Masaj special pentru Taylor

 Masaj special pentru Taylor

 

În ultimii doi ani, Taylor a pierdut aproape patruzeci de kilograme de grăsime și a câștigat aproximativ 50 de kilograme de mușchi. În ciuda acestui fapt, încă mai avea probleme cu corpul. Avea tendința să-și vadă doar imperfecțiunile, ceea ce îl făcea foarte timid cu femeile. Acest lucru a fost agravat de faptul că el fusese crescut să creadă că sexul este pentru căsătorie.

Îi plăcea încă această idee, dar la 38 de ani începea să pună la îndoială asta. Mai precis, libidoul lui țipa pentru eliberare de altceva decât de propria lui mână. Doar câțiva dintre cei mai apropiați prieteni ai săi se uitau la porno online, ceea ce era aproape la fel de rău ca și să facă sex, conform grupului său de colegi.

În ciuda acestui fapt, el nu a putut să încalce acea singură regulă sacră. Făcuse câteva lucruri cu prietenele anterioare. S-au pipăit, s-a jucat cu sânii, chiar le-a atins cu degetele și a primit un handjob. Dar sexul era o graniță grea pentru el. În ultima vreme însă, fantezasmase despre o femeie care îl forța să facă sex. Fie îl amenința cu pistolul, îl șantaja sau pur și simplu îl facea să fie atât de excitat încât nu putea gândi corect.

În partea de sus a listei sale de femei pe care și-ar fi dorit să-l forțeze să facă sex, se afla și maseuza lui, Mila. De fapt, arăta destul de asemănător cu omonima ei, Mila Kunis. Păr negru până la umeri, ochi migdalați și o siluetă în mare parte subțire. Ea avea o cantitate sexy de mușchi feminini, precum și sânii cupa D față de B a lui Kunis

Salonul de masaj Vip zone era o afacere locală foarte relaxată. Au început să accepte carduri de debit abia cu câțiva ani înainte și au început să folosească computerele pentru rezervări cu câteva luni în urmă. Cel mai casual lucru la ei era politica lor legată de uniformă. Nu era niciua.

Nu, nu se plimbau nud, dar nu aveau uniformă. Așadar, maseuzele puteau purta orice doreau. De obicei, asta însemna doar haine confortabile. Blugi și pulovere iarna, pantaloni scurți și tricouri vara. Orice ar fi purtat Mila, arăta mereu sexy.

Acest lucru l-a îngrijorat pe Taylor la început, a trebuit să închidă ochii și să se concentreze pe altceva pentru a nu avea o erecție. S-a obișnuit cu garderoba Milei în timp, asta și s-a masturbat în baia din salon înainte ca ea să înceapă să se frece de el. O erecție ar fi jenantă, ejacularea în fața ei ar fi mortificantă, chiar și în ciuda fanteziei lui.

Făcând acești pași, și prin îndemnul Milei de-a lungul timpului în care a văzut-o, treptat începuse să poarte din ce în ce mai puține haine sub pătură. Când venea prima dată, purta slip, pantaloni scurți de antrenament și un tricou. Acum, era suficient de confortabil încât să poarte doar slipul.

Mila îi sporise și încrederea în sine. Ea l-a complimentat frecvent pe Taylor pentru fizicul lui. Ceea ce el avea nevoie cu disperare. Aproape orice alt tip ar observa interesul Milei și i-ar cere să iasă, dar Taylor nu avea nicio idee despre avansurile ei.

– Taylor, ce mai faci? 

Mila s-a apropiat și l-a îmbrățișat.

– Sunt bine. Tu? 

Taylor a manevrat într-o îmbrățișare laterală, astfel încât Mila să nu-i poată simți erecția care creștea încet la vederea ei. Astăzi, ea purta pantaloni scurți de blugi foarte scurti și un maiou alb care arăta mult decolteu. Și bineînțeles, ca întotdeauna, fără pantofi. Nu purta niciodată pantofi la serviciu. Taylor se întrebă dacă purta vreodată pantofi în afara serviciului.

