Masajul

Masajul

 

Știu cât de ireal va suna, dar credeți-mă, este adevărat. Acest lucru s-a întâmplat o singură dată, dar a fost minunat. Pe la sfârșitul toamnei, m-am dus la un salon de masaj. Nu făceam deseori masaje, cam scumpe, dar săptămâna aceea fusese grea. Mergeam la sală în fiecare zi timp de două săptămâni consecutive și timp de două ore o dată. Rezultatele chiar se vedeau și ele. Oricum, am intrat și salonul de masaj mirosea a lavandă și a mentă. Salonul avea canapele albe cu perne negre și două fântâni înalte de apă adăugau un zgomot alb plăcut. M-am dus la recepționeră și i-am spus că vreau o ședință.

Era o femeie tânără, cu forme rotunde, dar cu adevărat superbă. Când s-a uitat efectiv la mine, am observat că atitudinea ei se schimbase într-una ușor seducătoare. Recepționera m-a îndrumat către ultima cameră din hol, din stânga. Am închis ușa și am simțit mirosul camerei. Era un parfum deosebit de trandafir și liliac care mi-a adus aminte de o fată cu care am fost la liceu. Ann, o roșcată care purta mereu un parfum care mirosea a trandafir și liliac. În liceu, era o chestie subțire, cu sâni înflăcărați și un fund ferm la care mă surprinsese uitându-mă un moment sau două. Amândoi aveam o atracție reciprocă unul față de celălalt, dar și unul sau amândoi eram în relații. Oportunitatea de a fi împreună nu a apărut niciodată , din păcate. Camera avea un scaun într-un colț, un birou cu diverse sticle transparente de loțiuni și uleiuri și un teanc de prosoape albe.

M-am dezbrăcat complet și m-am acoperit cu grijă cu un prosop alb acoperind trei centimetri deasupra și dedesubtul fundului meu. M-am relaxat în sunetele blânde ale flautului. Corpul și mintea mi s-au relaxat și orice simț al timpului a dispărut. Oricât de mult ar fi trecut, am auzit o bătaie și o voce feminină strigând din partea cealaltă a ușii.

– Pot să intru? a întrebat ea. 

Vocea ei era blândă și ușoară. I-am spus că da și a intrat. 

– Îmi pare rău că te-am făcut să aștepți. Am întârziat puțin.

– Chiar nu este deloc o problemă, am spus, cu voce profundă și relaxată. Tocmai începi tura?

– Da. Așa că îmi pare rău dacă sunt puțin încordată. Vei fi primul meu client pe ziua de astazi, a spus ea.

Mi-am ținut ochii închiși și am ascultat-o ​​în timp ce se mișca prin cameră, schimbând sticlele și pregătindu-se. Nu prea puteam să înțeleg la momentul respectiv, dar ceva mi se părea… familiar în prezența femeii. Înainte măcar să mă gândesc la cuvinte, mi-au ieșit din gură.

– Ann? am întrebat și am deschis ochii.

Femeia s-a oprit și s-a întors să mă privească. Capul mi s-a ridicat din gaura în care fusese presat. Nu sunt sigur cine a fost mai șocat. Eu sau ea.

– Oh, Doamne, spuse Ann cu un zâmbet sincer. Nu aveam idee că ești tu. Arăți… 

M-a privit cu sprâncenele ridicate. Eram de înălțime medie, dar nu mai arătam nasol. Toată grăsimea pe care o aveam în liceu dispăruse. Înlocuit cu straturi de mușchi sculptați. Ann se împlinise și ea. Nu mai era slăbănoagă și crescuse și ea însăși. Șoldurile ei aveau curbe și sânii i se măriseră și ei, dar erau încă rotunjiți și plini de viață. Abdomenul ei avea o mică curbură feminină, care de fapt îi sporea atractivitatea. Avea încă un păr lung și roșu pe care îl legase. În acel moment, fiecare atracție pe care am simțit-o acum cinci ani s-a repezit asupra mea. Ne-am uitat unul la altul mult timp.

