Salonul nostru de masaj

Salonul nostru de masaj

 

– Să mergem în oraș.

– De ce? am întrebat, ținând telefonul între cap și umăr când am terminat de amestecat niște guacamole.

„Trebuie să fac niște cercetări pentru cursul meu de etnografie. Ar trebui să intervievăm undeva în fiecare săptămână pentru tot trimestrul și apoi să scriem o lucrare pe ea. Este plictisitor de unul singur. Haide, vino cu mine. 

Am făcut o listă de verificare mentală: lecturile mele s-au terminat, îmi începusem lucrarea pentru săptămâna viitoare… 

– Sigur, sunt liberă. Vrei să ne întâlnim la stația de metrou, Kate?

– Sună bine. Ne vedem acolo, John.

Am închis și am luat autobuzul până la stația de metrou. Katelyn mă aștepta deja și mi-a făcut semn sălbatic când coboram din autobuz. Am îmbrățișat-o rapid și ne-am îndreptat spre peron. A trebuit să-mi scot de câteva ori eșarfa ei lungă, violet, de pe față, în timp ce vântul o zbura haotic.

– Deci, unde îți faci cercetările? am întrebat în timp ce trenul a luat viață.

– La acest salon de masaj: Vip Zone. La început mă gândeam să o fac la un restaurant, dar angajații nu prea au timp să stea și să vorbească cu mine, dar acolo, oricum sunt blocați cu mine, așa că pot vorbesc cu ei tot ce îmi place.

– Ei știu că îi cercetezi?

– Nu, mă îngrijorează că nu vor fi la fel de deschiși dacă știu. Este ușor să-i faci să se deschidă, totuși. Din câte îmi dau seama, nu au prea multe clienți de sex feminin și cred că sunt fericiți să aibă pe cineva cu care să-și împărtășească poveștile.

-Da, mă îndoiesc că multora dintre oamenii care merg acolo chiar le pasă mult de poveștile lor de viață. M-am oprit și m-am mușcat de buză. Deci, um, acesta este un fel de salon de masaj cu final fericit fericit sau?

Ea a râs. 

– Jonathan! Te gândești doar cu penisul tău? Nu am întrebat. Nu vreau ca ei să creadă că sunt polițistă sau altceva și nu e ca și cum aș putea beneficia de asta, oricum. Poate că voi vorbi cu unii dintre băieții de acolo într-o zi și o să îi întreb despre asta. Sunt sigură că le-ar plăcea să se laude cu isprăvile lor în fața unei fete drăguțe și curioase.

– Ei bine, dacă vrei, voi merge sub acoperire și voi încerca să găsesc niște lucruri pentru tine, i-am oferit.

S-a luminat. 

– Chiar?! Nu te superi?

– Nu, nu am făcut niciodată un masaj adevărat până acum. Va fi o experiență plăcută. Ai vrea să intri și să observi sau ar trebui să-ți spun după?

– Hmm… ce-ar fi să observ unul și apoi să faci altul singur?

– Nu vor fi bănuitori dacă mă privești?

– Voi spune doar că ești emoționat să intri singur. Ei mă cunosc, oricum. Nu cred că va fi o problemă. 

– Sună bine. 

Mi-am verificat ceasul: 12:00. 

– Vrei să mâncăm mai întâi?

– Sigur, fac cinste. Mulțumesc că ești agentul meu sub acoperire, John.

– Este un sacrificiu să fii masat de femei frumoase, dar pentru tine, sunt dispus să o fac.

Ea mi-a lovit umărul și a râs. 

– Nemernicule. Ar fi bine să o faci. O să-mi ajute lucrarea și nu va trebui să vorbesc cu niște bărbați dubioși care stau în salon.

– Bine, bine, pentru tine.

Am găsit un restaurant drăguț în zonă și am mâncat. După ce am terminat, ea m-a condus la salonul de masaj. 

– Bine, acesta este locul.

Am urmat-o pe Katelyn înăuntru.

