Un masaj senzual romantic

 Un masaj senzual romantic

După mult timp am putut să împărtășesc experiența mea aici.

Radhika și Prem m-au sunat să verifice dacă le pot oferi un masaj. Întrucât eu însumi ofer masaj și nu am maseuză, le-am spus că voi oferi masaj ambelor. Nu erau deloc în regulă cu asta, din moment ce căutau un masaj cross gender. Nu am putut face mare lucru în privința asta și le-am spus și lor asta.

Câteva săptămâni mai târziu, am primit din nou un telefon de la ei. Au împărtășit experiența lor oribilă cu un cuplu; de aceea au vrut să încerce cu mine. Din păcate, am ajuns să știu că, Radhika și-a pierdut interesul pentru sex și nici nu era interesată să i se facă masaj după prima ei experiență. Am vorbit cu ea ca să se simtă confortabil și i-am sugerat lui Radhika și Prem să aleagă un masaj romantic, pe care l-au acceptat și am stabilit o programare pentru a doua zi.

A trebuit să călătoresc la Chennai; au făcut ei toate pregătirile. Am ajuns seara la Chennai, Radhika și Prem veniseră la aeroport să mă întâmpine și pe drum, am luat câteva lucruri necesare pentru masaj și ne-am îndreptat spre locuința lor.

Au vrut să fie un moment special pentru ei. Le-am povestit despre cheltuieli pentru care au fost absolut în regulă și, prin urmare, cumpărăturile s-au făcut după alegerea mea și au fost bucuroși să primească un masaj. Emoția s-a văzut pe chipul lui Radhika și ea abia a vorbit cu mine în timpul drumului spre casă.

Masajele romantice sunt mai intime și mai senzuale decât masajele normale. Poate crea o scenă pentru ceva special, să vă relaxați și să nu uitați timpul de concentrare pentru cuplu. Ambianța este foarte importantă pentru a începe masajul romantic și, de asemenea, dorința de a experimenta, ceea ce ar spori relația amoroasă.

Am ajuns la locuința lor. Casa era curatata si avea un parfum minunat. Mi s-a dat camera de oaspeți pentru a mă pregăti și ei au mers în camera lor pentru a se pregăti.

Am ieșit și m-am așezat pe canapea, Radhika și Prem au venit și ei în câteva minute. Radhika ne-a pregătit băuturi. Am vorbit despre câteva lucruri, despre mine, despre ei și discuții generale. Am decis că masajul ar trebui să înceapă.

I-am rugat să facă duș și să se împrospăteze complet, între timp puteam pregăti masajul.

M-am dus în cealaltă cameră și m-am asigurat că acea cameră este curată, ordonată și primitoare. Am făcut patul, am tras perdelele și m-am asigurat că temperatura din cameră este confortabilă. M-am asigurat că există suficientă muzică încât să nu fiu nevoită să mă ridic și să o schimb în timpul masajului. Un masaj romantic nu este niciodată complet fără o cameră plină cu lumânări. Am plasat un număr bun de lumânări aromate în cameră pentru a crea o strălucire seducătoare. Am pregatit si uleiul pentru masaj.

Radhika și Prem au venit în cameră și au fost încântați de aranjament.

Nish: Te simți confortabil cu acest aranjament?

Prem: (Uitându-se la Radhika) Pare super confortabil.

Radhika: Da. Nu m-am așteptat niciodată să o aranjezi în acest fel. Nici măcar primul nostru aranjament de noapte nu a fost atât de senzual, cu excepția florilor. Camera a creat deja o senzație senzuală în mine.

Radhika, în vârstă de 28 de ani, este o femeie foarte drăguță. Da, acea teamă va fi mereu acolo când te întâlnești cu o persoană pentru prima dată, prea direct pentru masaj. Parul ei mătăsos, ochii căprui și buzele minunate au făcut-o să arate atât de fabuloasă. Prem, în vârstă de 30 de ani, este și o persoană drăguță. S-a simțit foarte confortabil cu mine din ziua în care am vorbit.

Radhika, în halat și Prem, cu pantaloni scurți și tricou, stăteau pe pat. Am început exercițiul de respirație și am făcut-o toți 3 împreună. Numai Radhika avea nevoie de masaj.

