Maseuza sexy a fanteziilor mele

 Maseuza sexy a fanteziilor mele

Intru și o asistentă mă conduce la masa de masaj. Îmi spune să mă dezbrac și să mă așez pe masă cu fața în jos sub prosop, apoi pleacă. Îmi dau jos toate hainele și mă urc pe masă. După un minut, maseuza intră. De aici nu văd decât picioarele ei, care sunt foarte frumos bronzate și netede. Nu văd haine, dar poartă pantofi foarte înalți, negri, cu toc, cu degetele la vedere.

Aud clicul inconfundabil al unei sticle de ulei aromat care se închide. Câteva clipe mai târziu îi simt mâinile calde și umede pe spatele meu. Sunt imediat trezit când ea se zvârcește lin și seducător pe spatele meu. Ea continuă masajul la perfecțiune pe spatele meu, uleiul lucrând pe fiecare parte a pielii mele. O parte evadează și alunecă, ceea ce intensifică și mai mult excitarea. Pe măsură ce lucrează în jurul fiecărei părți a spatelui meu, își mișcă mâinile în jurul corpului meu și încetinește, creând tensiunea erotică. Ea repetă asta de mai multe ori.

Se oprește momentan și o aud mergând în spatele meu și întorcându-se în lateral. Pe măsură ce ea se apropie, văd în treacăt picioarele ei incredibile. Aud încă o dată clicul sticlei, iar apoi îmi țin respirația când îi simt ambele mâini învăluind partea superioară a brațului meu. Ea alunecă de sus în jos încet, apoi repetă de mai multe ori.

Mișcându-se în fața mea, mă trezesc ușor din năucire când îmi dau seama că contactul a încetat. În timp ce mă uit intens la picioarele ei superbe, care sunt acum expuse chiar în fața ochilor mei, îi simt pieptul sprijinit pe ceafa mea. Pe măsură ce se întinde pe spatele meu, încetinește imediat și îi aud respirația liniștită, dar intensă, în timp ce se întinde. Încep să gem, deoarece sunt din nou alert. Ea răspunde și face din nou același lucru, de data aceasta apăsându-și pieptul și mai mult pe mine și aud ceea ce aproape că ar putea fi descris ca un geamăt.

Nivelurile mele de excitare trec prin acoperiș acum, deoarece simt o tensiune sexuală între noi. Imaginația mea începe să fugă și, pe măsură ce se întâmplă acest lucru, simt că se întâmplă o activitate la parter. Întins pe față, acest lucru devine foarte repede atât de inconfortabil încât trebuie să fac ceva în privința asta. Pe măsură ce trece la următoarea parte a anatomiei mele, îmi ridic regiunea inferioară și mă poziționez strategic pentru a evita disconfortul viitor. Aceasta în sine nu este nici măcar cea mai confortabilă poziție, deoarece ajung efectiv să mă culc deasupra bărbăției mele, care, în această stare, este mai puțin decât ideală.

Alte zgomote din spate și îi simt mâinile pe piciorul meu stâng. Ambele mâini se apasă ferm pe pielea de pe spatele piciorului meu, iar ea le alunecă seducător în sus, deasupra genunchiului, și continuă pentru ceea ce pare o eternitate. În mintea mea, fac frenetic calcule despre unde trebuie să fie mâinile ei până acum în comparație cu prosopul. Tocmai când e pe cale să ajungă la un punct în care entuziasmul va depăși relaxarea, ea se oprește și se mișcă încet înapoi din nou.

Ea repetă aceeași mișcare pe piciorul drept, apoi se întoarce la stângul. De data aceasta,  pare să facă un efort mai intens cu alunecarea. Se pare că această mișcare are mai mult sens. Pe măsură ce se întinde înainte, strânsoarea ei devine mai ușoară, dar continuă. Ea continuă mai departe decât data trecută, mergând chiar sub prosop. Acum tensiunea sexuală se transformă în emoție. Cred că mâinile ei ar putea ajunge chiar la fundul meu. Dar ea se oprește și, în timp ce mâinile ei se întorc pentru a se întoarce din nou, le mișcă pe partea laterală a piciorului meu, lăsându-și degetele mari să lucreze pe spate.