– Arăți uimitor, am spus.  Nu cred că ai îmbătrânit nici o zi de când te-am văzut ultima dată.

Ann se înroși, obrajii ei palizi devenind roșii.

– Și tu arăți… mult diferit, spuse ea, încercând să-și lase deoparte roșeața. Am făcut tot posibilul să nu mă uit la sfârcurile ei erecte care se vedeau prin țesătura albă a uniformei ei de maseuză. I-am zâmbit și am făcut contact vizual înainte de a pune capul înapoi pe masă.

– Ce ai făcut după liceu? am întrebat.

– Am terminat facultatea acum vreo doi ani și fac asta de ceva vreme, spuse Ann.

– Iti place? am întrebat, ținând pasul cu mica discuție până când ar putea urma o conversație mai aprofundată. Am auzit-o deschizând un capac și am simțit mirosul de ulei înainte de a o auzi încălzindu-l în mână.

– Îmi place. Este foarte relaxant pentru mine.

– Asta e bine, am spus exact când mâinile ei unse cu ulei îmi atingeau gleznele. Sentimentul mâinilor ei în jurul gleznelor mele și strânsoarea ei fermă a fost ca un val de simțire prin mine. Am tresărit ușor și ea s-a îndepărtat.

– E în regula? întrebă Ann.

– E în regulă. Îmi cer scuze, a trecut mult timp de când nu am fost atins.

 M-am înfiorat simțindu-mă puțin jenat. 

– Nu că n-aș fi fost atins sau altceva, dar doar… știi ce am vrut să spun.

– Da. 

Ea a chicotit și a continuat să-mi frece piciorul în sus, trecând pe lângă gambe. 

– Dar tu? Ce ai făcut după liceu?

Am scos absent un geamăt de plăcere în timp ce ea mi-a frecat puternic și adânc în mușchii gambei. Ea făcu o pauză pentru un scurt moment înainte de a continua.

– Ei bine, am absolvit academia de poliție acum vreo trei ani. De fapt, tocmai am primit o promovare, am spus. Cu aproximativ un an în urmă…, am gemut de plăcere în timp ce mâinile ei mici, dar extraordinar de talentate, își făceau magina de-a lungul spatelui ischiochimbilor mei.

-Presiunea este în regulă? a întrebat ea.

– Presiunea se simte uimitor, am spus relaxat și confortabil. 

– Ce spuneai? întrebă Ann.

– Oh. Corect. Îmi pare rău. Ceea ce faci este să mă pui în transă, am chicotit. În urmă cu un an, am ieșit dintr-o relație abuzivă. A fost vina mea într-un fel. Ar fi trebuit să plec când tendințele ei abuzive au început să se arate, am spus. 

Ann a făcut o pauză și a mers la birou și a început să picure din nou ulei din sticlă pe picioarele mele. Ann a rămas tăcută o vreme înainte să o întreb dacă ceva nu era în regulă. Ea a continuat o mișcare lentă și fermă de a merge în sus și între coapsele mele și înapoi în jos și în jurul ischiochimbilor.

– Îmi pare rău, spuse ea încet.

– Pentru ce? Nu ai greșit cu nimic Ann.

– Nu. Îmi pare rău că ai fost abuzat. Nu meriți asta, a spus ea, cu voce moale și joasă. 

A rămas tăcută câteva clipe lungi înainte de a vorbi din nou. 

– Îți amintești de Kevin?

– Da, am spus fără entuziasm. 

Kevin era ultimul bărbat cu care îmi amintesc că a fost Ann după absolvirea liceului. Era un ticălos și un nenorocit, dar lui Ann îi plăcea, așa că nu am spus nimic, deși mi-aș fi dorit.

– Kevin… m-a bătut, șopti ea, cu vocea ruptă și goală. 

M-am încordat. 

– A devenit și el bețiv și abuziv. 