Am îndrumat-o să se întindă pe burtă și cu spatele spre tavan. I-am scos halatul. Nici măcar nu purta sutienul și chiloții. I-am scos halatul de pe spatele ei, astfel încât fundul ei să fie acoperit. Acesta fiind un masaj romantic, eram în hainele mele confortabile (short și tricou).

Prem: Ea este toată a ta acum, Nish.

Nish: (am zâmbit doar) Te simți confortabil Radhika?

Radhika: Da. Cam ezitând că și Prem este aici, dar sper că voi fi bine în curând.

Prem: Vrei să ies iubito?

Radhika: Poți fi aici acum. Dacă nu mă simt bine, îți spun.

M-am așezat pe fesele ei, am turnat ulei în mâini, mi-am frecat palmele și am început să îl răspândesc pe spatele ei. M-am asigurat ca uleiul sa fie aplicat bine, astfel incat sa imi fie usor sa masez si sa o fac sa se simta relaxata.

Am început tehnicile și i-am masat spatele, gâtul și urechile.

Radhika: Atingerea ta mă face să mă simt bine Nish.

Nish: Bucură-te de masaj. Nu te gândi la nimic altceva. Anunță-mă dacă presiunea este prea mare sau dacă ai nevoie de mai multă presiune.

Radhika: E bine.

O femeie vrea să fie atinsă cu dragoste, curiozitate și delicatețe. Am masat-o puțin pe spate și apoi am început masajul gâtului. Ca maseur trebuie să cunoști tehnicile pentru a excita o femeie în timp ce faci un masaj al gâtului.

În timp ce o masam, ea a scos gemete blânde. Am continuat să interacționez cu ea și cu Prem, astfel încât amândoi să fie implicați. Mi-am mișcat degetele într-un mod senzual, ea era încântată de asta. M-am aplecat ca să pot sufla aer pe gâtul ei. În timp ce o făceam, ea scotea gemete blânde.

Mi-am îndreptat degetele spre urechile ei. Zona din spatele urechii este foarte sensibilă. În timp ce-i masam urechile, i-am suflat aer în ureche și, de asemenea, pe fundul urechii, între timp, buzele mele i-au atins urechea și am simțit intensificarea în respirația ei. Deși nu am făcut-o intenționat data trecută, de data aceasta, i-am gâdilat cu limba pe fundul urechii ei. Ea devenea excitată încet și constant.

După masajul urechilor, m-am întors, i-am desfăcut halatul complet. Acolo era, întinsă nud în fața mea și a soțului ei. M-am așezat pe o parte ca să-i pot masa fesele, după care i-am masat ambele picioare. După masajul picioarelor, i-am făcut un masaj la tălpi care a durat o perioadă.

Am ajutat-o ​​să se întoarcă. Am început să masez partea din față a picioarelor. I-am desfăcut picioarele și am început să mângâi interiorul coapselor.

Radhika: Prem, te-ai distrat de multe ori și nu te-am împiedicat să faci asta. Pot să am rândul meu acum?

Prem: (Avea zâmbetul pe față și expresia lui m-a făcut să zâmbesc în tăcere) Sigur dragă. Nish, ai grijă de soția mea.

Nish: Sigur.

A iesit. Sincer, nu m-am așteptat niciodată să spună asta. Mi-a fost milă de el.

Am continuat să-i mângâiem interiorul coapselor și ea încerca să-mi scoată pantalonii scurți.

Radhika: Te rog să-ți dai jos pantalonii scurți.

Nish: Ești sigură?

Radhika: Te rog să îi scoți

Fără să aștepte măcar să o fac, ea mi-a tras pantalonii scurți și mi-a cerut să-mi scot tricoul.

Am aplicat ulei pe ea și, de asemenea, pe corp și m-am întins pe ea și am început să-mi frec corpul pe ea. Între timp, cu mâinile mele i-am masat sânii. Erau fermi, iar sfârcurile ei erau dure. I-am cerut să respir profund pentru ca ea să-și controleze entuziasmul. A putut să o facă doar de câteva ori și a renunțat.