După aceea, sunt pozitiv pornit și abia aștept următoarea mișcare. Și vine imediat. Și de data asta o aud expirând în timp ce ajunge în sus pe piciorul meu. Oare se bucură de asta la fel de mult ca mine? Ar putea fi din nou imaginația mea, dar cu siguranță sună așa cum este. În timp ce se întoarce să coboare de data asta, vârfurile degetelor ei îmi ating ușor fundul și, în timp ce își mișcă mâinile în jurul picioarelor mele, sunt atât de sus, incat jur că dacă nu m-as fi rearanjat ar fi fost ceva contact!

Se întoarce la piciorul drept. Acum sunt atât de excitat încât am un sentiment sălbatic în partea inferioară a abdomenului și de fiecare dată când ea se ridică și mă atinge pe fund, acesta crește brusc și îmi umple tot corpul. După câteva minute de emoție totală, ea se oprește, iar eu îmi revin. Se mișcă lângă mine și îmi șoptește blând la ureche: 

– Vrei să te întorci acum? 

Nu este o întrebare pe care trebuie să o pună de două ori.

În timp ce mă ridic, simt ceva umed dedesubt și îmi dau seama că emoția mea nu era doar în capul meu. Am secretat un anumit lichid acolo jos, așa cum faci atunci când ești atât de entuziasmat. Mișcând prosopul în jurul meu, mă răsucesc în față și, în timp ce mă cobor înapoi, mă poziționez strategic din nou. Deși, să fiu sincer, este o pierdere de timp când stai întins pe spate doar cu un prosop între tine și aer liber, pentru că nu mai lasă loc de imaginație.

O văd pentru prima dată pe femeia care mi-a mângâiat corpul în ultimele douăzeci de minute. Ea poartă o haină albă de maseuza, până la coapse. Picioarele ei sunt clar vizibile și sunt frumos bronzate. Haina este cu maneca scurta; brațele ei sunt la fel de bronzate ca și picioarele. Haina are nasturi în partea de sus, dar mulți sunt desfăcuți – se vede o parte bună din decolteu. Haina este foarte strânsă în jurul bustului; pare să plesnească.

Frumusețea ei mă seduce, machiajul ei făcut la perfecțiune, cu un machiaj intens al ochilor și cercei sclipind în lumină. Are părul negru lung și drept, care este legat la spate într-o coadă de cal, dar îi atârnă oarecum pe spate. Se pare că ea observă aprecierea mea din interiorul prosopului și încearcă să nu facă evident acest lucru. O privesc în timp ce continuă. Are un zâmbet foarte ușor pe față, dar ochii ei spun tot ce trebuie să știi. Ea se bucură de asta. Acest nou fapt mă entuziasmează și mai mult și pentru o secundă trebuie să privesc în altă parte.

După ce și-a mai lubrifiat mâinile o dată, se mișcă lângă mine și mă strânge din nou de braț. Ea se mișcă în jos constant și termină cu o mână ținând-o pe a mea cu degetele interconectate, cealaltă mână apăsând din cealaltă parte. Brațul meu este ținut în aer și simt că suntem conectați. O privesc în timp ce face asta și, pentru o scurtă secundă, se uită înapoi în ochii mei. Conexiunea din această secundă este de nedescris.

În timp ce face asta din nou, îmi fac curaj să mă uit iar la ea și la decolteul ei incredibil. Ea poartă ceea ce pare a fi un sutien alb din dantelă, dar în combinație cu haina strâmtă, sânii ei sunt strânși strâns împreună. Din acest unghi și din lumina de nivel scăzut, forma poate fi ușor de realizat; curba ușoară urcând în sus și spre exterior. Sunt uimit de această frumusețe și mă uit pentru o secundă. Ea se uită din nou la mine și eu mă uit repede în altă parte. Cred că m-a văzut uitându-mă.

