Masaj Paizuri

 Masaj Paizuri

 

Duc o viață grea la muncă; Sunt mereu în picioare și mut încărcături grele prin docuri. Într-o zi, după o zi grea de muncă de alergare pentru șeful meu de a muta lucrurile de la A la B și de a-mi forța corpul, am vrut să mă relaxez. Mă durea corpul și aveam noduri în mușchii spatelui de la atâta muncă. Aveam nevoie de ceva care să-mi ia durerea, ceva care să-mi facă ziua mai bună după o zi atât de grea. Așa că am decis să merg la un salon de masaj.

Nu știam de niciunul în apropiere, așa că am căutat și am găsit unul nu prea departe de locul unde lucram și așa că m-am dus în speranța de a obține puțină relaxare și eliberare. Nu eliberare sexuală, doar o eliberare de tensiunea zilnică. Eram complet inocent și nu știam că salonul de masaj la care mă duceam urma să îmi ofere un Happy Ending. Ar fi trebuit să citesc mai mult descrierea salonului.

Am intrat în salonul numit „Vip Zone” și m-a întâmpinat o recepționeră drăguță. Era o fată drăguță minionă, cu păr lung și negru, piele deschisă și o rochie care arăta multe, mai ales decolteul ei. Am încercat să nu mă uit și așa m-am uitat la tabelul de prețuri și de timp din spatele ei.

Am cerut un masaj de 30 de minute. Ea mi-a spus ce se va întâmpla în timpul masajului și m-a condus în camera mea. Am intrat și mă aștepta o maseuză. Era și ea foarte sexy. Tânără de 20 de ani cu par negru; un corp drăguț, sâni grozavi și un fund foarte drăguț din câte am putut vedea. Dar la fel ca înainte, am încercat să nu mă holbez. 

– Bună, eu sunt Suki, voi fi maseuza ta astăzi, a spus ea în timp ce mă lua de mână și mă ghida în camera noastră și la masa de masaj.

După scurta întâlnire și salut, m-am dezbrăcat, ceea ce a fost puțin ciudat, deoarece Suki era în cameră cu mine. Apoi m-am așezat pe masă cu un prosop acoperindu-mi fundul și am ajuns în poziția obișnuită și am așteptat atingerea minunată a lui Suki. Mâinile lui Ski au fost foarte drăguțe în timp ce mi-a masat nodurile din spate. Apoi au urmat brațele mele dureroase. După aceea, picioarele mele și ea au lucrat puțin mai încet la picioarele mele, ceea ce a fost frumos. Mi-a plăcut mai ales când mâinile ei s-au rătăcit puțin în sus, au trecut de prosop. Nu m-am putut abține să nu devin puțin tare în timp ce degetele ei agile mergeau ușor de-a lungul testiculelor mele.

A fost oarecum un masaj normal pentru primele douăzeci de minute, cred. Am vorbit puțin despre muncă și zi. Practic spunându-i de ce eram acolo pentru masaj. Era drăguță.

Deci, după ce s-a terminat masajul, cred, a început să-și ducă mâinile un pic sus în zona coapsei din nou și m-am zvârcolit puțin în timp ce degetele ei mi-au atins penisul. Nu m-am putut abține să devin tare în acel moment. Din moment ce nu făceam prea mult sex în viața mea, asta era la fel de aproape cum fusesem în câteva luni. M-am întors rapid și mi-a plăcut să mă uit la trupul frumos al lui Suki, mai ales când ea îmi masează pieptul și i-am văzut decolteul adânc. Sânii ei erau mari și arătau moi. Am încercat să nu mă uit, deoarece fiecare mică privire îmi dădea și mai multă excitare. Nu am vrut să o jignesc sau să provoc o situație incomodă.

Dar nu aveam ce face. Suki mi-a văzut erecția și oricât am încercat să nu… Am continuat să mă uit la sânii ei uimitori. Puțin după, Suki mi-a spus să mă așez pe partea laterală a mesei, ceea ce mi s-a părut o cerere ciudată. Am făcut-o oricum și am încercat să-mi ascund penisul cu prosopul pe care mi l-a dat. Nu a folosit la nimic, pentru ca a spus ca aceasta parte a masajului nu necesita prosopul așa ca mi l-a luat și mi-a spus sa închid ochii. La momentul respectiv, credeam că este un masaj de tip senzorial, sau poate că nu mai voia să mă uit la sânii ei. Încă mă simțeam stânjenit că penisul meu era în aer liber pentru ca ea să-l vadă.

Am așteptat câteva secunde și am auzit sunete. Sunetul foșnetului de țesătură; loțiune fiind aplicată pe piele, ea a îngenuncheat în fața mea și apoi am simțit o senzație uimitoare. Încă cu ochii închiși; Suki și-a înfășurat sânii în jurul penisului meu și mi-a acoperit penisul cu decolteul ei strâns, uns.