– Sunt bine. Te doare ceva azi?

– Picioarele și fesierii mei. Ieri a fost ziua picioarelor.

– Am crezut că părea că coapsa ta are puțină pompare în plus.

Taylor știa că ea glumea, dar el încă s-a bucurat de complimentul iubitei lui ultra sexy. Mila a căzut în genunchi în fața lui și a început să-i simtă coapsa prin afara pantalonilor scurti. Privind în jos la ea, Taylor putea să observe că aproape că îi vedea buricul după decolteu, cămașa ei era atât de lejeră.

A simțit că primește un impuls într-un mușchi diferit, așa că a ridicat privirea spre camera din apropiere. 

– Asta e pentru noi?

– Da, intră și schimbă-te și intră sub pătură.

– Bine, mulțumesc.

Abia când Taylor a închis ușa în urma lui și-a dat seama că a uitat să meargă mai întâi la baie pentru a-și elibera testiculele. Problema era că acum era complet erect și nu avea să-și poată ascunde cei douăzeci de centimetri. Gândindu-se repede, s-a hotărât asupra unei idei stupide, dar singura disponibilă.

Fiecare cameră avea o cutie de șervețele și un coș de gunoi. Acestea nu erau furnizate pentru ca clienții să se masturbeze, dar într-un fel erau la îndemână. Taylor s-a dezbrăcat rapid nud și și-a pus toate hainele într-o grămadă în colț. Trebuia să fie rapid. Din fericire, era atât de încântat încât asta nu era o problemă.

Și-a golit rapid sistemul în câteva șervețele care abia puteau să-i țină încărcătura. A înfășurat acele șervețele în mai multe șervețele și prin tot pachetul. Apoi a auzit bătăi în uşă.

Taylor a intrat în panică și a sărit repede sub cearșaf. Hainele lui erau de cealaltă parte a camerei și nu avea suficient timp să-și pună lenjeria la loc înainte de a se urca în pat.

Tocmai se acoperea și se planta cu fața în perna de masaj în formă de gogoașă când auzi ușa deschizându-se.

Mila a fost puțin surprinsă de toată mișcarea pe care a văzut-o când a pășit, dar la început nu s-a gândit la asta. Dar apoi a observat lenjeria lui Taylor în colț. Acest lucru i-a dat ouțin de gândit. În primul rând, se simțit atât de fericită că Taylor se simțea în sfârșit suficient de confortabil pentru a fi nud sub pătură cu ea.

În al doilea rând, ea se simțea, de asemenea, incredibil de excitată. Întotdeauna se uda puțin de câte ori ajungea să frece mușchii lui Taylor. Ea mergea chiar în baie și se masturba imediat ce termina. Întotdeauna lăsa o mare mizerie în urmă stropind ca o fântână. Dar nu se putea abține.

Să-i vadă lenjeria intimă a fost o întorsătură și mai mare pentru ea. Oamenii au vorbit mereu despre fetișul bărbaților pentru chiloți, însă nimeni nu s-a oprit vreodată să creadă că femeile ar putea avea același fetiș. Și ea avea, rău.

– OK, acum relaxează-te și voi începe într-un minut. Trebuie doar să pun câteva lucruri la punct.

Ea se duse la hainele lui din colț, se aplecă și îi ridică delicat lenjeria. Ea a adulmecat liniștit din picioare și a simțit că bătăile inimii încep să crească. Apoi a observat o mică pată umedă. Era pe cale să fie supărată de gândul că tocmai i-a mirosit pipi-ul, dar apoi și-a dat seama că nu asta era.

Mirosul, culoarea și aspectul erau ușor de înțeles. Era lichid seminal. Ea aruncă o privire spre Taylor pentru a se asigura că nu se uită și și-a tamponat limba pe el. Cu siguranță era spermă, iar Mila a trebuit să-și verifice propriile picioare pentru a se asigura că nu curg sucuri erotice.