Mâinile ei încetaseră să se miște și jur că îi simțeam degetele tremurând ușor. Gol sau nu, nu-mi păsa. M-am răsucit și am făcut tot posibilul să înfășor prosopul în jurul meu. Ann s-a uitat la mine emoționată și precaută. Cicatricile abuzului pe care l-a suferit erau evidente în ochii ei albaștri. Am înconjurat-o cu brațele și am ținut-o lângă mine. Nu strâns și cu siguranță nu restrictiv, dar reconfortant. Ann rămase tăcută și nemișcată o clipă lungă înainte să mă îmbrățișeze. Capul ei s-a lipit de pieptul meu. Doi oameni abuzați, absorbind confortul celuilalt. S-a tras și i-am dat drumul și am privit lacrimile picurându-i din ochi. Le-a șters cu delicatețe, asigurându-se să nu i se scurgă rimelul. 

– Mulțumesc, spuse Ann cu un zâmbet sincer și făcându-mă să mă întind pe spate. 

Ea a reluat masajul tandru și conversația noastră a început din nou, puțin mai relaxată și confortabilă decât înainte.

– Unde locuiești acum? am întrebat.

– Ei bine, oftă ea, locuiesc cu părinții mei acum. A fi maseuza nu aduce tocmai mulți bani.

– Înțeleg ce zici, am spus. Nu este nimic jenant în a locui cu părinții tăi.

– Pfft, pufni ea. Pun pariu că nu locuiești cu părinții tăi.

– Adevărat. Nu locuiesc. Am un apartament cu două camere în oraş. E la vreo cincisprezece minute distanţă.

– Ești norocos. Am treizeci de minute de mers cu mașina până la casa părinților mei. Nu este ideal, dar nu am chirie, așa că… ce să faci.

Ann s-a deplasat pe spatele meu în sus și a apăsat foarte tare. Am scos gemete blânde. 

– Se simte uimitor, am spus. Ceea ce faci este uimitor.

Ea a chicotit și nu a spus nimic în timp ce a continuat să maseze o vreme.

– Te-ai mai întâlnit cu altcineva de când Kevin? am întrebat.

– Nu. Tu?

– Nu. Chiar nu am avut nicio dorință. Sunt sigur că abuzul pe care l-am suferit probabil ne-a marcat profund.

– Deci n-ai mai fost cu o femeie de peste un an? întrebă Ann.

– Da, a trecut ceva vreme. 

Am oftat când a început să mă frece de umerii.

– Ai destul de multe noduri aici sus, spuse Ann în timp ce începea să îmi frece profund umerii. Simțirea mâinilor ei asupra mea mi-a făcut mintea să plutească. Deși m-am simțit excitat pentru cea mai mare parte a masajului, am început să-mi pierd simțul penisului din cauză că eram așezat pe el. Singurul mod în care am știut că este încă tare a fost din impulsurile care se agitau din când în când. Ann și-a trecut degetele pe spatele meu și de-a lungul coloanei vertebrale și am jurat că am avut un orgasm mic în timp ce am gemut.

– Intoarce-te, a spus ea. 

M-am întors, asigurându-mă că păstrez prosopul pe măsură ce m-am rulat. Deși, în timp ce m-am așezat înapoi, am ținut prosopul în jos, făcând tot posibilul să nu îmi iasă penisul cu toată atenția. Ann mi-a așezat un prosop foarte fierbinte și cu parfum de trandafiri peste fața mea și peste ochi. Mintea mi se simțea ca o ciupercă cu prosopul și aroma plăcută caldă. Jur că mintea mea a vrut să alunece în inconștiență pentru că înainte să-mi dau seama, pierdusem strânsoarea prosopului și penisul stătea în aer. Ann era cu fața în altă parte, o auzeam lucrând cu uleiurile.

-Ei bine, poate că tu și cu mine am putea lua cina? a întrebat ea. Știu că nu m-ar deranja… oh! icni ea. 

