Nevoie de atingeri

Nevoie de atingeri

Versiunea lui Liviu:

Martie în București este o lună frumoasă. Este începutul primăverii, unde zilele devin considerabil mai lungi și aerul se încălzește pe măsură ce am început alunecarea spre vară. Așa că era tipic că am ales să mă duc la birou în singura zi a lunii în care ploua.

Lucrul de acasă în timpul pandemiei a avut unele avantaje, iar unul dintre acestea a fost să nu trebuiască să fug acasă de la gară prin ploaia torenţială. Ceea ce făceam acum, pentru că bineînțeles că lăsasem umbrela acasă. Fusese soare dimineața și eibine, nu plouă niciodată în martie, nu-i așa?

Când am ajuns la intrarea în blocul pe care îl numeam acasă, eram ud. Am intrat în apartament, mi-am scos cămașa și am luat un prosop din baie.

Privindu-mi trunchiul fără cămașă în oglindă, am simțit o senzație bruscă de singurătate și dorința de a vorbi cu cineva, oricine. Sunt din Buzău, dar am început un proiect de nouă luni cu sediul în București în februarie. Lucram în timpul săptămânii în capitală, făcând naveta acasă în weekend. Și apoi a lovit caranGiullia COVID-19. Munca a devenit un haos în timp ce am încercat să finalizăm proiectul de la distanță. Abia îmi întâlnisem echipa, dar prin videoconferințe și apeluri telefonice am făcut tot ce am putut. Odată relaxate restricțiile, am reușit să mă întorc acasă de câteva ori, petrecând timp cu familia și prietenii. Până acum, cel puțin. Și apoi a lovit al doilea val în București.

De șase săptămâni nu reușisem să mă întorc acasă și eram atât de singur. Nu era că nu cunoșteam pe nimeni în București, ci doar că echipa era acum obișnuită să lucreze de la distanță și eram încă puțin nervos să mă întâlnesc cu prietenii în societate, focare de COVID apărând în jurul cartierului meu, de exemplu.

Nu mă aștepta nimeni nici în Buzău, cred că eram căsătorit cu serviciul meu și ultima mea iubită plecase cu peste doi ani în urmă. La plecare, a spus că se simțea tristă pentru mine, că nu am încercat niciodată să o las să intre în viața mea. Și acum existau puține șanse pentru o relație, în afară de una virtuală. Am încercat, dar întâlnirile pe internet nu păruseră niciodată să funcționeze și toți prietenii pe care îi aveam aici erau bine înrădăcinați în căsătorie și copii, așa că unchiul Liviu ar fi fost o roată de rezervă.

Proiectul la care lucram fusese extins, managementul era mulțumit de mine, așa că dacă voiam, puteam să mai rămân câteva luni până la data lansării. Dacă ar fi să reziste distanța, trebuia să obțin un echilibru în viața mea. Sau cel puțin, ceva timp cu o femeie. Adevărul era că aproape întotdeauna eram excitat și îmi era dor de atingere, degetele persistente ale unei femei în timp ce își târa degetele pe pieptul meu, senzațiile moi și gâdilatoare ale părul ei când îmi atingea pielea, expirația liniștită a respirației pe obrazul meu în timp ce stătea lângă mine, confortul degetelor împreunate.

Penisul mi s-a umflat în blugi când mă gândeam la ultima dată când făcusem sex. O întâlnire pe Tinder cu luni în urmă, înainte de caranGiullia. Jamie, o brunetă uluitoare cu un corp de dansatoare flexibil, un cap inteligent pe umeri și o gură cu care știa ce să facă. Cina și conversația fuseseră distractive, sexul spectaculos, dar ea a spus clar că era ultima dată.

