Masaj terapeutic cu surprize

Masaj terapeutic cu surprize

 

Sunt o persoană punctuală, de fapt, sunt mai mult decât punctual. În mod normal, aș spune că ajung cu cel puțin 15 până la 20 de minute mai devreme la fiecare întâlnire pe care o am. Dacă, desigur, nu sunt distras în vreun fel, atunci ajung doar cu 5 până la 10 minute mai devreme.

Așa a fost cazul în această după-amiază, deoarece am sosit cu 15 minute mai devreme la programarea mea de la 16:00. Nu eram în întregime sigur la ce să mă aștept când am tras pe aleea lungă. Singurul gând care mi-a trecut prin minte a fost că eram fericit că cartierul este cel puțin decent.

Despre acest loc aflasem de la un prieten de-al meu, care mi-a spus că dacă vreau cel mai bun masaj sa merg aici. În mod normal, sunt destul de precaut la astfel de locuri, dar mi s-a părut legitim când l-am căutat, așa că mi-am făcut programarea.

Am coborât din camioneta mea și m-am îndreptat spre ușa din față. Vecinii erau afară lucrând la gazon, mașinile treceau pe stradă, doar o după-amiază normală de luni. Cu siguranță, nu e o casă de proastă reputație, așa că nu ar trebui să-mi fac griji că polițiștii dau buzna!

Am sunat la ușă și am fost întâmpinat de o domnișoară îmbrăcată sumar. Părea să fie un amestec de oriental și alb, părul ei lung și negru atârnându-i până la mijloc. Fața ei mică s-a luminat cu un zâmbet când m-a introdus în casă și m-a îndrumat către studioul ei.

– Poți să te dezbraci în vestiar, a spus ea, există un loc unde să-ți așezi lucrurile și un halat pe care să-l porți. Te rog să îndepărtezi toate hainele.

M-am strecurat în spatele ușii vestiarului și mi-am scos hainele. Îmbrăcând halatul, am ieșit și m-am îndreptat spre masa de masaj. 

– Ok, deci vrei un masaj întreg, da? Unde te doare cel mai rău?

– Da, îmi doream un masaj pe întregul corp. De fapt, cel mai tare mă doare la spate și la ischiogambieri, de la împinsul mașinii de tuns iarbă prin curte tot weekendul.

Ea a făcut semn spre masă și mi-a cerut să mă dezbrac și să mă întind pe burtă. Urmând indicațiile ei, mi-am scos halatul. Dintr-o dată, conștient că sunt acum gol în fața acestei tinere, nu m-am putut abține să nu mă întreb cum arată ea sub haine. Acesta era singurul gând de care aveam nevoie, deoarece simțeam agitația familiară în zona inghinală semnalând excitare.

M-am întins pe burtă, ajustându-mă pentru confort. Am simțit un prosop alunecând peste fundul meu gol și am știut că ea era profesionistă. Ținându-mi fața în jos, am stat acolo, așteptând cu nerăbdare vârfurile degetelor ei.

Am auzit câteva foșnet în lateral, urmate de zgomotul unui cărucior mobil rostogolindu-se lângă mine. Am tresărit ușor când mâinile ei mi-au atins partea din spate a gambelor. Am simțit că mi s-a scăpat puțin ulei pe picioare, urmat de degetele ei experte care începeau să-mi îngenuncheze mușchii inflamați.

Atingerea ei a fost cerească, în timp ce își făcea drum pe picioarele mele. Toată durerea se risipea rapid în timp ce ea a lucrat cu masajul în și în jurul picioarelor și mușchilor mei dureroși. Ea a lucrat în susul gambei, masând, alunecându-și mâinile pe interiorul coapselor mele și pe spatele picioarelor mele.

A fost rafinat, doar întrerupt de faptul că a adăugat mai mult ulei pe pielea mea. I-am simțit mâinile alunecând pe interiorul coapselor mele, împingând ușor prosopul în sus, în timp ce degetele ei se atingeau de testiculele mele. Electricitatea mi-a zburat în sus și în jos pe coloana vertebrală când mi-a atins vintrele și sunt sigur că am scos un geamăt.

Ea a lucrat în jurul fundului meu, masând uleiul în partea din spate a picioarelor și a coapselor mele. Degetele ei moi, dar ferme, au făcut magie pe picioarele mele. I-am simțit mâinile alunecând în sus și mi-au luat testiculele, masându-le ușor și rostogolindu-le între degetele ei.

Mi-am ridicat ușor șoldurile și am simțit mâna ei unsă alergând pe lungimea penisului meu tare, strângându-mă ușor. De data asta am gemut și mai tare. Am auzit-o chicotind ușor și apoi mi-a eliberat penisul, alunecându-și mâna înapoi peste testicule și între picioarele mele.

Am simțit niște ulei cald picurându-mi între picioare când a început să frece zona dintre fundul meu și scrot. Degetele ei au masat acea zonă cu expertiză, tachinandu-mi testiculele și zona din jurul fundului meu. Nu cred că penisul meu a fost vreodată atât de tare ca atunci, încordat pe masa de masaj. A fost nevoie de toată puterea de voință ca să nu o răstoarne peste masă chiar atunci și acolo.