Nu m-am mișcat, nu am întins mâna după prosopul de deasupra capului meu care îmi ascundea fața rușinată de un roșu aprins.

– Îmi pare foarte rău Ann, am spus, cu gâtul uscat. Nu am vrut să fac asta.

– E în regulă, spuse ea blând. Masajele sunt stimulatoare și… este… doar natural.

Ann a început din nou la gleznele și tălpile mele și a mers în sus pe piciorul meu. Cu cât se apropia mai mult de coapsele mele, cu atât penisul meu a decis să se îndoaie și să zvâcnească. De fiecare dată când pulsa, Ann făcea o pauză pentru un moment și continua masajul. Ceea ce nu eram conștient era de cât de mult lichid seminal îmi saliva pe penis. Am simțit că prosopul de peste talie mi se ridică și Ann a scos un scâncet ușor. Mi-am scos prosopul de pe față și am întâlnit ochii lui Ann. Penisul meu lung era literalmente îmbibat cu lichid seminal. Precum ceara care picura pe o lumânare, lichidul seminal picura pe penisul venos. Ann s-a uitat la el și eu m-am uitat la ea.

– Îmi pare foarte rău, am spus și m-am mișcat să mă depărtez de pat. 

Ann s-a mutat și mi-a ținut șoldurile în jos.

– E în regulă, a spus ea încet și a început să-mi lingă penisul. Limba ei alunecă într-o parte și apoi pe cealaltă. Toată sperma care picurase s-a tras cu limba în șuvoaie groase. Când limba ei a ajuns în vârful capului meu, buzele ei s-au întredeschis și mi-au înghițit penisul. Doar capul la început și apoi mai mult de fiecare dată.

– Doamne. Ann. 

Am gemut în timp ce gura și limba ei îmi sugeau penisul mai bine decât îmi imaginasem vreodată că ar putea cineva. M-am aplecat, am tras-o, am sărit de pe pat și, cu țintit precis, am început să o dezbrac. Cămașa ei a zburat și sunt destul de sigur că înainte să lovească podeaua i-am scos sutienul alb. I-am scos pantalonii și chiloții care erau absolut uzi. M-am întins înapoi pe pat și am ajutat-o ​​pe Ann să se ridice. Picioarele ei stăteau pe capul meu și păsărica ei era în fața mea și gura mea sugea păsărica ei. Limba mea a alunecat în sus și în jos și între buzele păsăricii ei. Îmi amintesc că Ann gemea de fiecare dată când i-am lins clitorisul și îi sugeam labiile scurte. Nu mi-am putut stăpâni gemetele în timp ce ea îmi sugea penisul și îl mângâia simultan cu mâna ei. M-am concentrat asupra clitorisului ei și l-am supt în timp ce l-am lins. Ann a încetat să-mi sugă penisul și a intrat într-o frenezie preorgasmică în timp ce îi sugeam clitorisul.

– Oh, da! Da! La naiba! a gemut și și-a apăsat păsărica pe mine și a ajuns la punctul culminant pe fața mea. Nici măcar nu m-am obosit să aștept. Am luat-o de șolduri și am început să-i ling și să-i sug din nou clitorisul. Era roșu și umflat și extrem de sensibil.

– Stai! La naiba… stai ca… 

Ann nici nu apucă să termine de vorbit înainte de a ejacula din nou. De data asta m-am asigurat să o ling. Un gust cald, amar, dar dulce. Ann s-a întors și s-a îndreptat spre mine. Buzele mele s-au acoperit cu sucurile ei, ea s-a aplecat și am început să ne sărutăm. Limbile ni s-au sucit și s-au explorat una pe alta.

– Întotdeauna mi-am dorit să mă întâlnesc cu tine, Ann, am spus.  Sunt îndrăgostit de tine de multă vreme.

– Și eu. Am vrut sa ies si eu cu tine. 

S-a uitat în jos la penisul meu care era complet erect. Ann s-a uitat înapoi la mine și mi-a zâmbit.

– A fost uimitor, a oftat ea.