Mergând prin living, m-am așezat pe canapeaua din piele cafenie și m-am uitat la cameră. Deprimant de uniformă, covor gri, accesorii din sticlă și crom, un televizor cu ecran plat și o fotografie standard pe perete. Plictisitor și deveneam mai plictisitor cu fiecare minut în care stăteam acolo. Am avut un gând brusc. Ceea ce tânjeam nu era doar companie, ci atingerea, atingerea altei persoane. Într-o perioadă în care atingerea era potențial periculoasă, dar gândul de a rămâne atât de singur era aproape insuportabil. Nu știu de ce am continuat cu acest gând, dar după tot ce s-a întâmplat mai târziu în acea noapte, sunt atât de bucuros că am făcut-o.

Luând telefonul mobil, m-am conectat la o aplicație de anunțuri și m-am dus la secțiunea de servicii pentru adulți. Vorbind pentru mine însumi în timp ce atingeam ecranul, am citit cu voce tare „Solicit maseuză în această după-amiază/seară pentru un om de afaceri, de treizeci de ani, de complexitate atletică și interesat de o conversație bună; are nevoie disperată de atingerea unei femei. Singurele cerințe sunt mâinile puternice și dorința de a lucra goală. Poate fi reciproc dacă se dorește, 450 lei pe oră, sună-l pe Liviu la…”

Am recitit postarea. Chiar eram pregătit pentru asta? „Ce naiba”, am mormăit și am apăsat pe trimitere și am aruncat mobilul pe canapea. M-am dus la frigider pentru o băutură, gândindu-mă „o postare aleatorie pentru a atrage cine știe ce din adâncurile internetului, ce ar putea merge prost”. Am băut un pahar cu apă rece și am intrat la duș.

***

Versiunea Ranyei:

Era o seara relaxată la salon. Ultimul meu client plecase în urmă cu jumătate de oră și deocamdată nu mai aveam nimic programat. M-am întins pe canapea, mi-am scos telefonul mobil și am trecut în modul selfie. M-am uitat la fața care se uita înapoi la mine, mi-am strâns buzele, mi-a, fluturat genele. Iată-mă, douăzeci și opt, destul de atractivă (sau așa credeam), păr lung și blond, ochi căprui. Buzele mele erau puțin subțiri, dar aveam dinți buni și un zâmbet perfect. Corpul era în formă de clepsidră, înălțimea medie, sânii mari, spatele curbat și picioarele subțiri. 

În timp ce mă admiram în camera de la telefonul mobil, am primit un mesaj de la o prietenă: “Uite ce anunț am găsit: Solicit maseuză în această după-amiază/seară pentru un om de afaceri, de treizeci de ani, de complexitate atletică și interesat de o conversație bună; are nevoie disperată de atingerea unei femei. Singurele cerințe sunt mâinile puternice și dorința de a lucra goală. Poate fi reciproc dacă se dorește, 450 lei pe oră, sună-l pe Liviu la… Pare cam singur, îl lăsăm așa sau îl ajutăm să scape de singurătate?”

Cu toate că de obicei nu procedez așa, ci clienții mă caută pe mine, de data asta m-am simțit generoasă si am decis să sun la numărul de telefon din anunț. 

***

Liviu:

La o oră după postare, am primit un telefon. Vocea de la celălalt capăt al firului părea seducătoare.

– Bună, Vorbesc cu Liviu?”

 – Da, am răspuns. Cine ești?

I-am auzit respirația ascuțită, apoi un răspuns ferm.

– Ranya. Te sun în legătură cu anunțul pe care l-ai postat. Se pare că te simți singur, iar eu te pot ajuta să te relaxezi. Sunt maseuză profesionistă și ofer servicii de masaj erotic la hotel sau la domiciliu.

– Bine, Ranya. Cum arăți?

– Sunt blondă, am 160 cm, 53 kg și sânii mari. Restul va trebui să îl descoperi singur.

Penisul meu a început să zvâcnească ușor la insinuarea ei. În ce mă bag? Nu eram sigur, dar începeam să mă simt în viață, poate pentru prima dată după luni de zile.

– Bine Ranya, ar trebui să terminăm această discuție la mine. Ești de acord? 450 de dolari pe oră și îți voi plăti transportul aici și înapoi acasă. 

– Bine, Liviu. Când și unde?

