Masajul bărbatului meu

Masajul bărbatului meu

 

Aveam doar weekendul. Soțul meu este profesor de istoria artei și eram într-o stațiune unde avea loc o expoziție. Lucrări sud-americane erau expuse, dar nu voiam ca acele lucruri să fie lumina maximă a ceea ce i-a trecut prin fața ochilor în această excursie.

Tipul meu este atât de distractiv în pat și îi place foarte mult să facă dragoste. Cred că ar face asta sau de trei ori pe zi dacă ar putea. E nesătul! Îmi plac, de asemenea, activitățile noastre sexuale odată ce încep, dar dacă nu mi se amintesc tot timpul de: înghiontirile lui, aspectul lui prost, dublu sens sau strângerea pe furiș a fundului meu, s-ar putea să uit să-mi las bărbatul pt. un timp. Urăsc asta și în privința mea, dar de cele mai multe ori nu contează pentru că, oricum, ghionturile și strângerile de fund nu se opresc niciodată. Dar, în adâncul sufletului, vreau să am cel puțin o întâlnire sexuală pe care bărbatul meu o va avea rostogolită în cap și care spune: 

– Ea este femeia sexy cu care m-am căsătorit!.

Oricum, am dat peste lucrul potrivit pentru a face trucul. Zilele trecute, clubul meu de femei a încercat să găsească unul dintre acele lucruri cu sărituri în aer în care sară copiii. Aveam nevoie de unul pentru o strângere de fonduri. Ei bine, mi s-a dat datoria de a intra online pentru a găsi unul folosit. Această căutare m-a dus la un fel de „anunțuri de căutare” online în care aveau loc tot felul de cumpărări și vânzăr. Nu am găsit chestia pentru sărituri, dar am spionat o secțiune în care se oferea spre vânzare servicii de masaj. Ceva se aprindea în partea mea senzuală de obicei inactivă. Am dat rapid click către orașul viitoarei expoziții de artă. La urma urmei, am fi plecați într-un hotel și am avea seara liberă pentru tot felul de escapade năucitoare. Am dat click pe o pagină de masaje care variau de la „Terapeutic” la „Full Body Sensual”. Scanând FBSM-urile, am găsit unul în care fata care facea masajul avea poza ei. Era cu adevărat drăguță și avea aproximativ 35 de ani, sau cu aproximativ 5 până la zece ani mai tânără decât mine și soțul meu. Tariful ei pentru o jumătate de oră era de doar 50 de dolari. Am sunat-o și am întrebat-o aici cum funcționau toate astea. Ea mi-a spus că surprinde soții tot timpul și că masajul ar putea fi la fel de blând sau dur pe cât mi-aș dori eu să-l facă. M-a informat că va rămâne totuși un masaj și că sub nicio formă nu va face sex! A fost chiar amuzant. Nu voiam ca ea să facă sex cu soțul meu, dar m-am bucurat să aud că era atât de strictă și în această chestiune. Cu toate acestea, ea îl ungea și îl făcea să fie relaxat și apoi îi făcea un handjob care să-i facă ochii să sară din cap, în timp ce eu stăteam și îl priveam zâmbind.

Am închis telefonul după ce am făcut aranjamentele, apoi am observat ceva la care nu mă așteptam. Eram foarte excitată! Mi se simțeau sânii plini și sfarcurile erecte și știam că cea mai mică atingere se va simți în burtă și în zona inghinală. Apropo de vintre, începuse să se înmulțească și să curgă. De fapt, îmi curgea prin chiloți și pantaloni scurți în scaun. Cum ar putea planificarea pentru bărbatul meu să aibă un asemenea efect asupra mea? Nu e de mirare că bătrânul profesor este agățat ca un drog să mă încingă și să mă deranjeze. Se eliberează o anumită endorfină, sau ceva de genul ăsta, și niciodată nu am fost atât de interesată de sex înainte. Abia așteptam să-mi dezvălui planul.

Ei bine, a sosit noaptea. Eram în cameră și a trebuit să mint ca să nu mă scoată afară. Băusem în secret acele sticle de lichior de 12 dolari din frigiderul camerei de hotel pentru a îmi păstra calmul. Au existat momente, de-a lungul zilei, în care nu am vrut ca o altă femeie să îl maseze pe bărbatul meu, dar asta îmi trecuse acum. De fapt, știam că este doar un handjob, nu o plănuise, nu o va face singur (nu era un trișor) și aveam să fiu acolo să-l urmăresc și cum o făceau. Gândurile mele de gelozie sau orice s-au transformat în entuziasm pentru el. Chiar și de Crăciun m-am chinuit să-i dau cravata potrivită, care ar fi putut fi problema, dacă mă gândesc bine, cine vrea cravată, de dragul lui Pete! Dar de data asta cred că i-am făcut un cadou care le va depăși pe toate.

