Un masaj pentru tine

 Un masaj pentru tine

 

Nu ai idee cât de special ești pentru mine, nu? Ai intrat în viața mea ca și cum ai fi un înger, aparent știind că am nevoie de cineva. Prietenia noastră a înflorit peste noapte, hrănindu-mi repede sufletul. Până la tine, muream încet pe dinăuntru, nesigur de ce va aduce ziua de mâine și fără să-mi pese cu adevărat.

În acele zile de început, te-ai oprit adesea la mine la prima oră dimineața, de îndată ce plecai de la serviciu. Stăteam și vorbeam ore întregi, împărtășind cele mai profunde gânduri la o cafea proaspătă. Aceste conversații timpurii au fost cele care ne-au adus în acest moment…

În urmă cu douăzeci de minute, imediat după ce soarele dimineață a apucat la orizont, ai ajuns cu mașina așteptând conversația noastră de dimineață. Am început de mult să mă bazez pe aceste momente speciale alături de tine, prețuindu-le mai mult pe zi ce trece. Mă uit pe fereastră când cobori din mașină, picioarele tale lungi făcând pași lungi către ușa mea. Te lași să intri așa cum ai ajuns să faci, o bătaie nemaifiind necesară. Mă găsești în bucătărie stând în fața ferestrei, observând privirea de vis din ochii mei. Mergi în liniște în spatele meu, așezându-ți buzele la urechea mea și șoptindu-mi încet salut la ureche.

Ies din visul meu și te salut în șoaptă în schimb, în ​​timp ce ne iau cafeaua de pe blat. Mă urmărești până la canapea și luăm pozițiile noastre normale, stăm unul lângă celălalt, fără a lăsa distanță între noi. Începem să vorbim încet, mâna ta mângâindu-mi ușor piciorul. Vorbim mai ales despre noaptea ta la serviciu. Devine evident pentru mine că ai avut o noapte lungă și ai mare nevoie de relaxare. Mă uit în ochii tăi observând că starea ta de oboseală a luat o mare parte din strălucirea care este în mod normal acolo. Ești atât de obosit, dar pari și încordat. Îți reamintesc cu blândețe că acesta ar putea fi un moment bun pentru tine să primești masajul pe care ți l-am promis. Zâmbești în timp ce te deplasezi încet pe podea și te așezi între picioarele mele.

Îmi pun mâinile pe umerii tăi și încep să-mi împing degetele adânc în mușchi. Îmi duc mâna la gâtul tău și mângâi ușor mușchii strânși pe care îi găsesc acolo. Încep să-ți trag încet părul ușor, în efortul de a trezi fiecare terminație nervoasă. Îmi întorc mâinile pe umerii tăi, mișcându-le ușor mai jos în timp ce încerc să trag de tricoul tău. Te întinzi în jos și îți tragi cămașa peste cap, permițând mâinilor mele să intre în contact direct cu pielea.

Mâinile mele continuă să-ți maseze umerii, simțind că tensiunea se risipește încet. Mușchii gâtului încep să se relaxeze pe măsură ce capul cade încet înapoi. Îmi mut mâinile în partea din față a gâtului tău în timp ce îți mângâi ușor pielea. Mâinile mele alunecă peste bărbia ta, peste obrajii tăi, în timp ce pun un sărut blând deasupra sprâncenei tale. Îmi ating buzele de ale tale foarte ușor, dar doar pentru cel mai scurt moment.

Mă întorc încă o dată pe umerii tăi, împingându-ți ușor corpul puțin mai departe de mine și de canapea. Mâinile mele alunecând în jos pe lângă umerii tăi spre spate. Pe măsură ce corpul tău continuă să se relaxeze, aud un geamăt blând care scapă de buzele tale. Te împing încet înainte până când stai întins pe burtă. Stau deasupra ta, călare pe corpul tău. Mă așez încet pe fundul tău în timp ce mâinile mele încep să-ți maseze spatele încă o dată. Masez profund, mai intai spatele, apoi umerii, urmat de brate si revenind in partea inferioara a spatelui. Îmi mișc mâinile pe lateralele tale, mângâind ușor în timp ce mă aplec și îmi pun buzele la urechile tale. Îți șoptesc la ureche că vreau să te întorci, și tu o faci.

Mă urc din nou pe tine, deși de data aceasta sunt pe coapsele tale încercând să-mi țin greutatea pe genunchi. Încep din nou prin a-ți masa pieptul, savurând senzația pielii tale calde sub vârful degetelor mele. Mâinile mele încep o călătorie mai jos spre abdomenul tău. Îmi mut buzele la pieptul tău, luând încet unul dintre sfârcurile tale în gură. Îl rostogolesc ușor între dinți, ronțăindu-l ușor. Îmi trag gura și îmi continui călătoria mai jos, petrecând un moment dulce sărutându-ți abdomenul.