I-am spus că îi voi trimite mesaj și am încheiat apelul.

***

Ranya:

Telefonul meu a sunat. Liviu îmi trimisese un mesaj cu adresa. Am recunoscut cartierul, de lux, aproape de centru. Am căutat adresa pe internet și au apărut poze cu un bloc de apartamente. Apoi m-am dus să mă pregătesc, iar douăzeci de minute mai târziu eram pe drum, stând pe bancheta din spate a unui Uber, sperând că voi avea o seară memorabilă. ***

Liviu:

Ranyei i-ar lua cel puțin o oră să se pregătească și să ajungă la apartamentul meu. Acum m-am angajat în acest lucru, eram nerăbdător, dar și ezitând. Nu știam nimic despre această femeie, ea nu știa nimic despre mine. Poartă-te frumos, mi-am spus, bucură-te de moment, mai ales de atingere.

M-am apropiat de ușa glisantă care ducea la un mic balcon și am deschis-o. Deși aerul era cald, ploaia a continuat să cadă pe măsură ce ziua a lăsat loc serii. Picăturile de ploaie au lovit grilajul balconului, formându-se bălți pe podeaua de beton. Perdeaua de plasă albă care acoperea ușa de sticlă se ondula languit cu o adiere blândă, simțeam mirosul de iasomie din grădina din curtea de dedesubt. În depărtare, un zgomot scăzut de tunet arăta că frontul furtunii nu slăbea încă. Am tras perdeaua înapoi, am lăsat ușa cu deschisă și am privit ploaia căzând.

***

Ranya:

Șoferul Uber m-a lăsat la intrarea în bloc. Am mers la ușa din față. Pe peretele lateral era un interfon cu o cameră video.

În câteva secunde, interfonul a sunat. Privind pe ecranul video, am putut vedea un bărbat cu părul scurt și o față subțire. Vocea i se auzi prin interfon.

– Ranya?

M-am uitat la ecran. 

– Da, Liviu? Sunt Ranya. Aici pentru masaj.

El a zâmbit. Un semn bun.

– Urcă, te rog. Liftul este în dreapta ta. A apăsat butonul de intrare și a dispărut de pe ecran. Să înceapă acțiunea. Am deschis ușa de la intrare și am mers la lift.

***

Liviu:

Un minut mai târziu, se auzi o bătaie slabă la ușa din față. Mă plimbasem pe podea, anxios, nervos. Sper că nu a fost o mare greșeală. Am deschis ușa și acolo era ea. Ranya, simpatica Ranya. Cu câțiva centimetri mai scundă decât mine, și-a înclinat capul și s-a uitat la mine. Deodată, am simțit că mi se usucă gura și mi se înroșesc obrajii. Era foarte frumoasă. Părul blond îi cădea pe spate, iar ochi ei căprui, profunzi, s-au oprit puțin asupra mea, apoi s-au uitat pe lângă mine în cameră. Piele impecabilă, palidă, pomeți fini și un zâmbet jucăuș. Ranya purta o haină de ploaie Burberry cafenie, ideală pentru vremea umedă și pentru a-și ascundea silueta de privirile indiscrete. 

– Ei bine, domnule, nu ai de gând să mă inviti înăuntru?

– S… sigur, m-am bâlbâit. 

Disconfortul meu era evident pentru ea, a râs și a trecut pe lângă mine în sufragerie.

– Un loc destul de plictisitor aici, Liviu, spuse ea, ce-i cu oamenii de afaceri și lipsa de culoare?