Mila îi puse repede la loc și se duse de cealaltă parte a mesei. Totuși, mirosul spermei lui a devenit mai puternic. Apoi a observat o grămadă mare de șervețele în coșul de gunoi. Ea știa instinctiv ce era acolo. Mila a trebuit să se abțină fizic să nu le scoată și să le lingă.

Taylor devenea nervos că a descoperit ce făcuse el. Nu i-a luat niciodată atât de mult să înceapă. Tocmai când inima îi era pe cale să-i izbucnească din piept și avea de gând să mărturisească totul, a vorbit Mila.

– OK, să netezim mai întâi acest cearșaf.

Mila s-a mutat la capul patului, a luat tivul cearșafurilor și a început să le înflorească de mai multe ori. Taylor încremeni. Ea nu făcuse niciodată asta înainte și nu avea nicio posibilitate să nu-i poată vedea totspatele în timp ce aranja lenjeria. Dintr-o dată, un miros ciudat i-a pătruns pe nas și l-a făcut să se relaxeze.

– E un fel de tămâie care arde?

– Nu, de ce?

– Miroase ceva. E cam dulce, ca melasa.

Mila încetă să mai netezească cearșaful. Ea păru brusc nervoasă în răspunsul ei. 

– Oh, um, asta e… Acesta este doar noul meu parfum. Este prea puternic?

– Nu, este grozav. Este de fapt destul de relaxant.

– Oh, grozav. Voi începe cu picioarele tale.

De îndată ce Mila s-a îndepărtat de capul lui Taylor, mirosul a dispărut.

Milei nu-i venea să creadă că trupul ei o trădează așa. Mirosul dulce era, fără îndoială, păsărica ei. A simțit că începe să se încălzească când a aruncat o privire furișată la fesele lui Taylor, care ar fi putut fi sculptate din granit. Ea a tras repede cearceaful de pe piciorul lui drept și a început să-l bage dedesubt.

Acestea erau toate procedurile de operare standard până când ea i-a simțit accidental membrul de dimensiune mare prin cearșaf. A simțit că păsărica începea să picure. Cu atât mai mult după ce ea a împins cearceaful în sus și a descoperit aproape jumătate din fesa lui. Își dorea atât de mult să se aplece și să muște mușchiul.

S-a uitat în jos și a observat că picioarele pantalonilor ei de blugi începeau să se ude puțin. Cu cât acest masaj dura mai mult, cu atât aveau să fie mai înmuiați. Dacă nu făcea ceva, avea să arate de parcă s-a udat înainte de a termina. Singura opțiune posibilă a fost totuși să-și scoată pantalonii scurți și lenjeria intimă.

Era o opțiune îngrozitoare, dar, deși nu se uita în sus, probabil că nu avea să știe niciodată. Așa că, cât de liniștită a putut, și-a dat jos pantalonii scurti strâmți și chiloții ei roșii. Mirosul de păsărică a umplut camera acum că era dezinhibat de hainele ei.

– Ai pulverizat mai mult din acel parfum? întrebă Taylor.

– Oh, um, da, ai spus că-ți place, așa că m-am gândit că voi pune mai mult în aer.

– Mulțumesc.

– Da, nu e nicio problemă.

Mila a început să-i maseze gambele lui Taylor, dar totul începea să fie puțin cam mult pentru ea. Excitația ei îi întuneca gândirea. Trebuia să găsească o modalitate de a-și elibera tensiunea fără ca el să afle.

Când s-a mutat la ischiochimbiolarele lui, și-a dat seama ce putea face. A început să-și flexeze șoldurile înainte și înapoi și să frece de colțul patului. Ea și-a cronometrat mișcările cu mâinile pe piciorul lui, astfel încât el să nu observe mișcarea în plus.

Mila era pe punctul de a avea orgasm, când și-a dat seama că trebuie să treacă la fesele lui. Problema era că ea nu putea ajunge în mod eficient la fesele lui și totuși să se frece de colțul mesei. Nu se putea opri acum însă, așa că a încercat cea mai riscantă manevră de până acum.