Stăteam acolo, ne uitam la televizor, el fără idee și eu cu nervi care începeau să se vadă puțin. Ceea ce s-a întâmplat apoi nu a fost o surpriză, el începe să se joace cu mine și să mă frece pe coapsă și mereu soția știe că frecarea pe coapsă este doar un preludiu la o partidă de sex. Cel puțin, soția asta cu bărbatul ăsta ca soț știe. Mi-a băgat mâna în chiloți și am fost nervoasă. Eram prea udă și alunecos ca să mă uit la televizor. El știa că se întâmpla ceva, iar eu puteam să-l văd în ochii lui, dar:  CIOC, CIOC, am fost salvată de micul nostru vizitator drăguț. Așa că iată-ne!

– Iubitule, am spus, mă gândeam că ți-ar plăcea un masaj în cameră, dar am spus-o cu o privire vicleană și obraznică în ochi. Yolanda, aici de față o să-ți ofere o frecvență cât mai spectaculoasă.

 Era uluit și recunoscător, dar nu și-a dat seama de nimic. Era un masaj, bine, nicio problemă, foarte drăguț, etc. Puțin ciudat, în afara standardului, dar frumos, foarte atent. Yolanda era la fel ca în fotografia ei online. Purta un top și pantaloni strânși din lycra/spandex. Era în papuci de duș pe care i-a scos rapid. Profesorului meu i s-a spus să se dezbrace în baie și să iasă cu un prosop. Yolanda mi-a făcut cu ochiul și mi-a spus în liniște: 

– Bună, mă bucur să te cunosc în sfârșit. Pun pariu că asta te excită, ești o soție bună și voi face tot posibilul și cu soțul tău. 

Ea chiar avea personalitatea potrivită pentru asta. Era genul potrivit de fată și știa exact ce am de gând să fac și că ea nu era cu adevărat actorul principal. În schimb, ea semăna mai degrabă cu afrodisiacul care avea să devină și să mențină lucrurile să meargă pentru mine și soțul meu pentru o perioadă.

Profesorul ieși, iar acum părea puțin nervos. Două femei care se uită direct la el, gol sub prosopul lui de baie. Dar nu era nici un semn de la domnul Penis, părea să atârne deocamdată, dar asta era pe cale să se schimbe foarte repede.

Masajul a început lent și a fost practic un masaj grozav. Soțul meu m-a ținut de mână și mi-a mulțumit că sunt atât de bună cu el și i-am oferit ceva atât de ieșit din comun. Nu m-am putut abține să nu chicotesc în timp ce spuneam: 

– Nici o problemă, fiecare băiat are nevoie de un masaj bun din când în când. 

Apoi Yolanda a întrebat dacă ar fi bine să scoată prosopul pentru a lucra la fesieri. Am răspuns înaintea soțului meu a putut și am spus: 

– Iubitule, las-o să-ți vadă fundul, toată lumea are unul și oricum al tău e foarte drăguț. 

Ochii lui au început să se învârtească acum, iar eu m-am întors să mă așez și să privesc. Ea i-a frecat fesele cu mișcări foarte senzuale, și îi tot spunea tipului meu, cât de grozavă e partea lui din spate. Ea i-a spus că și-ar fi dorit ca iubitul ei să aibă un fund ca al lui. Îl lucra cu adevărat, atât fizic, cât și cu cuvintele ei. Ea i-a frecat fundul ferm și în părțile superioare ale coapselor lui. L-am văzut zvârcolindu-se și am știut că acum era complet erect. S-a uitat la mine cu ochi nervoși de parcă ar fi spus: 

– Ce naiba ar trebui să fac dacă ea îmi cere să mă întorc? 

I-am zâmbit și mi-am ridicat sprânceana dreaptă. Am detectat chiar că ea trecuse pe lângă anusul lui de câteva ori (e ceva ce știu că iubește). Apoi cuvintele de care se temea au venit din gura sexy a Yolandei: 

– Vrei să te întorci acum, ca să putem avea grijă de partea ta din față? 