Era o scară într-o parte și un birou de îndată ce am intrat pe ușă. O femeie stătea în spatele biroului. Katelyn a început să vorbească cu ea, iar eu am admirat decorul. Era simplu, dar frumos. Pereții erau calzi, cu desene din bambus. Zona de jos arăta mai degrabă cu o frizerie, cu o serie de scaune confortabile conectate la chiuvete. Am luat un meniu de hârtie și m-am uitat la ce au oferit. Masaj suedez, masaj thailandez, duș la masă, masaj al picioarelor, masaj al scalpului, pentru asta trebuie să fie bazinele, masaj cu pietre fierbinți, chestii interesante. M-am întrebat ce a făcut un masaj thailandez thailandez și un masaj suedez suedez. Unul era fierbinte și picant, iar celălalt rece și serios? Și ce era un duș de masă? De ce ai vrea ca masa ta să aibă un duș? 

– John?

– Huh, da?

– Spune că e în regulă pentru mine să intru cu tine. Ne-a spus să mergem sus și să o întrebăm pe Mei. Oh, și scoate-ți pantofii aici, a spus ea, arătând spre un perete de cuburi, dintre care mai multe aveau pantofi în ele. Nu au voie să urce la etaj.

Mi-am scos pantofii sport și am urmat-o pe Katelyn sus. Era format dintr-o cameră centrală, conectată la două holuri lungi. În camera centrală erau scaune și canapele, orientate spre un televizor mare. Chiar acum câteva fete stăteau acolo, de la 20 la 40 de ani, vorbeau, făcând o pauză între masaje. Am fost acolo într-o după-amiază de joi, așa că nu m-a surprins cu adevărat lipsa altor clienți.

Katelyn a cerut-o pe Mei, iar o fată minionă s-a ridicat de pe canapea și a venit la noi. Purta pantaloni de trening gri, o cămașă albă decoltată și șlapi roz strălucitori. Era tânără, cu o pereche de ochelari roșii și un zâmbet ușor distrat. Era cu aproximativ un cap mai scundă decât mine și slabă, deși brațele ei erau musculoase din cauza muncii ei. Ea a vorbit cu Katelyn și ne-a adus într-o cameră goală, ne-a făcut semn să intrăm și a închis ușa.

Camera era goală: o podea din lemn, o masă de masaj acoperită, un raft mic plin cu uleiuri și prosoape, un scaun și un aparat stereo într-un colț care cânta muzică orientală liniștită, menită să relaxeze. 

– Acum ce facem? am întrebat-o pe Katelyn.

Ea arătă spre un rând de cârlige lângă uşă. 

– Ea a spus că ar trebui să te dezbraci și să te urci pe masă. Apropo, când i-am spus tipului de la birou că vreau să merg cu tine, el a întrebat dacă sunt prietena ta și i-am spus da.

 Ea a ridicat din umeri: 

– Mi s-a părut că cel mai ușor să merg cu povestea pe care mi-au oferit-o. Sper că nu te superi.

– Nu, nicio problemă, am spus, scoțându-mi cămașa. — Cât de mult trebuie să dau jos?

– Totul, zâmbi ea.

– Te superi?

– Nu, deloc, spuse ea, privindu-mă cum îmi scot șosetele.

– Știi ce vreau să spun, Kate, am zis eu, ferindu-mi privirea de la zâmbetul ei răutăcios.

– Oh, bine, se plânse ea, întorcându-se spre perete. Este mai bine?

– Da, multumesc. 

Mi-am scos în grabă pantalonii și boxerii și m-am așezat pe masă, acoperindu-mă cu un prosop alb mult prea puțin practic pentru a fi practic. Doamne, abia îmi acoperea fundul. 

– Te poți întoarce acum.

Ea a chicotit. 

– Arăți bine, a comentat ea, aşezându-se. 

S-a auzit o bătaie la uşă, iar Mei și-a aruncat capul înăuntru. Văzând că suntem gata, a intrat. Mi-am întors capul să o mai privesc în timp ce se pregătea, frecându-și mâinile cu un ulei parfumat, floral. Era îmbrăcată confortabil, nu sexy, totuși pielea ei bronzată și strălucitoare, ochii mari căprui și părul elegant, lung, brunet, făceau o siluetă uimitoare înaintea mea. Obrajii îi erau rumeniți și avea un pic de fard turcoaz pe ochi. Și avea să-mi maseze corpul gol, cu formele noastre despărțite doar de un prosop subțire, subțire, alb… M-am așezat pe masă, încercând să nu mă încurc imediat.