Taylor a observat că dădea peste masă puțin mai mult decât în ​​mod normal, dar lui nu-i păsa. Era prea ocupat să încerce să se gândească la altceva în timp ce mâinile ei se strecurau încet din ce în ce mai aproape de fundul lui.

– Voi încerca ceva nou dacă e în regulă pentru tine.

– Hm, sigur, despre ce este vorba?

– Am această unealtă specială pe care o voi folosi pentru a-ți masa călcâiul în timp ce îți masez fesierii. Știi, din moment ce cei doi sunt atât de legati intrinsec.

-Da, asta are sens.

Taylor o simți pe Mila mișcându-i parțial piciorul de pe pat și punând ceva cald, umed și moale pe călcâiul lui. Obiectul părea să se îndoaie și să tragă în timp ce se mișca în sus și în jos. Taylor știa în sinea lui ce era de fapt pe călcâiul lui, dar era prea stânjenit și excitat ca să recunoască asta chiar și în mintea lui conștientă.

Apoi a început pe fesele lui. A început destul de normal. Mila și-a folosit cotul pentru a săpa adânc în fesieri. La fiecare câteva secunde, cotul ei se muta într-o altă parte a fesei lui și își continua cercurile. De-a lungul timpului, cearșaful care acoperea jumătate din fesa sa a urcat din ce în ce mai mult, până când și-a dat seama că era complet expus.

Taylor s-a simțit jenat și rușinat, dar s-a aprins și el. A simțit că începe să crească, dar cu patul în cale, axul sa lungit drept în jos. Îi era prea rușine să vorbească și așa că a încercat să-și controleze respirația rapidă.

Dar apoi o auzi pe Mila respirând greu. 

– Eşti în regulă?

Pe nerăsuflate, răspunse Mila:

– Da… 

Vocea ei era tremurată.

– De ce… De ce întrebi?

– Ei bine, respiri foarte greu.

– Oh, asta e… Asta doar pentru că această nouă mașină este greu de manipulat.

Taylor începu să-și ridice capul pentru a-i spune că nu trebuie să o folosească, dar Mila întinse mâna și îi împinse capul înapoi în jos. 

– Nu ridica privirea! Îmi pare rău, um… Doar că mașina asta stropește sporadic lubrifiant și nu vreau să-ți ajungă în ochi.

– Mulțumesc, spuse Taylor stânjenit.

Mila știa că trebuie să se oprească, dar nu putea. Era prea aproape de a ejacula. Ea a continuat să-și frece păsărica de călcâiul lui Taylor și bâjbâind fundul lui. Nu s-ar putea numi în niciun fel masaj în acest moment. Era tot ce putea face să nu pipăie penisul gros pe care îl vedea crescând sub cearșaf.

Nu se mai putea abține. 

– Voi încerca puțină presopunctură, așa că s-ar putea să simți o mică înțepătură.

– Bine.

Mila s-a aplecat și i-a dat o mușcătură de dragoste pe fesă și asta era tot ce avea nevoie. Ea a ejaculat și i-a stropit pe spatele piciorului. Odată ce a coborât din intensitate, i-a acoperit fesierul și piciorul drept și s-a mutat pe stângul.

– Ai avut dreptate, mașina aia a stropit multă lubrifiere.

Mila a fredonat pur și simplu afirmativ în timp ce și-a dat seama că va trebui să facă același lucru cu piciorul lui stâng. O parte din ea era îngrijorată că acest lucru dubla șansa ca el să afle, dar era o parte mai mare care era încă extrem de excitată.

A copiat tot ce a făcut cu partea dreaptă, în stânga. Dar când a ajuns la coapsa lui, și-a lăsat dosul degetelor să-și zdrobească partea inferioară a penisului lui de fiecare dată când a împins în sus. Mila știa că se joacă cu focul, dar aceasta era concesia ei de a nu ajunge să ia cârnatul uriaș în gură.