După ce mi-a terminat brațele, se mișcă în spatele meu. Îi aud respirația aproape de mine. Își pune mâinile în spatele capului meu pe gâtul meu și începe ceea ce poate fi descris doar ca fiind cel mai bun masaj al gâtului pe care mi l-a făcut cineva vreodată. Mă zvârcolesc de plăcere în timp ce ea își călărește degetele mari peste mușchii mei. Ea își întinde degetele în jos peste clavicula mea și aproape în jurul gâtului meu, în timp ce își mișcă degetele mari înainte și înapoi. Simt că mă strânge și îmi place.

Apoi ia o mână, în timp ce continuă cu cealaltă să-mi maseze gâtul și umărul. În mijlocul zvârcolirii plăcerii, cred că îi aud respirația schimbându-se, devine mai neregulată și mai grea, apoi un geamăt ușor. Imaginația mea începe să o ia razna. Ce face ea în spatele capului meu? Ascult cu atenție, dar nu aud nimic, în afară de respirația îmbătătoare care acum mă încântă atât de mult încât sunt sigură că ea știe, pentru că prosopul nu ascunde nimic!

Cealaltă mână a ei se oprește apoi și se îndepărtează. Dar gemetele continuă. Aud un foșnet și un bâjbâit în spatele meu. Îmi aud acum bătăile inimii în urechi și bate cu viteză. Nu îndrăznesc să mă mișc, sunt prins la fața locului, dar ascult cu atenție. Sunt sigur că aud un buton. Apoi altul. Apoi inima mea se oprește practic când aud zgomotul țesăturii alunecând și accelerând, apoi zgomotul inconfundabil al hainelor care lovesc podeaua. Tocmai și-a dat jos haina!

Doamne, nu-mi vine să cred. Iată-mă, gol pe o masă de masaj, cu probabil cea mai atrăgătoare maseuza din lume, iar ea stă în spatele meu îmbrăcată cu ce? Ce poarta ea? Îmi pot doar imagina, dar din ceea ce am văzut mai devreme probabil că nu multe. Inima mea este acum în gât și trebuie să continui să înghit în sec pentru a mă abține. Întrebarea este acum, o să se strecoare fără niciun cuvânt? Acesta a fost un pariu, va realiza ea ce greșeală îngrozitoare a făcut și va fugi sperând că nu am bănuit nimic?

Raspunsul este nu. Aud sunetul unui pas, apoi, încet, altul. Ea se plimbă în spatele meu și vine să mă vadă. Inima îmi bate ca și cum până acum nu ar mai fi bătut niciodată. Bate atât de tare încât sunt sigur că o poate auzi. Și apoi, apare ea. Nu mă pot abține, întorc capul să privesc.

O Doamne.

Ea nu se uită la mine; se uită la podea în timp ce se plimbă foarte încet și seducător în jurul meu. Ea poartă o lenjerie din dantelă albă asortată din două piese. Decolteul încă arată la fel de bine ca înainte, doar că de data aceasta îl văd clar. Chiloții sunt ca niște pantaloni scurți; începând de la șolduri și terminând exact la nivelul părții superioare a picioarelor. Din spate, ei se înfășoară în jurul fundului ei rotund perfect, ca și cum ar fi pictat, și se ridică astfel încât jumătatea de jos a fundului ei să fie expusă.

Trebuie să mă desprind din priveliștea uluitoare și să-mi dau o palmă mentală în față. Ce naiba se intampla? Îmi place mai mult decât ar trebui, dar ce se întâmplă? Ce se va întâmpla în continuare? Ce va face ea? Ce ar trebui să fac? Fără răspunsuri la întrebările mele, pur și simplu stau întins acolo plin de uimire și o privesc cum se mișcă lângă mine și se întoarce. În timp ce face asta, se uită drept în ochii mei. Ooohhh! Abdomenul îmi zvâcnește și inima îmi sare în gât.