S-a întors și mi-am dat seama că nu purta sutien. Tricoul ei era distorsionat de două puncte tari și întunecate, străpungându-i cu nerăbdare prin tricoul ei aproape translucid. Mi-am îngropat capul în perna de față, încercând să alung gândurile obraznice din cap și eșuând.

Mei a început să-mi mângâie corpul, mișcându-și mâinile pe lungimea spatelui meu, acoperindu-mă cu ulei în timp ce vorbea cu Katelyn. Am închis ochii și m-am relaxat, lăsându-mă atras de masaj. Ea a început să-mi apese umerii și spatele cu mai multă forță decât aș fi ghicit că ar putea avea. Am simțit că mă topesc în masă. Ea mă mângâia în sus și în jos pe spate și, cu fiecare lovitură în jos, simțeam că mi-a împins prosopul din ce în ce mai jos, câte un centimetru de fiecare dată.

– Te simti bine? E prea tare? întrebă Katelyn în numele lui Mei.

– Este perfect, am răspuns eu, gata să adorm, eram atât de relaxat eram.

După un timp, ea și-a oprit mișcările și a început să-mi frece fundul, frământându-i mușchii, trecându-și mâinile de-a lungul coapselor mele interioare. Mi-am despărțit picioarele instinctiv, lăsând-o să-și facă magia. Roșeam, eram sigur de asta. Nu am îndrăznit să-mi ridic capul de pe pernă. Nu am vrut să văd fața lui Katelyn chiar acum. Eram sigur că va zâmbi maniacal. Era cea mai sexuală persoană pe care am cunoscut-o, care nu părea interesată să o aibă de fapt. Îi plăcea pur și simplu nuditatea și sexul și să fie nespus de neplăcută cu oricine era cât de puțin prudent, dar nu o văzusem niciodată făcând o mișcare cu nimeni. Era posibil să fie o pervers asexuată?

Mei a început să-și frece mâinile puternice de-a lungul coapselor mele, vârfurile degetelor ei atingându-se chinuitor de bărbăția mea. Eram sigur că o făcea intenționat. Era la doar un fir de păr distanță, iar și iar și iar.

– Hopa! Mei a chicotit, în timp ce mă înfioram de atingerea electrică a vârfurilor degetelor ei pe penisul și testiculele mele.

– Hm, e în regulă, am spus, cu inima bătând cu putere, căldura răspândindu-mi-se prin corp. 

După ce a terminat de frecat picioarele, Mei m-a bătut pe fund. Am ridicat privirea, confuz. 

– Vrea să te întorci, explică Katelyn.

– Oh, mulțumesc. 

Am întins stângaci mâna în spatele meu, trăgând prosopul înapoi acolo unde ar putea face ceva bine și m-am întors încet, încercând să nu mă expun mai mult decât era necesar. M-am rugat ca prosopul să fie suficient de greu încât să nu mă mai fac de rușine.

Mei s-a aplecat peste capul meu și a apăsat pe pieptul meu, așezându-și sânii la doar câțiva centimetri de fața mea. Sfarcurile ei maro erau ușor vizibile, rigide și dure. Eram hipnotizat de sânii ei mici. S-a aplecat mai mult, ducându-și mâinile la abdomenul meu, coborându-și pieptul și mai mult. Tricoul ei a atârnat de fața mea pentru o clipă înainte de a se ridica și a se muta lângă mine pentru a-și continua masajul. Doamne, sper că acest loc oferă un masaj cu final fericit. Ori asta sau mai bine au un duș cu gheață.

Ea a sprijinit o mână pe șoldul meu, în timp ce cealaltă ei a apăsat pe abdomenul meu. I-am simțit degetele târându-se, îndreptându-se spre picioarele mele. Ochii ni s-au întâlnit și ea a încercat să-și rețină zâmbetul. Mi-aș putea imagina doar cum ar fi dacă Katelyn nu ar fi aici.

Mi-am întins gâtul și am văzut-o pe Mei făcând un pumn către Katelyn, cu doar degetul arătător în afară, ieșind spre cer. M-am uitat în jos la mine și am înjurat în gând.