Îmi duc mâinile la talia blugilor tăi în timp ce caut nasturele. Îi descopăr rapid locația. Îl desfac repede și în curând urmează fermoarul. Mâinile mele încep să-ți tragă blugii mai jos, expunându-ți încet slipul în ochii mei flămânzi. Continui să-ți împing pantalonii mai jos, expunându-ți coapsele acum goale privirii mele. Mă cobor atingându-mi buzele de picioarele tale, sărutându-le ușor, în timp ce îți scot pantalonii complet. Mâinile mele revin la slipul tău, în timp ce studiez conturul penisului tău rigid. Îmi iau degetele și le introduc încet în talie trăgându-le rapid în jos, expunându-te în întregime.

Zâmbesc știind exact ce vreau. Îmi cobor buzele la penisul tău, dar mă opresc înainte de a-mi atinge buzele de vârful întărit. În schimb, las doar respirația mea caldă să intre în contact cu pielea ta moale. Penisul tău sare ușor ca răspuns. Deschid gura lăsând doar limba să-mi treacă buzele. Ating ușor acea mică parte a limbii mele, atât de ușor, de vârful penisului tău care se întărește. Îți ling penisul atât de ușor încât este aproape nedetectabil. Limba mea savurează dulceața pielii tale, deschid gura ca răspuns, flămând de mai mult. Deschid gura mai larg, luându-ți penisul mai departe în timp ce mâna mea ajunge și îți prind testiculele. Te aud gemând încet, ceea ce mă încurajează doar să fac mai mult.

Îmi apăs penisul adânc în gură până când apeși ferm pe ceafă. Instinctul meu este să mă înec, dar rezist. În schimb, îmi forțesc mușchii să se relaxeze pe măsură ce te împing mai mult. Deodată îți scot penisul din adâncul gâtului meu, lăsând doar vârful să rămână. Repet procesul de mai multe ori. De fiecare dată când îți aud gemetele devin mai puternice, pe măsură ce testiculele devin mai grele în mâna mea, pe măsură ce se umplu cu sperma fierbinte. Te aduc la margine dar apoi mă opresc, ținându-te acolo și prelungindu-ți plăcerea.

În acest moment mă ridic și încep încet să-mi scot hainele. Cămașa mea are mai mulți nasturi, care îmi permit să prelungesc timpul dulce. În timp ce îmi scot cămașa, îmi iau mâinile și mi le frec ușor pe piele. Las cămașa să cadă pe podea în timp ce îmi ghidez mâinile la sâni. Îmi scot rapid sutienul și îmi eliberez sânii. Mâinile îmi trec ușor peste sfârcuri pe măsură ce devin mai dure și capătă un aspect mai erect. Îmi apăs bine mâinile pe partea inferioară a sânilor, ridicându-le la gură. Îmi îndrept mâna dreaptă departe de sân, în jos pe abdomen, până la talia blugilor. Degetele mele se deplasează în blugi, sub chiloți și în cele din urmă în păsărica mea udă. Gem în timp ce îmi ating clitorisul, simțind că umezeala îmi acoperă vârful degetelor. Îmi scot mâna cu grijă și o ridic la buze, astfel încât să pot suge fiecare picătură din suc.

Îmi iau mâinile și îmi desfac pantalonii în grabă. Ies încet din ei, oferindu-ți șansa de a hipnotiza fiecare centimetru din carnea mea expusă. Îmi pun degetele mari în talia chiloților și îi dau repede jos, permițându-i să cadă pe podea. Stau deasupra ta încă o dată în timp ce mă urcpe corpul tău.

Mă poziționez astfel încât să-ți pot lua cu ușurință penisul în gură încă o dată. Îmi deschid buzele împingându-mi limba deoparte pentru a face loc penisului tău tare. Căldura penisului tău îmi încălzește întreaga ființă. Profit de acest moment pentru a linge lichidul seminal care s-a acumulat. Te aud gemând încă o dată, în timp ce îți pui mâinile pe umerii mei, îndemnându-mă să-mi mișc corpul. Mă mișc astfel încât păsărica mea udă să fie la doar câțiva centimetri de penisul tău tare. Îmi apăs păsărica pe tine, nepermițând accesul penisului tău. Îmi frec clitorisul de partea laterală a penisului tău tare, lăsându-ți penisul umed. Îmi cobor corpul pe al tău, păsărica mea întinsă direct peste penisul tău tare. Mâinile mele sunt pe umerii tăi în timp ce ne întorci brusc, preluând controlul. Sunt pe spate sub tine, cu picioarele desfăcute. Penisul tău este atât de aproape de păsărică, încât simt căldura care îmi încălzește pielea. Îți zâmbesc în timp ce încep să te implor să-ți bagi penisul adânc în mine.