Are o cu totul altă privire în ochi, pe jumătate închiși, foarte hotărâtă, de parcă știe ce vrea. Nu spune un cuvânt. Ca răspuns, nici eu nu scot un cuvânt. Dar mă uit la fiecare mișcare pe care o face și îmi place. Tocmai când nu cred că mă mai trezesc, o văd ridicând brațul și mișcând mâna spre mine. Încă cu ochii lipiți de ai mei, apucă prosopul și îl alunecă încet în fața ei. Pe măsură ce alunecă, țesătura moale îmi trece peste penisul acum complet erect. Acest lucru îmi oferă un plus de stimulare și închid ochii și respir brusc ca răspuns.

Ea aruncă prosopul pe podea și se întoarce spre corpul meu. Ia sticla cu ulei și o toarnă foarte încet, de la mare înălțime, peste mine, începând de la coapsa cea mai îndepărtată de ea, peste penisul meu până la cealaltă coapsă și înapoi. Pare că pune sos de ciocolată peste budinca ei preferată. Își pune ambele mâini pe coapsa cea mai apropiată de ea și începe să mă maseze, în sus și în jos, mângâindu-mă foarte ușor. Ea lucrează până la abdomenul meu și înapoi până la picior. De fiecare dată, ea își întinde puțin mai mult degetele. Începe să se lovească de regiunea mea pubiană. Această atingere mă entuziasmează atât de tare încât penisul sare în aer și se mișcă de la stânga la dreapta. Data viitoare când se mișcă în josul coapsei mele, degetele ei îmi ating penisul.

Apoi își mișcă mâna dreaptă în jos și peste partea superioară a piciorului meu, în jos pe interiorul coapsei mele. Între timp, mâna ei stângă mi-o pune pe burtă și o odihnește acolo. Ea pune o ușoară presiune asupra mea, de parcă m-ar ține jos. Mâna ei dreaptă se mișcă în jos pe interiorul piciorului meu până la genunchi, apoi se mișcă înapoi în sus. Când ajunge în vârf, își sprijină brațul în jos pe piciorul meu și își alunecă întreg brațul în sus peste regiunea mea pelviană. În timp ce face asta, degetele ei alunecă peste testiculele mele și pe baza penisului meu.

Tensiunea este de necrezut. Acum există un mic bazin de lichid seminal sub capul penisului meu, unde s-a scurs în așteptare. Respirația mea este acum foarte alertă și superficială și respir foarte scurt, nu mă pot abține. Acum își mișcă mâna înapoi, foarte încet în direcția opusă, doar că de data aceasta degetele ei se ridică și se mișcă chiar peste penisul meu, mâna ei urmând-o la scurt timp după aceea. Ea continuă trecându-și mâna până în jos. Este atât de lentă și seducătoare; jur pe Dumnezeu că o să erup!

Ea își mișcă degetele în jurul și în jos pe sub testiculele mele și continuă să alunece lin și ușor. Ca răspuns, îmi deschid picioarele și îmi ridic ușor pelvisul. Se pare că îi place și scoate un oftat audibil de entuziasm, „mmmm da”. Își mută mâna înapoi în sus pe penisul meu, conducând cu palma. Când ajunge la capul penisului meu, mâna ei se întoarce și degetele ei se înfășoară în mijlocul acestuia. Ea își mută degetul mare peste vârful capului și spre spate. Acum are o strângere fermă pe penisul meu.

O observ că ridică mâna stângă, pe care o mută spre ea însăși. Își întinde degetele și le introduce pe sub chiloți pe burtă. Își strcoară încet mâna în jos, pe sub chiloți, până când toată mâna e înăuntru. Se uită la mine, direct în ochii mei, iar eu mă uit la ea. Bănuiesc că este deja destul de entuziasmată; de îndată ce mâinile ei încep să se miște acolo înăuntru, începe să se zvârcolească de plăcere. Începe să geamă; ochii ei se închid, apoi se deschid din nou și se uită fix la mine. Ea încearcă să păstreze liniștea, vă puteți da seama, dar plăcerea este prea mare.