Ochii lui s-au îndreptat spre mine ca săgețile. Dar am vorbit din nou și i-am spus: 

– Iubire, doar întoarce-te pentru ea, și apoi am adăugat: Yolanda, probabil că este nervos pentru că întotdeauna se înfățișează când i se freacă spatele. 

Yolanda a intervenit direct și a liniștit, spunând: 

– Nu-ți face griji, se întâmplă cam la fiecare masaj, îmi spune că fac o treabă bună și te fac să te simți relaxat. 

Așa că, în timp ce se întoarce, Yolanda a spus: 

– Trebuie să fac mai mult decât o treabă bună, pentru că acesta este cel mai mare penis pe care l-am văzut vreodată! 

Știu că Yolanda denatura adevărul acolo, dar am vrut să-i dau un bacșiș pentru abilitățile ei de actorie. Ea a știut cu adevărat cum să-l facă pe tipul meu să se simtă grozav în privința asta. Penisul lui era în modul de erecție completă. Cu siguranță nu era cel mai mare pe care îl văzuse Yolanda, dar era mult mai bun decât media. Și tipul meu era gros. Eram mândră să văd cât de sexy arăta pe masa aia de masaj. Corpul lui gol mă excitata. M-am culcat cu acest bărbat de ani de zile și l-am văzut gol prin toată casa, dar acum o femeie îi freca corpul gol și îi provoca erecția uriașă, iar tipul meu mă făcea excitat.

În timp ce ea îl freca, membrul lui a sărit puțin în sus și în jos. Cred că o făcea intenționat pentru a arăta acel lucru acum, după ce Yolanda spusese toate astea. Este un bărbat amuzant și îl iubesc, nu am fost geloasă și nu m-am simțit murdar, nici măcar cu mâna acestei femei fierbinți pe bărbatul meu gol. A fost ceea ce i-am dat. A fost cadoul meu. A fost între noi. El mi-a dat un vibrator odată! Și îmi place acest cadou. Ei bine, este un fel de jucărie sexuală pe care i-am dat-o pentru plăcerea lui de data aceasta. Și cred că știam că aveam dreptate când Yolanda l-a apucat de penis și i-a spus cu severitate: 

– Acum, o să ne ocupăm de această parte și te facem să te simți relaxat cu adevărat. 

Soțul meu s-a uitat la mine îngrozit și a început să se ridice, luând un prosop, dar eu am vorbit încet și am spus: 

– În regulă, dragă, face parte din ceea ce fac ei în aceste lucruri. Sunt de acord cu asta, nu sunt geloasă. E doar un handjob, ea nu merge mai departe decât. Nu, Yolanda? 

Yolanda, a spus:

– Absolut, corect.

Tipul meu s-a întins pe spate și acum se uita la mine și zâmbea și clătina din cap. De fapt, am chicotit cu voce tare. Am vrut, am vrut să stau lângă tipul ăla acum, dar am vrut să-l ia primul. După câteva mișcări uleioase în sus și în jos, am început să mă pierd în ritmul, sexul, faptul că aceasta a fost primul handjob pe care îl văzusem în persoană. Și mai tare, bărbatul meu îl primea. Pierdută în acțiune, m-am trezit frecându-mi propria păsărică și nici măcar nu m-am putut abține să ridic o mână la unul dintre sânii, așa cum fac adesea când mă frec. Nu am știut niciodată cât de sexual este să-i ofer ceva sexy bărbatului meu. Am crezut că asta e pentru el, dar a fost mult mai mult pentru mine. Chiar mă bucuram de toată treaba.

A izbucnit atât de tare, încât am crezut că Yolanda s-ar fi putut lovi. O parte din sperma lui m-a lovit prin cameră, doar un punct mic de căldură, și voi prețui acest sentiment. A fost căldura lui și un mic cadou pentru mine. Yolanda a luat cea mai mare parte și s-a dus repede spre baie pentru a se curăța.

Bărbatul meu tocmai mi-a radiat în acel fel odihnitor pe care îl are după ce și-a consumat energia. Îl iubesc pe tipul acesta. Știi, cred că s-ar putea să încep să dau sugestii ca el să-mi comande și mie un masaj, deoarece spatele îmi scârțâie puțin în ultima vreme. Știi, cred că ar face-o, se descurcă mult mai ușor cu chestiile astea decât mine. Dar de data asta cred că l-am surprins și cred că nu va uita niciodată că, deși sunt destul de modestă și tăcută, sunt o femeie sexy cu care s-a căsătorit!