o parte din loțiune și le sărut pe fiecare chiar sub fundul tău.

– Acum am nevoie să te întorci. Sunt doar la jumătatea drumului.

Cobor de pe tine și te întorci. Mă urc din nou pe tine. Tragi de blugii mei.

– Nu, nu, nu. Asta va veni mai târziu. Te vreau mai întâi relaxat.

Te liniștești doar puțin. Merg înainte și încep cu picioarele tale de data asta. Încep din nou la picioarele tale. Încă o dată, degetele mele simt nevoia să se frece între fiecare deget de la picioare. Întră și ies, îți înmoaie degetele de la picioare cu ulei.

Acord la fel de multă atenție picioarelor tale ca și spatelui. Apoi ajung la coapse. Iau mai mult ulei și le frec bine.

– Arăţi destul de bine ca te mănânc!

Așa că mă aplec și ciugulesc din interiorul coapsei. Părul meu se lovește de penisul tău palpitant, iar tu ai scos din nou un geamăt mic. Dar cealaltă coapsă pare geloasă, așa că o ciugulesc.

– Ai un gust atât de bun!

Trebuie să iau mai multă loțiune. Îți masez din nou brațele, doar pentru a mă asigura că primesc suficientă atenție. În continuare, fac vârtejuri pe abdomenul tău. Apoi mâinile mele masează uleiul înăuntru. Îmi duc mâinile direct la penisul tău și le aduc înapoi din nou. Te înclini spre mine.

– Hopa, am uitat un mușchi, chicotesc. 

– Cred că voi aștepta un minut înainte să-l masez. Nu vreau să ajungă la suprasolicitare, încă.

Așa că, încalec pe picioarele tale, exact sub singurul mușchi pe care l-am lăsat nebăgat în seamă. Îmi ridic încet cămașa peste cap și o scot. Mă întind spre spatele meu și îmi desfac sutienul. Îl aruncă prin cameră. îmi deschei blugii. Apoi le deschid fermoarul în timp ce mă uit în ochii tăi. Alunec într-o parte a ta și îmi trec blugii peste șolduri. Desigur, nu port lenjerie intimă. Acum încă o dată mă urc pe picioarele tale. Mă întind după loțiune și îmi pun puțină în mână. Îmi frec încet mâinile. Îmi întind mâna spre și îți frec penisul. Te balansezi spre mâna mea. Am pus puțin din ulei doar la baza membrului tău palpitant.

Mâna mea se îndreaptă spre tine. Cred că îi place mai mult în partea de jos. Așa că mâna mea se retrage în jos. Ei bine, așteaptă, se poate decide. Poate că i-a plăcut mai mult la vârf. Cred că gura mea va trebui să preia controlul deoarece mâna mea are o minte proprie.

Mă aplec și iau doar capul în gură. Limba mea desenează cercuri în jurul ei. Îți scot penisul din gură. Dar, l-am pus la loc. De data asta buzele mele alunecă pe tine. Sus si jos. În sus și în jos buzele mele continuă. Începi să-mi împingi gura. Te iau mai departe. Mă mișc mai repede pe penisul tău. Împingi mai tare.

Cu mâinile mă întind în jur și îți masez testiculele. Se simt bine. Îmi mișc buzele și mai repede pe penisul tău. Dai mai tare și gemi mai tare. Încep să te sărut spre gura ta. M-am oprit la buric și îmi alunec limba înăuntru și afară din el de câteva ori. Apoi gura mea ajunge la sfârcul care este chiar sub tatuajul tău. 

Apoi te ciugulesc puțin. Îți arcuiești spatele la mine. Îți treci mâinile pe lateralele mele și îmi apuci sfârcurile.. Le ciupești ușor și eu gem. Iau celălalt mamelon în gură și îi acord la fel de multă atenție ca și primului. Apoi te sărut pe gât și merg spre urechea ta. Îmi alunec limba în exterior înainte de a o adânci în centru. Mă îndrept spre buzele tale. Îmi apuci ambele sfârcuri și începi să-mi frămânți sânii.

Mă aplec în mâinile tale. Pasarica mea uda stă chiar deasupra penisului tău. Doar la îndemână. Apoi te sărut pe buze. Limba mea iti linge dintii. Deschizi gura mai larg. Mâinile tale își croiesc drum pe corpul meu. Se opresc la clitorisul meu.

Începi să-l freci în cercuri. Mă îndrept spre mâna ta. Asta se simte foarte bine. Apoi îți iau în mână penisul tău în așteptare. Mă cobor până la capăt. Mă întorc sus. Apoi jos din nou. Încep să pompez în sus și în jos.

Întinzi mâna și îmi ciupești sfârcurile. Gem. Pompez mai tare. Împingi în sus. Cobor din nou, tu împingi în sus. După puțin timp ejaculezi în jeturi puternice.