Taylor simți degetul ei zdrobindu-i penisul iar și iar. Îl înnebunea. Nu era sigur dacă o făcea intenționat, dar dacă o ținea așa, avea să ajungă să se ejeculeze pe patul ei. Dar tot de rușine nu a spus nimic. Nu mai ejaculase niciodată cu penisul îndreptat în jos, iar ideea părea dureroasă. Era deja dureros în felul în care era restricționat.

Chiar când Taylor era pe cale să aibă o ejaculare foarte dureroasă, Mila s-a oprit și s-a îndepărtat de el. A auzit niște foșnet, apoi a spus: 

– Îmi pare rău, am uitat ceva afară. Mă întorc imediat.

De îndată ce a auzit ușa închizându-se, Taylor a sărit în sus și a aruncat o încărcătură masivă în coșul de gunoi. S-a curățat cu șervețele și a sărit înapoi în pat exact când a auzit din nou ciocănitul.

Mila își dăduse seama în ultima secundă că îi provocase durere lui Taylor. Neputând să se gândească la o altă cale de a ocoli situația, ea și-a pus repede pantalonii scurți și a ieșit din cameră. Era pe punctul de a avea un alt orgasm, dar ultimul lucru pe care a vrut să-l facă a fost să-l facă de rușine pe Taylor.

Când ea s-a întors, el tocmai se așezase sub pătură. Din fericire pentru ea, ea a reușit să găsească o scurtă privire asupra erecției lui dezumflate, în timp ce el încerca să se grăbească înapoi sub pături. Asta a continuat să-i stârnească excitarea.

Ea a decis să nu mai revină la picioare, dar știa că trebuie să termine fesierul stâng. Și-a adunat toată puterea de voință ca să-l maseze ca de obicei și să nu-l muște, înainte de a trece la partea inferioară a spatelui lui.

Lui Taylor nu-i venea să creadă cât de norocos avea ca ea să plece din cameră. Totul părea să se calmeze și acum. Ea nu mai făcea nimic în mod evident sexual în timp ce își făcea drum pe spatele lui.

Când a ajunse la umerii lui, el văzu picioarele ei apărând în raza lui vizuală. Lui Taylor nu îi plăceau picioarele, dar ale ei erau de fapt destul de frumoase, mai ales cu lacul roșu aprins de pe unghii. Nici picioarele de care erau atașate nu erau rele.

Mila s-a ghemuit apoi și a început să-i maseze scalpul. Dar când ea a făcut asta, el i-a văzut în tricou. În mare parte, doar îi vedea decolteul uimitor. Dar, odată cu mișcările lui, îi vedea sporadic sfârcurile. Voia să închidă ochii pentru a-i păstra modestia, dar pur și simplu nu putea. Așa că a văzut cum sânii ei dansau și se mișcau înainte și înapoi în fața ochilor lui timp de câteva minute.

În cele din urmă, ea s-a ridicat din nou și a început să-i maseze dorsele. Mila a prins de brațele lui Taylor și le-a poziționat în spate, extinzându-se pe partea din față a mesei. Apoi s-a întors să-i maseze dorsele, dar rapid a părut să devină puțin frustrată de ceva.

– Taylor, relaxează-ți brațele.

– Îmi pare rău, încerc, dar ele tot vor să cadă pe marginile mesei.

– Am o idee. 

Mila îi luă mâinile și le băgă în buzunarele din spate ale blugilor ei. 

– Așa vor rămâne automat pe loc.

Lui Taylor nu-i venea să creadă că mâinile lui erau pe fundul ei. Ar fi vrut să o apuce de fese din clipa în care le-a văzut. S-a străduit din greu să nu o pipăie totuși. Ar fi o încălcare a încrederii în mintea lui. Nu avea suficientă încredere în el încât să-și pună mâinile într-o zonă atât de personală.

Nu a stat acolo cu mult timp înainte ca Taylor să le strângă și să le apuce de durere. Mila găsise un nod deosebit de dur și dureros în spate.