Am deschis larg ochii după ce am simțit senzația bruscă și am văzut ce făcea ea. 

– Ce faci? am întrebat.

Ea a spus pur și simplu un cuvânt, cu un strop de confuzie, cu privire la modul în care am reacționat. 

– Paizuri. 

Și habar n-aveam ce naiba înseamnă asta.

– Pai-zur-i? am întrebat.

– Știți că acesta este un salon cu Happy Ending, nu-i așa? Paizuri înseamnă „sex cu sânii”, a spus ea și a mers blând și subtil în sus și în jos cu sânii ei mângâindu-mi penisul. 

Bănuiesc că încerca să mă seducă să-și lase sânul să mi-o tragă sau să-mi dea „Paizuri”, așa cum o spunea ea.

– Oh, nu, nu trebuie să… am încercat în timp ce ea a urcat pe penisul meu cu sânii ei și s-a simțit uimitor, mai ales când penisul meu era strâns în decolteul ei.

– Paizuri? Suki spuse din nou, am bănuit că mă întreba dacă vreau să continue. 

Și cum aș putea să-i spun nu ei sau sânilor ei uimitori, înfășurați în jurul penisului meu și făcându-mă ușor în beatitudine.

Am dat din cap atunci și așa că Suki s-a dus să lucreze cu sânii… sau Paizuri, așa cum o spunea ea. I-am explicat apoi că nu știam că este genul ăsta de salon și a chicotit politicos de situație. Mi s-a părut și amuzant.

Apoi a început să mă frece mai repede după ce și-a apăsat sânii împreună puțin mai mult pentru a adăuga presiune pe penisul meu. De asemenea, și-a scos puțin limba și mi-a lins vârful penisului și gaura acestuia, iar asta s-a simțit minunat.

Nu după mult timp după ce penisul meu devenise incredibil de sensibil și eram pe punctul de a ejacula între sânii ei. Nu mai primisem niciodată acest tip de tratament de la nimeni până acum, de la nicio prietenă, o aventură de noapte, nimeni. Dar acest Paizuri a fost ceva ce mi-a plăcut.

– Voi ejacula în curând, i-am spus.

Suki m-a frecat cu sânii și mai repede și mai tare, când a început să-mi vorbească murdar.

– Așa este; ejaculează pentru maseuza ta. Lasă-o să-ți mulgă penisul până se usucă, a spus ea.

Toate cuvintele ei păreau să facă a fost să creeze o încărcătură pentru ea când am ejaculat. Masajul ei se simțea atât de bine; presiunea, umezeala și căldura provenind de la sânii ei. M-am simțit prea bine și așa mă apropiam.

Suki mi-a zâmbit în timp ce mă apropiam din ce în ce mai mult. Lichidul seminal a început să se scurgă din penisul meu, deoarece eram pe punctul de a ejacula în orice secundă. Și apoi; dintr-o dată, de parcă știa exact ce să facă, Suki m-a masat și mai tare și mai repede fără avertisment. Era ca și cum o vale de beatitudine ar fi fost înfășurată în jurul penisului meu și ar fi încercat să mă scurgă. Și atunci am intrat între sânii ei. 

– Mă slăbesc… mă fac… am spus iar și iar.

Penisul meu tocmai ieșea din vârful decolteului ei; așa că, când am ejaculat, a zburat puțin în sus și a lovit bărbia ei pentru a se scurge înapoi în jos pentru a fi strâns în decolteu. Am ejaculat din greu și am continuat timp de aproximativ douăzeci de secunde de la masajul ei minunat. Nu am știut niciodată că se va simți atât de bine.

După terminarea orgasmului, m-am întins pe masă și am gâfâit de la orgasm, în timp ce ea își apăsa sânii împreună și mi-a adunat tot sperma între sânii ei. S-a simțit atât de bine când a stors ultimele picături de spermă din penisul meu în timp ce și-a adus sânii în sus pentru a mă curăța.

– Te-ai simțit bine? a întrebat maseuza mea.

– La naiba da, am spus în timp ce am simțit că tensiunea de astăzi mă părăsește și m-am simțit complet relaxat și epuizat.

După care am făcut un duș rapid, m-am îmbrăcat și ea mi-a dat cartea de vizită de la salon. Ea a vrut să vin din nou pentru o altă ședință Paizuri cu ea sau cu o fată la alegerea mea, dacă vreau.

M-am întors de câteva ori; doar o dată pe lună și am avut cele mai mari orgasme din viața mea datorită acelor fete. Ele chiar știu cum să satisfacă un bărbat.