Mi-a lipit capul de sânii ei și mi-a spus să-i sug. În timp ce îi sugeam unul dintre sânii, l-am masat pe celălalt cu mâinile. Respirațiile ei erau mai grele; pe ea nu se vedea niciun semn de ușurare. Tot ce s-a putut vedea a fost entuziasmul că are nevoie de mai mult. M-am ridicat si m-am asezat langa ea ca sa-i pot masa sanii corect.

I-am masat clavicula și apoi axilele și din nou urechile. M-am întors la sâni, i-am masat o vreme și eram pregătit pentru un masaj yoni.

Nish: Credeam că vei avea nevoie de un masaj romantic, dar acesta s-a dovedit a fi un masaj senzual.

Radhika: Îmi place Nish, indiferent de ce tip de masaj este acesta, dar fără nicio îndoială, ador atingerea ta. Experiența anterioară cu cuplul a fost îngrozitoare din cauza căreia îmi pierdusem interesul, dar astăzi, mi-ai schimbat părerea despre masaj.

Nish: E plăcerea mea.

Eram pe cale să încep masajul yoni acum. I-am desfăcut picioarele, am aplicat ulei pe palme, le-am frecat și i-am dat o atingere fină pe interiorul coapselor și am început să le mângâi și m-am mutat constant spre movila vaginului. Am turnat mai mult ulei pe movilă și folosind degetele le-am frecat senzual. Mi-am ghidat încet mâinile spre vagin, mi-am introdus unul dintre degete înăuntru și acolo ea a scos un geamăt moale, am scos degetul și de data aceasta i-am introdus 2 degete în vagin și ea a scos un geamăt și mai puternic de data aceasta. Și-a ținut mâinile pe cearșaf și l-a strâns.

Am masat interiorul vaginului și mi-am coborât limba acolo unde era pe cale să atingă clitorisul, dar am suflat ușor aer.

Radhika: Linge-l Nish, linge-l. Nu mă face să înnebunesc

Tot nu am lins, dar de data asta mi-am scos degetele din interior si am folosit degetul pentru a-i gâdila clitorisul. Corpul ei a început să tremure, nu din cauza frigului, ci din cauza emoției. Gemetele ei au început să devină sălbatice. Eram în genunchi pe marginea patului. Și-a ținut picioarele pe umerii mei și făcea tot posibilul să mă tragă aproape. Dar am continuat să-i gâdil clitorisul cu degetul.

Gemetele ei l-au făcut pe soțul ei să fie curios și fără să se obosească măcar să întrebe, el a pășit în cameră.

Prem: Îți place?

Radhika: Da.

Prem: Pot să mă uit?

Radhika: Nu. Te rog du-te. Lasă-ne în pace.

Am zâmbit și Prem, fără să spun niciun cuvânt, a ieșit. Am văzut că era excitat și ar fi fost gata să se arunce asupra ei dacă ea ar fi spus da.

Radhika: Te rog, Nish, suge-l, linge-l. Trebuie să-ți simt limba pe clitoris.

Nish: Controlează-te. O voi face mai târziu.

Radhika: Nu pot să mă mai abțin

Spunând asta, a avut orgasm. Dar am tot gâdilat clitorisul încă ceva timp, până m-a oprit ea.

Radhika: Destul Nish.

Am condus-o spre baie. Am început dușul, am luat buretele și am turnat niște gel de duș și am aplicat pe ea, în timp ce opream dușul. Odată ce m-am asigurat de asta, am făcut spumă și apoi mi-am folosit mâinile și le-am mișcat și ea devenea din nou excitată. 

Am început dușul și i-am curățat corpul și ea m-a ajutat să-l curăț pe al meu. Am ajutat-o ​​să se usuce și m-am uscat și eu și iată-o, arătând fericită, relaxată și mulțumită.

Ea a deschis ușa și și-a îmbrățișat soțul și i-a mulțumit că i-a permis să se întâmple.

S-au sărutat unul pe altul în fața mea timp de câteva minute și s-au dus în camera lor, iar eu am mers în camera de oaspeți.

Mi-am rezervat zbor înapoi la Bangalore pentru a doua zi dimineață. Prem și Radhika au venit să mă lase la aeroport și mi-au mulțumit cu promisiunea de a ne întâlni din nou.