– Shhh, e în regulă, e în regulă, l-a convins cu blândețe. O să rezolvăm această încordare împreună. Pune-ți mâinile înapoi în buzunarele mele. Strânge cât ai nevoie pentru a suporta durerea.

– Ești sigură?

– Da.

– Ok, spuse Taylor, înainte de a-și băga mâinile înapoi în buzunarele ei. Numai că a știut imediat că a intrat un strat prea adânc. Avea denim pe dosul mâinilor și carne și un material satinat pe palme. Își puse mâinile direct pe chiloții și fundul ei.

Înainte să le poată scoate și să-și ceară scuze, Mila s-a pus pe nodul din spate. El îi prinse strâns fesele în timp ce călăreau împreună în această furtună. El s-a mai strâns de câteva ori până când chiloții ei s-au înghesuit în crăpătura ei. Taylor nu simțise niciodată atât de multă durere și plăcere simultan în viața lui.

Mâinile îi se întindeau din ce în ce mai mult, până când degetele au simțit umezeală, iar degetul arătător drept era în ceva umed și moale. Era îngrozit de felul în care o mânuia, dar se putea concentra doar pe durere, care începea încetul cu încetul să scadă.

Când în sfârșit a dispărut, Taylor a spus: 

– Îmi pare rău. Nu am băgat degetul în fundul tău, nu-i așa?

Mila a râs. 

– Este într-o gaură, dar cu siguranță nu este fundul meu.

– Îmi pare rău, spuse din nou Taylor.

– Mi-ar fi mai ușor să cred scuzele astea dacă nu m-ai mai băga degetele.

Taylor și-a tras imediat mâinile și le-a așezat pe pat, uitând complet că era gol. Mila a băgat în seamă penisul lui Taylor și își dorea să fie în gura ei.

– Îmi pare atât de rău, te rog să nu spui nimănui. Voi face orice ca să te revanșez.

– Orice? întrebă Mila cu o sprânceană înclinată.

– Orice.

Mila l-a privit o secundă, înainte de a se plimba în fața lui și l-a sărutat cu pasiune. Mâna ei stângă îi trecea prin părul lui, în timp ce mâna ei dreaptă se ondula în jurul erecției lui în creștere. Ea îl pompa încet în sus și în jos. Taylor nu avea sânge în cap ca să mai facă obiecții.

Taylor a întins mâna înainte și i-a descheiat pantalonii scurți și i-a împins în jos, urmat rapid de chiloții ei. Degetele lui au alunecat în sus și în jos pe buzele ei înainte de a intra în ea cu degetul.

S-au simțit așa timp de câteva minute înainte ca Mila să înceapă să îl sărute pe piept. Limba ei a trasat un cerc în jurul sfârcului lui care l-a făcut să geamă. Ea a continuat să coboare până când și-a luat premiul mult așteptat în gură. Ochii ei frumoși de culoare închisă i-au privit în sus, în timp ce ea îl înghiți iar și iar.

După aproximativ un minut, Taylor a ridicat-o și i-a ridicat tricoul deasupra capului. Se uită mut la sânii ei minunati.

Mila i-a atras privirea și a spus cu o voce blândă: 

– E în regulă. 

Apoi i-a adus capul la piept, iar el a alăptat ca un nou-născut. A petrecut ceea ce i s-a părut o eternitate pe sânii ei, înainte ca ea să-l împingă pe spate și să se urce pe masă cu el.

Mila și-a coborât păsărica pe buzele lui și și-a întors buzele la penisul lui. Taylor nu avea nevoie de instrucțiuni suplimentare cu privire la poziția 69, deoarece se consumau cu voracitate unul pe celălalt. Mâinile lui Taylor rătăceau peste spatele și fundul Milei, în timp ce ea îi mângâia blând testiculele de parcă ar fi ouă delicate.

Mila a ejaculat și a stropit pe toată fața lui Taylor, în timp ce pelvisul ei tremura necontrolat. Dacă nu ar fi avut penisul lui în gură, nu s-ar fi putut abține să strige.