Nu fusese o problemă cât eram pe burtă, dar acum că eram pe spate, penisul meu era liber și acum era un cort uriaș în prosop. Am încercat să mă prefac că nu le-aud sau le văd și am încercat să-mi îndepărtez erecția.

Mei și-a mișcat mâna, înfășurată în jurul unui penis invizibil, în sus și în jos întrebătoare către Kate, dar ea a chicotit și a răspuns: „Bu, bu”, strângând mâna. Mei a ridicat din umeri și s-a mutat la picioarele mele. Tricoul ei era prea mare pentru ea și când s-a aplecat să-mi frece coapsele, am avut o vedere clară în josul ei. Sânii ei erau mici, aproape imaturi. Probabil că nu ar fi putut să umple complet o cupă A, dar sfârcurile ei ieșiră ca niște pastile întunecate.

Din nou, și-a jucat jocul de tachinare, aducându-și mâinile cât de aproape de mine, fără să-mi atingă de fapt penisul dureros. Mâinile ei dispăreau sub prosopul meu alb, apoi se retrăgeau fără să-mi ofere nicio ușurare. A durat ore nesfârșite de tortură, înainte ca ea să mă mângâie pe picior și să-i spună ceva lui Katelyn.

– Ți s-a terminat ora, John, a transmis ea. 

Ea își ridică mâna, ferindu-și ochii și se întoarse ușor. 

– Pune prosopul înapoi, ea spune că este un duș pe care poți să-l folosești.

M-am ridicat și m-am înfășurat cu prosopul cât am putut. Abia era suficient de lung pentru o fustă mini și, cu rigiditatea mea furioasă, partea din față era ridicată în timp ce capul meu dur și umflat și o parte din penisul meu se uitau pe fund. Mei m-a condus pe ușă cu un zâmbet în timp ce încercam să-mi trag prosopul suficient de mult pentru a scăpa de o acuzație publică de indecență. A trebuit să trecem pe lângă camera comună, unde am auzit maseuzele chicotind în urma noastră. Din fericire, am ajuns curând la duș, iar ea m-a condus înăuntru.

De îndată ce ușa s-a închis, mi-a tras prosopul de pe mine și m-a bătut pe fund. 

– Ești un băiat bun, John. Întoarce-te iar și întreabă de mine, a spus ea, ieșind pe ușă cu prosopul meu, lăsând unul curat pe cârligul de lângă uşă. 

Dușul era o cabină mare, fiecare dintre pereții lui erau făcuți din sticlă transparentă, cu excepția spatelui. Un inel de crom era direct deasupra mea, iar când am deschis dușul, apa a curs fierbinte și puternic. Ar trebui să-mi iau unul ca acesta pentru acasă. Apa era cerească și în curând camera s-a umplut de abur.

Maseuza aia blestemata fusese o tachinatoare. Aveam testiculele dure și penisul nu se lăsase. Ei bine, eram singur aici, nu? Am luat niște săpun și m-am spumat, pompând, cu ochii închiși, imagini cu Mei și pieptul ei delicios și plat în minte. Pielea ei bronzată era superbă și zâmbetul ei atât de îmbietor… Mi-aș fi dorit ca Katelyn să nu fi fost acolo. Ce s-ar fi întâmplat dacă am fi fost singuri?

Eram atât de prins în fanteziile mele, încât nu am auzit ușa deschizându-se în liniște când cineva a intrat în cameră și s-a îndreptat spre sticla transparentă.

– Uau, a spus Katelyn, nu glumea când a spus că devii exagerat.

Ieșit din visul cu ochii deschiși, m-am străduit să mă acoper, ținându-mi ambele mâini peste penis. 

– Katelyn! Dușurile sunt private…

– Trebuie să te intervievez înainte să uiți ceva, protestă ea.

– Îmi voi aminti, crede-mă. Ieși, ieși afară, trebuie să fac duș, am spus, întorcându-mă și continuând să spăl.

În spatele meu era liniște. Bine, ea pleca. Și apoi ușa de la duș s-a deschis. M-am întors, cu ochii mari și am văzut-o pe Katelyn, pășind cu delicatețe în duș, purtând doar un rânjet pervers.

