Primul meu masaj erotic surpriză

Primul meu masaj erotic surpriză

 

Iubesc masajul! Îmi place să-l primesc, să-l ofer și ador aspectele senzuale ale masajului pe lângă puterile sale vindecătoare. Pe măsură ce călătoresc pentru afaceri (lucrez în vânzări de software de înaltă tehnologie) încerc să am întotdeauna niște bani pentru a-mi susține hobby-ul și, atunci când este posibil, îmi place să fie atât terapeutic, cât și, când sunt norocos, erotic. Dar până acum vreo 15 ani, întotdeauna m-am gândit la masaj ca fiind doar terapeutic. Asta până la un salon din București.

Lucram în centrul Bucureștiului și la ora prânzului, am decis să mă tund. La 2 străzi de biroul meu era un magazin și am observat că aveau la dispoziție și un semn pentru masaj. Ei bine, m-am așezat să-mi fac tunsoarea și bătrânul frizer rus de sex masculin lucra când am întrebat despre semnul pentru masaj. 

– O sun pe fată să vină dacă vrei, pentru masaj de 50 USD. 

Am spus sigur, deoarece mă simțeam încordat. Acum, până în acest punct, cu siguranță auzisem de „sfârșit fericit”, dar nu m-am interesat niciodată și nici măcar nu eram sigur că voiam

Când tunsoarea s-a terminat, a venit o doamnă rusă de 40 de ani și s-a prezentat ca Olga și a spus să o urmez sus. Nici nu știam că acest loc are un etaj și am urcat într-o zonă mică cu o masă de masaj. M-am gândit că ceva ar putea fi diferit, deoarece era și o cabină de duș, dar m-am dezbracat, m-am acoperit cu un prosop și m-am așezat pe masă.

Masajul a început așa cum era de așteptat, cu ceva lucru bun pe spate și pe umeri, apoi a început să lucreze până la fundul meu. Dintr-o dată mi-am dat seama că mă entuziasma mai mult decât în ​​mod normal și începea să se întâmple altceva. Acest lucru a continuat încă vreo 30 de minute, când ea a trecut de la masajul „normal” la locul în care părea, mai ales accidental, când îmi va atinge rapid fundul sau testiculele, apoi a continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Odată ce m-a făcut să mă întorc, mintea mea o luase razna acum. „Chiar cred că oferă un fel de sex” și „Cât de vinovat mă voi simți, pentru că nu mi-am înșelat niciodată soția”. M-am gândit: „hei, am nevoie de eliberare sexuală, deoarece sunt bărbat și, după 15 ani de căsnicie, de obicei, soția mea nu poate fi deranjată, deci chiar este mare lucru?” Eram atât de pierdut în gânduri, încât abia am observat că prosopul dispare și ceva mai „întâmplător”; periaj, acum pe partea laterală a penisului meu.

Eram foarte încântat și așa cum credeam, asta era, și-a frecat mâinile și a spus „terminat”, și a dat înapoi un pas. În acest moment eram cu adevărat pregătit pentru mai multe și puțin dezamăgit, dar nu sunt genul care să provoace o scenă, așa că am spus cu blândețe ok și am început să mă ridic. Cred că am citit greșit situația, pentru că sunt într-adevăr nou în acest sens. După ceea ce părea o oră, dar a fost mai degrabă 10 secunde, ea a tras aer în piept și a spus:

– Deci nu vrei să te termin? 

Am întrebat cât costa și ea mi-a spus 40 de dolari, pe care îi aveam, așa că i-am spus, timid, OK.

M-a împins înapoi în jos, a scos din nou prosopul pe care l-am pus la loc când credeam că am terminat, și-a adăugat încet ulei pe mâini și a început să-mi maseze ușor testiculele și penisul. Mintea mea a început din nou să hoinărească, întrebându-mă dacă mă voi simți vinovat după aceea, dar acum eram atât de cuprins de emoție încât asta m-a părăsit foarte curând. M-am bucurat foarte mult de mângâierea ei, apoi s-a aplecat, și-a pus gura pe mamelonul meu și a început să-l lingă și să-l sugă în timp ce crește viteza mângâierii ei constante a mângâierii mele foarte îngrădite. OMG ce sentiment și mi-a luat aproximativ 30 de secunde să am unul dintre cele mai mari orgasme pe care le-am avut în ultimii ani!

După 2 zile de gândire asupra experienței, mi-am dat seama că nu mă simt vinovat, deoarece am nevoie de eliberare sexuală și dacă soția mea este prea ocupată să aibă grijă de mine în mod regulat, atunci cu siguranță nu este nimic în neregulă cu ceea ce a devenit noul meu hobby! De atunci am descoperit că există locuri de masaj peste tot, unele nu chiar atât de scumpe, pentru a mă răsfăța în hobby-ul meu în creștere. Voi scrie mai multe despre experiențele ulterioare, pe măsură ce m-am răsfățat din ce în ce mai mult de-a lungul anilor…