Ea a părăsit acea zonă la fel de repede cum a ajuns la ea, lăsându-mă să-mi doresc atingerea ei, în timp ce a lucrat restul drumului pe spatele meu. Trebuie să recunosc, mâinile ei erau minunate împotriva durerii mele de spate, în timp ce ea a eliminat toată tensiunea din sistemul meu. Până când a terminat, singurul mușchi încordat rămas în corpul meu a fost penisul tare, care stătea sub mine.

I-am simțit mâinile alunecând din nou pe spatele meu, masându-și drumul până la fundul meu. S-a strecurat lângă mine și am simțit că prosopul mi-a alunecat de pe spate. Mâinile ei au alunecat peste fundul meu și mi-au cuprins spatele.

Am simțit că mai mult ulei cădea pe fesele mele, urmat de mâinile ei moi, în timp ce îmi masa spatele cu experiență. Apoi a lucrat între fesele mele, degetele ei mergând pe fundul meu, strângându-mi fundul și terminând la testicule.

Când degetele ei au alunecat peste fundul meu, am gemut din nou tare și am auzit-o șoptind: 

– Ridică-ți puțin șoldurile.

Am făcut conform indicațiilor, ridicându-mi șoldurile de pe masă, trăgându-mă ușor de picioare. I-am simțit mâna alunecând în jurul penisului meu dur încă o dată. Pătura de ulei de pe degetele ei în timp ce ea a prins stâlpul meu de oțel și a început să maseze carnea.

S-a simțit suprarealist când a început să-mi maseze penisul tare cu mâna stângă. Am simțit ceva care mi-a întins coapsele și mi-am dat seama că mi-a mutat prosopul sub talie. Apoi i-am simțit mâna dreaptă înapoi în zona dintre fundul meu și testicule.

Când a început să-mi mângâie penisul tare cu mâna stângă, am simțit că degetele ei încep să mă maseze între picioare încă o dată. Am putut simți presiunea degetelor ei în timp ce ea alterna între a-mi masa testiculele și zona dintre ele.

I-am simțit degetele ei pătate de ulei alunecând pe spatele meu, ajungând să se odihnească pe anus. Aproape am sărit când i-am simțit vârful degetului apăsat pe fundul meu. 

– Shhh… relaxeaza-te…

Am simțit că mâna ei stângă crește viteza în timp ce ea mi-a smucit constant penisul tare. Apoi, pe neașteptate, i-am simțit degetul alunecând în fundul meu. Penisul meu deja tare s-a încordat să crească chiar și mai tare când a început să-mi maseze prostata la timp, cu mâna stângă mângâindu-mă.

Capul a început să mi se clatine, în timp ce ea mă îndemna să mă îngenunchez. Capul meu atârna și m-am uitat în jos uitându-mă cum ea îmi smucea simultan penisul tare și îmi masa fundul. A fost intens și eram gata să explodez.

Lichid seminal curgea din vârful penisului meu, amestecându-se cu mâna ei unsă, acoperindu-mi pielea mea și pe a ei. Am început să gem necontrolat, în timp ce penisul a început să se umfle gata să explodeze.

I-am simțit mâna alunecând pe penis, ținându-mă. În același timp, i-am simțit degetul alunecând în fundul meu până la capăt. A fost prea mult pentru mine și aproape am leșinat când gura ei fierbinte s-a prins peste capul penisului meu încordat.

Am ejaculat cu atâta forță încât nu îmi venea să cred. Mi s-a părut că o să ejaculez pentru totdeauna în timp ce ea a continuat să-mi mângâie penisul și să-mi maseze anusul cu degetul.

Am văzut-o cum a înghițit cu lăcomie, înghițind fiecare bucățică din sămânța mea în timp ce i-a țâșnit în gură umplând-o până la revărsare. Pe măsură ce ejacularea mea a început să scadă, penisul încă se zvâcnea, încercând să arunce mai mult în gura ei.

Mi-a dislocat penisul din gură și și-a tras degetul din fundul meu.Mi-a zâmbit dulce și m-a împins înapoi pe masă. Nu m-am simțit niciodată atât de relaxat și totuși atât de epuizat în același timp.

M-am strecurat de pe masă și i-am mulțumit pentru un masaj atât de relaxant. Pe măsură ce m-am îmbrăcat, am ajuns să aflu ceva mai multe despre ea. Aceasta era casa tatălui ei și el a fost destul de drăguț încât să-i amenajeze un studio pentru a-și practica meseria. Tocmai deschisese afacerea cu câteva zile înainte și nu avea prea multe programări, dar era bucuroasă că îmi putea fi de ajutor.

Mi-am plătit taxa, iar cu picioarele ca de cauciuc mi-am făcut drum spre uşă.

Atunci am observat fotografia înrămată de pe perete… colegul meu de serviciu, soția lui și fiica lui mică care tocmai îmi făcuseră cel mai bun masaj pe care l-am primit vreodată…

Dacă ar ști cât de profetice s-au dovedit cuvintele lui…