– Kate! Am țipat, încercând să-mi țin ochii departe de sânii ei rotunzi, mult mai mari decât îmi imaginasem că vor fi. Părul ei strălucitor și umed se sprijinea acum ușor pe umflătura sânilor, aproape ascunzându-i sfârcurile, dar acestea ieșiră hotărâte, dornice să fie văzute.

M-a întors și și-a lipit pieptul ferm de spatele meu. Am simțit presiunea lor insistentă, vârfurile ei dure zdrobindu-se de mine… I-am simțit păsărica ei cheală apăsată de fundul meu, în timp ce ea și-a încolăcit brațele în jurul meu și a început să îmi frece pieptul. 

– Deci, cum te-ai simțit în timpul masajului, a întrebat ea, jucându-se cu degetele pe corpul meu.

Am înghițit în sec. 

– Hm, ei bine, a fost foarte relaxant. M-am simțit ca un lut modelat, ca și cum ea mă modelează, sau ca aluatul?

– Interesant… și de ce ai primit asta?

Am gâfâit. 

– Maseuza avea sânii în fața mea și mă tachina încontinuu. Îmi freca coapsele, se apropia din ce în ce mai mult de penisul meu, „întâmplător” se atingea de el, iar și iar, simțeam că o să izbucnesc. …

Ea s-a descurcat ușor, aplecându-se la urechea mea și mi-a șoptit răgușit: 

– S-a oferit să aibă grijă de el pentru tine, știi.

– Am văzut-o făcând mișcarea… de ce ai spus nu?

– Ar trebui să fiu prietena ta. Ar fi ciudat dacă aș lăsa-o să facă asta chiar în fața mea, nu crezi?

– Ei bine, e adevărat… A spus ceva despre asta?

– Ce, de genul „Uau, e atât de uriaș!”?

– Ei bine, asta ar fi plăcut să aud.

– Hmm… a spus câteva lucruri despre asta, dar nu cred că îmi amintesc prea bine… a spus, gândindu-se, în timp ce îmi mângâia încet bărbăția. Eram neputincios în mâinile ei. Simțeam sfârșitul venind. Mâna ei abia se mișca, strângându-mă strâns chiar sub cap, pompând înainte și înapoi până când plăcerea a fost prea mult de suportat.

– Hm, Katelyn, probabil că ar trebui să te oprești pentru că se simte foarte bine, așa că ar trebui… am gemut. 

M-a copleșit plăcerea. Mi s-au îndoit genunchii. Penisul mi-a făcut spasme când jeturi groase de spermă s-au împroșcat pe sticlă, picurând încet. Katelyn a oftat fericită în timp ce mi-a muls penisul, frecându-l ușor de sus pentru a ieși până la ultima picătură.

Mi-a fost rusine. Am ejaculat în fața ei și atât de repede… Ea abia se frecase jumătate de minut înainte să termin.

– Wow, a fost multă presiune, nu? 

Am dat slab din cap, uitându-mă cum ea își aluneca degetul pe sticlă, adunând o parte din esperma mea pe degetul ei. În timp ce mă uitam, uimit, roșind furios, ea și-a băgat-o între buze și și-a supt degetul. 

– Hmm, destul de gustos. O să-i spun cu siguranță lui Mei. 

S-a spălat pe mâini la duș și a ieșit, uscandu-se cu prosopul.

– Ne vedem în camera principală, John. Nu întârzia.

Am văzut-o cum se îmbracă și ieșea. M-am spălat, m-am uscat, mi-am luat prosopul și m-am întors în cameră.

Kate vorbea cu fetele când am trecut. M-am îmbrăcat în cameră și am ieșit să o găsesc în picioare și luându-și la revedere. M-a condus jos, mi-am pus pantofii și am plecat. Am intrat într-un local, am luat niște băuturi și am vorbit aproape o oră în timp ce ea mă intervieva despre masaj.

– Ai fi dispus să faci unul singur? a întrebat ea, în timp ce ne îndreptam spre metrou pentru a merge acasă.

M-am gândit la tachinarea lui Mei și la oferta ei să mă întorc. 

– Sigur. Oricum te pot ajuta.

– Ei bine, îmi datorezi asta după ce te-am ajutat la duș… chicoti ea.