Am murmurat ceva și am clăGiulliat din cap. Mă uitat la prostul la ea. Ranya s-a întors și s-a îndreptat spre mine, desfăcându-și haina. S-a oprit la un metru de mine și a deschis încet haina. Nu puteam vorbi, îmi ardea fața. Ranya stătea în fața mea, cu piciorul stâng ușor înclinat în fața dreptului. Era goală, cu excepția unui tanga neagru, pantofi cu toc și un inel în buric. M-am uitat la ceafa ei în timp ce își atingea părul blond. Pulsul mi-a bătut în gât în ​​timp ce i-am privit sânii plini cupa C care cu siguranță nu prezentau niciun efect al gravitației. Sfarcurile mici, roz, îndreptate direct spre mine. Era o sclipire de lumină din inelul ei din buric în timp ce își mișca talia înainte și înapoi, am continuat să-mi coboram ochii pentru a-i vedea coapsele puternice și atletice și gambele subțiri. M-am uitat la covor, hipnotizat. Ranya era superbă.

– Îți place uniforma mea? m-a tachinat ea.

– Wow. Da. Um, wow, a fost tot ce am putut să scot pe gură.

– Bine spus, Liviu. Mai e ceva de adăugat?

Am continuat să mă uit la covor. 

– Hei, ochii mei sunt aici sus, nu pe pământ, spuse Ranya încet, luându-mi mâna în a ei. Mi-am ridicat ochii și i-am întâlnit pe ai ei.

– Așa e mai bine, murmură ea. Ei bine, Liviu, nu ești deloc bătrân, de fapt ești destul de frumos, pentru de om de afaceri plictisitor. Deci de ce ești agitat?

Aceasta era una dintre caracteristicile femeilor moderne, erau atât de directe.

– Poate că nu m-am gândit la seara asta atât cât ar fi trebuit. Nu mă așteptam să fii atât de, ei bine, perfectă.

Ranya a ridicat o sprânceană și a oftat. 

– Bine, deci îți place să crezi că toți ceilalți sunt prea buni pentru tine, nu-i așa? De ce nu încerci asta – sunt frumoasă, ești singur, sunt maseuză profesionistă, iar tu ai nevoie de un masaj erotic. 

Ea mi-a ținut privirea în timp ce am respirat adânc și am expirat.

– Da, ai dreptate, am spus. Am început brusc. Ranya, te rog, iartă-mi lipsa de maniere. Ia loc în salon. Vrei să bei ceva? O apă, un ceai? Apoi ne putem muta în dormitor.

– Apă, mulțumesc, a răspuns ea și s-a așezat pe canapeaua de piele. 

M-am dus la bucătărie, am luat o sticlă de apă din frigider și două pahare și m-am întors în salon. Ranya stătea pe canapea, cu haina slăbită pe piept, v-ul reverelor atrăgându-mi privirea spre pieptul ei, unde puteam vedea vag o urmă de decolteu.

Am băut apă rece și am inspirat.

– Îmi pare rău, Ranya, sunt cam nou la asta, așa că nu eram sigur cum aș reacționa odată ce se va întâmpla cu adevărat. Nu sunt cu adevărat o persoană spontană și m-ai dat gata cu sinceritatea ta.

Blonda atrăgătoare din fața mea a zâmbit. 

– Deci, ca să mă repet, ești de acord cu ceea ce am discutat mai devreme? Masaj pentru doi, nuditate, adulți care consimt și așa mai departe?

Ea a dat din cap, nerăbdătoare spre mine. 

– Da, da, băiete, tu știi să tragi o petrecere în jos. Ranya s-a ridicat și a mers încet spre mine. S-a oprit, și-a desfăcut haina și și-a pus mâinile pe șolduri. Încă o dată am fost hipnotizat de sânii ei albi ca laptele, pielea ei netedă și zâmbetul ei frumos.

– Hai, sunt aici să ne distram sau nu?

 Și-a aruncat haina pe podea și a alergat spre dormitor. Întorcându-se spre mine, a strigat  

– Hei, să începem!

 Cu asta am ieșit brusc din reverie, privind fesele ei frumoase și rotunde dispărând în dormitor. Am urmat-o

***

Ranya:

Am stat lângă patul king-size când Liviu a intrat în dormitor. Întinsese prosoape peste pat, o pernă la un capăt. O mulțime de șervețele și o sticlă de ulei de masaj. De asemenea, o mulțime de dezinfectant pentru mâini. Era rudimentar, dar mă descurcam.