Chicotești încet și în semn de refuz începi să-ți miști corpul mai jos. Buzele tale le ating pe ale mele și încep o călătorie mai jos, peste gâtul meu, atingându-mi ușor umerii și apoi în cele din urmă la sânul meu. Gura ta ia un mamelon, îl suge ușor în gură și rostogolindu-l între dinți cu ajutorul limbii calde.

Geme în timp ce îmi trec degetele prin părul tău. Adaug presiune, în încercarea de a te apăsa mai jos, dar rezisti. Continui să-mi sugi sfârcurile sensibile în timp ce îmi asculți gemetele de dorință. Buzele tale urmând să facă în cele din urmă un traseu către zonele inferioare ale corpului meu. Călătorești de la sânii mei, la abdomenul meu, la coapsa mea interioară, ai finalizat această călătorie fără atingere, permițând doar respirației tale calde să mă alerteze asupra locației gurii tale. Brusc, fără avertisment, buzele tale intră în contact cu păsărica mea udă. Gem tare nu de surprindere, ci de pură plăcere. Îți iei mâinile, deschizându-mi ușor păsărica, expunându-mi clitorisul la tine. Mai întâi apeși ușor un deget în mine, simțind moliciunea pliurilor mele și atingând umezeala. Cobori încet gura mai aproape. Buzele tale intră în contact cu clitorisul meu, la început blând, apoi cu mult mai multă forță. Îmi iei clitorisul între buzele tale sugând ușor. Un geamăt blând din gâtul meu îți spune cât de multă plăcere îmi faci.

Încep să te implor să mă umpli; Am nevoie de tine în mine. Continui să-mi sugi clitorisul în timp ce sucul meu dulce se revarsă în gura ta. Mă întind cu mâinile în jos, apucându-te de umerii tăi, în încercarea de a-ți introduce penisul în păsărică. Reziști și continui să-mi faci plăcere păsăricii ude. Simt cum se construiește orgasmul, pornind de la genunchi și îndreptându-se încet spre clitorisul meu palpitant. Îmi ridic șoldurile pe măsură ce orgasmul meu se apropie, făcând păsărica mea să se apese ferm pe fața ta. Corpul meu începe să tremure în timp ce punctul culminant îmi cere să fie eliberat. Pe măsură ce îmi auzi gemetele ce devin mai puternice, îți miști limba mai repede, eliberându-mi orgasmul și luând fiecare picătură din sucul meu.

După ce mi-ai băut tot sucul, îți scoți în sfârșit gura de pe clitorisul meu și începi din nou căutarea prin corpul meu, în timp ce lași în urmă o urmă a sucurilor mele. Încet treci peste sânii mei lăsând săruturi în urma ta. Buzele tale ajung în sfârșit pe ale mele și mă sărută profund în timp ce îți încolăcesc gâtul tău cu brațele și împărtășim sucul meu dulce.

Picioarele mele sunt răspândite sub șoldurile tale penisul tău apăsat ușor pe păsărica mea udă. Îți șoptesc că am nevoie de tine, că vreau să te simt în mine. Mă săruți profund încă o dată când îți înfigi brusc penisul adânc în mine, păsărica mea deschizându-se pentru a-ți permite intrarea. Mă umpli perfect în timp ce îmi înfășor picioarele în jurul taliei tale și te trag mai departe în mine. Gura ta este lipită de gâtul meu, sugându-mi ușor gâtul, în timp ce-ți pui penisul tare în mine, se simte ceresc. Te implor sa-mi dai penisul tau mai repede si mai tare, asa faci. Sunetul penisului tău care se lovește de păsărica mea este puternic, deși cu greu se aude peste gemetele mele de plăcere. Simt cum îmi crește orgasmul. Mai întâi în genunchi, călătorind în sus prin coapse. Corpul meu simte că arde. Te avertizez că îmi simt punctul culminant aproape, vreau să avem orgasm împreună. Viteza ta se accelerează pe măsură ce mâinile mele masează transpirația care este pe spatele tău. Te implor sa ejaculezi cu mine, mă asiguri ca o vei face. Începi să gemi când simt că testiculele tale îmi lovesc păsărica. Simt penisul tau pulsand in interiorul meu si senzatia ma trimite peste margine. Sperma ta fierbinte începe să mă umple și gemetele noastre se împletesc.

Continui să te miști încet, atât de încet, pe măsură ce sperma continuă să mă umple. Începi fără tragere de inimă să oprești orice mișcare și să stai nemișcat deasupra mea. Sperma ta este acum amestecată cu a mea, în timp ce picură încet din păsărică, formând o mică băltoacă sub fundul meu.

Am stat acolo de ceva vreme, cu tine deasupra mea, cu brațele în jurul tău. Încet ne întorci, ca să poți rămâne în mine. În timp ce stăm întinși unul lângă altul, există zâmbete pe buzele noastre și un sentiment de pace între noi…