Se oprește o clipă și se calmează, cu mâna încă pe poziție. Cealaltă mână a ei încă înconjoară ferm penisul meu. Ea se uită înapoi la mine și spune foarte liniștită și senzuală: 

– Vrei să termin masajul acum? 

Dau din cap. Nu mai târziu, îi simt mâna mișcându-se în jos, luând pielea din jurul penisului meu cu ea. Ea face asta la început destul de încet. Pe măsură ce ajunge la fund, iar capul penisului meu devine expus, ea se oprește și își mișcă încet mâna înapoi în sus. În timp ce face asta, nu mă pot abține să nu mă zvârcolesc de plăcere și anticipare, țipându-mi respirația. 

– O, Doamne!

Evident, a început din nou cu cealaltă mână, în timp ce geme și geme din nou. Acest lucru mă excită și mai mult și încep să gem. În timp ce geme, ea se uită înapoi la mine și gura ei se deschide într-un gâfâit și țipă „Oh, da!!” Ea accelerează cu mâna dreaptă și mișcările mele de respirație și zvârcolire se intensifică. Gemetele ei devin din ce în ce mai neregulate și mai ascuțite și, pe măsură ce face asta, se grăbește, masturându-mă cu mâna dreaptă și masturându-se cu stânga.

În timp ce mă uit la această priveliște incredibilă din fața mea, pot simți cum sperma se acumulează în mine și se ridică cu fiecare pompare a mâinii ei. Amândoi gemem unul către celălalt ca niște animale sălbatice și apoi, când ajunge la punctul culminant, ea scoate un țipăt de plăcere considerabil mai înalt și mai intens, care continuă cu fiecare respirație pentru o clipă sau două. În acest moment, amândoi ne uităm unul în ochii celuilalt și știu că ea se apropie de orgasm. Acest lucru este suficient pentru a trimite nivelurile mele de excitare prin acoperiș și, cu asta, am scos un țipăt scurt și îmi țin respirația în așteptare. Ea se uită drept la mine cu ochi hotărâți și îmi pompează penisul pentru ultima oară și îl ține.

Întregul meu corp se ridică de plăcere, capul mi se lasă înapoi și ochii mi se închid. Simt pomparea mușchiului meu pelvin și câteva momente mai târziu, senzația incredibilă de extaz, în timp ce sperma îmi este aruncată din penis pe abdomen. O aud gemând în fundal în timp ce se uită cu bucurie. 

– Oh, Doamne, da, ooohh futu-i, asta e al naibii de fierbinte, oooohhh!.

Mușchii îmi pompează din nou și o cantitate și mai mare de sperma este pompată din corp, de data aceasta împușcând peste cap pe podea în spatele meu. Ea începe să râdă, dar se transformă într-un geamăt orgasmic de emoție. 

– Ooohhhh, la naiba DA! DOAMNE! 

Mușchiul meu pelvin continuă să pompeze și să pompeze, de fiecare dată când se lansează din mine o altă injecție de material seminal. Mă zvârcolesc în extaz și îmi revine simțul să deschid ochii și să mă uit la ea. Este atât de emoționată și încântată încât pare că va sări pe mine.

Pe măsură ce orgasmul scade și încep să realizez cât de ridicol de mare este pulsul meu, profit de șansa să-i apreciez încă o dată corpul uluitor; Fața ei extraordinar de frumoasă, părul ei lung și negru, decolteul ei fantastic, abdomenul ei sexy, subțire și tonifiat și șoldurile și coapsele ei nebun de seducătoare. În timp ce zac acolo, nu îmi vine să cred ce tocmai s-a întâmplat și cât de norocos am fost.

Cu siguranță voi reveni la acest salon de masaj erotic!